Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

600F için kısa egzoz tüpü var mıdır?
(adını yanlış yazmış olabilirim. Lütfen doğru olanı seçin ...eksoz, egsoz, egzoz, eksozt, egzost, egzos :) )
Bazı arkadaşlar bana katılmayabilir ama sağ taraftaki koca egsoz tüpü biraz eğreti duruyor. Onun yerine, ayak topuğuna yakın 30cm uzunluğunda bir tüp hayal ediyorum ve hiç fena görünmüyor :)
Orijinal çözümden yanayım ama egzoz imal eden birini tanıyorum. Ona mı gitsem acaba?

Bilinen markaların kısa tüplü modelleri mevcut, birkaç örnek vermek gerekirse :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...onda-cbr-600f-yoshimura-egzost-30657529/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-motosiklet-suzuki-1300-eksoz-31377064/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...08-2011-yoshimura-karbon-egsoz-31271290/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...siklet-gsxr-1000-k-5-k-6-yoshimura-tup/detay?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...akrapovic-egzost-06-10-model-u-30656988/detay
Bence böyle çok küçüğü de kelebek gibi duruyor. :)
600F'e aşağıdakiler yakışır mesela:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-yoshimura-rs-77-karbon-eksoz-30781633/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-suzuki-gsx-r-600-komple-karbon-egzost/detay?

Emre takıntım yok, orjinal cam olsun diye.Güzel dursun, ucuz olsun yeter.

O zaman F.Kılıçlı'dan alabilirsin bence de.

tunaydın arkadaslar gec oldu biraz :) ebayden yaptıgım alısverısler yavas yavas gelmeye basladı herhangı bır sorun yasamadım sımdılık, egsozumda kargolandı amerıkan malı bır egsoz aldım umarım oda sorunsuz gelir,bugun ayna uzatma aparatım geldi artık arkamı görebilcem :) kısa spor manetlerım gelcek, iridyum gümüs renk ön cam ,ledli arka stop, motor brandası felanda gelecek bekliyorum :) motoru tamamladıgım zaman fotolarını eklerim

Selam herkese arkadaşlar.

tunaydın arkadaslar gec oldu biraz :) ebayden yaptıgım alısverısler yavas yavas gelmeye basladı herhangı bır sorun yasamadım sımdılık, egsozumda kargolandı amerıkan malı bır egsoz aldım umarım oda sorunsuz gelir,bugun ayna uzatma aparatım geldi artık arkamı görebilcem :) kısa spor manetlerım gelcek, iridyum gümüs renk ön cam ,ledli arka stop, motor brandası felanda gelecek bekliyorum :) motoru tamamladıgım zaman fotolarını eklerim

Hayırlı olsun, tamamladığında fotoğrafları merakla bekliyor olacağız. :)

aldığın egzosun linkini buraya koyabilirmisin bizde bakalım.bizde sipariş verelim..:cat:

aldığın egzosun linkini buraya koyabilirmisin bizde bakalım.bizde sipariş verelim..:cat:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/e...0082142054&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT

abicim eksozun linki budur bu eksoz race ve street vesıyon omak uzere ıkı cesit race daha kısa tüp ve daha gurultulu street ise daha makul seviyelerde street versiyon 46 cm race versiyon 36 cm felan sanırım, ben herkesi taktıgı eksozu kullanmak yerine amerikan malı bu egsozu denemek istedim kullanan herkesin memnun oldugu bir eksoz bakalım sağ salim gelsin alıp deniyeyim sizlerinde hosuna giderse alırsınız :cat: hediye paketi ve 200 dolarlık faturaya ragmen umarım gumruge takılmaz:silent: bana maliyeti 85 dolar kargo dahil 235dolar

banada ayna uzatma aparatı linkini verirsen çok sevinirim aynaların yarısında kollarımı görüyorum....

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/e...0082142054&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT

abicim eksozun linki budur bu eksoz race ve street vesıyon omak uzere ıkı cesit race daha kısa tüp ve daha gurultulu street ise daha makul seviyelerde street versiyon 46 cm race versiyon 36 cm felan sanırım, ben herkesi taktıgı eksozu kullanmak yerine amerikan malı bu egsozu denemek istedim kullanan herkesin memnun oldugu bir eksoz bakalım sağ salim gelsin alıp deniyeyim sizlerinde hosuna giderse alırsınız :cat: hediye paketi ve 200 dolarlık faturaya ragmen umarım gumruge takılmaz:silent: bana maliyeti 85 dolar kargo dahil 235dolar

saolasın bakalım seninki bi gelsin ozaman sesine ve duruşuna göre bizde sipariş verelim..tabi birde gümrükte sorun çıkarmazlar inşallah....:cat:

