Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

egzos 16 eylülde amerikadan yola çıktı 20 eylülde türkiyeye geldi ben ihbarname adresime gelsin diye bekledim foruma başlık açtım bu konuyla ilgili bana forumdan arakadaşlar ihbarnameyi bekleme git dediler bende bu işleri bilen bir tanıdık gümrükçü arkadaşımıda yanıma alıp gittim avrupa yakası posta işletme merkezine uzun bir araştırmadan ve birazcık tatlı dille gümrük memuru arkadaşlarında yardımıyla kargomuz bulundu ve gift olarak geldi yani hidiye olarak bende özel kullanım için geldiğini ticari olmadığını ve iki bayram arası olduğu için gümrük muafiyeti varmış anlaşılacağı gibi şansım yaver gitti gümrükte 2 tl damga vergisi ödedim başka bir ücret almadılar ama bana kargo gift olarak geldi herhangi bir fatura ödemesi filan yoktu banada faturası yokmu dediler bende hediye dedim

yani sonuç olarak senin egsoz gümrüğe takılmış :pale: yoksa ev adresine gelmesi gerekirdi

yani sonuç olarak senin egsoz gümrüğe takılmış :pale: yoksa ev adresine gelmesi gerekirdi

evet dostum sonuç olarak takılmış eyer ben acaele etmeyip bekleseydim adresime ihbarname gelicekmiş beni oraya çağıracaklarmış ve koliyi inceleme yapıp ona göre fatura sorgulaması yapacaklarmış ama ben bir gümrükçü arkadaşla gidince biraz tatlı dil birazda girişkenlikle gümrük vergisi ödemedim memur arkadaşlarda çok anlayışlıydı saolsunlar onlarda yardımcı oldu sorun yaşamadım gümrükte kurban bayramı yaklaşıyor eyer bu ay sonu gibi sipariş verirsen sende gümrük muafiyetinden yararlanabilirsin gibime geliyor ama ne şartta olursa olsun kargonu mutlaka alıyorsun yardımcı olacağım bişi olursa bana her zaman mesaj atabilirsin

eyvallah sagol erdal bakalım henüz karar veremedim bir durum olursa seni haberdar ederim

GKN

Arkadaşlar selam,

bişi danışmak istedim.
benim ilk büyük makinam bu 600f.Bazı arkadaşlarımda da ceşitli 600 ler falan var ama hepsi bana bu aletle bu kadar gezmen imkansız diyor.
depoyu fulledikten sonra ortalama 230-240 larda rezerve ye girip ekrana benzin depo durumu geliyor.
tamam yeni kullanıcıyım ama sık olmasada ara ara gaza basmıyo değilim.Bu 600f için normal bir değer mi?
son depom da da 242 de cıktı benzin göstergesi.
aşağıda resimleri mevcut.hatıra olsun diye koymak istedim.

tşk.

Uploaded with ImageShack.us

MAşallah, ben ortalama kullanımda hiç 200 km nin üstünü görmedim rezerveye düşmek için..

O zaman sorun yok:)

teşekkür ederim arkadaşlar.Motorum honda servisinden hiç çıkmamış tüm bakımları zamanında ve olması gereken sekilde olmuş.Bende bu akışı süre getireceğim.
inş. standartların dısına taşmayız:)K&N diye cok başımın etini yiyen var bu ara da o yüzden:)

Filtrelerini K&N kullanabilirsin, herhangi bir sakıncası yok. Hatta K&N hava filtreleri periyodik temizleme ve yağlama ile ömür boyu kullanılabiliyor, bu bakımdan standart filtreden çok daha ekonomik.

Filtrelerini K&N kullanabilirsin, herhangi bir sakıncası yok. Hatta K&N hava filtreleri periyodik