Herkese merhaba,
Kurban bayramı öncesi Muğla-Hatay arası 1000km lik bir yolculuk yapacağım ve bir hafta sonra aynı yolu geri döneceğim.
Hava şartları, yorgunluk veya yaşanabilecek olumsuzluklardan çok trafik polislerinden korkuyorum. (Bir ay arayla iki defa radara girip hız cezası almak acı vermişti)
Polis bana 77 km hızı geçemeyeceğimi söylüyor. Hız felakettir elbette ama ben o kadar yolu 3. viteste mi gideceğim? ("Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap" :) )
Hava şartları açısından, 600F'imle böyle bir yolculuk için yanlış zaman mı?
Tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelere ihtiyacım var. Teşekkürler

Gaza gelmeyin :wiinkk:

Yağmur çamur olursa eziyet olur o yolculuk, ona göre yola çıkmadan hava durumuna bakmanı öneririm.
Yoluna göre basarsın, radar olan yerde yavaşlarsın, başka türlü çekilmez o kadar yol. Kafam rahat olsun dersen de plakayı kapatıp çık yola, motosiklet hız sınırı saçma sapan 77 km. gibi bir sürat, 100-110 km ile gidiyorsun diye 250 TL radar cezası yemektense, normal seyir hızında radara yakalanmadan gidersin en azından. Zorla bu yola itiyorlar insanı..

herkese slm:).hep almak istediğm motosikletti cbr 600f.ve sıra geldi.vakit buldukca topipiği karışıtıryorm.
bundan sonrada takip etceğim.alcağım ama beni düşündüren 2003 ten sonra üretimin yapılmaması.yani 2003 teknolojisini kullanırken sorun yada fark oluyomu?.nasıl hala en kullanışlı model olmayı başarıyor?. diğer motosikletlerdede sadece kasa değiştirip satışa devam ediliyormu?bu konuda eski yormları aramaya devametcem.yeni bilgi ve yorumları tecrübeli abilerimzden ricaedeceğim.şimdiden teşşekkürler

herkese slm:).hep almak istediğm motosikletti cbr 600f.ve sıra geldi.vakit buldukca topipiği karışıtıryorm.
bundan sonrada takip etceğim.alcağım ama beni düşündüren 2003 ten sonra üretimin yapılmaması.yani 2003 teknolojisini kullanırken sorun yada fark oluyomu?.nasıl hala en kullanışlı model olmayı başarıyor?. diğer motosikletlerdede sadece kasa değiştirip satışa devam ediliyormu?bu konuda eski yormları aramaya devametcem.yeni bilgi ve yorumları tecrübeli abilerimzden ricaedeceğim.şimdiden teşşekkürler

son üretim 2003 değil 2006 yılı son üretimdir....

Hayırlısı olsun kardeşim, umarım temiz bir makine bulursun.
Motorun teknolojisiyle alakalı hemen hemen hiçbir sorun olmadığı gibi, zaten 2010 model 600cc kardeşleriyle arasında çok büyük farklar da yoktur; yani güncel teknolojiye sahip bir motordur.
Kullanışlı olmasının en büyük nedenleri sağlam, sorunsuz, güçlü ve aynı zamanda rahat bir motosiklet olmasıdır. Bence Honda'nın efsane motorları arasındadır 600F.

son üretim 2003 değil 2006 yılı son üretimdir....

Yoo aslında doğru söylüyor, fabrikadan son üretim 2003'tür ancak, satışı 2007'ye kadar sürmüştür.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun kardeşim, umarım temiz bir makine bulursun.
Motorun teknolojisiyle alakalı hemen hemen hiçbir sorun olmadığı gibi, zaten 2010 model 600cc kardeşleriyle arasında çok büyük farklar da yoktur; yani güncel teknolojiye sahip bir motordur.
Kullanışlı olmasının en büyük nedenleri sağlam, sorunsuz, güçlü ve aynı zamanda rahat bir motosiklet olmasıdır. Bence Honda'nın efsane motorları arasındadır 600F.

Yoo aslında doğru söylüyor, fabrikadan son üretim 2003'tür ancak, satışı 2007'ye kadar sürmüştür.

yani 2004 model bir 600f ile 2007 model bir 600f arasında teknolojik hiç bir fark yok o zaman. eğer böyle ise 2007 model 15 bin kmdeki motor ile 2004 model 15 bin kmdeki benim için aynıdır , yakın zamanda almayı planladığım için önemli bir bilgi benim için. teşekkürler.

Aynen öyle, 2001'den itibaren üretilen tüm 600F'lerde sadece renk-desen ve ruhsatta yazan model yılı farklıdır; teknolojik olarak aynı motordur.

peki dreamdark abi km'de kaç kurus yakıyor 600f agresif sakin uzun yol kısa yol... bilgi verirsen sevinirim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar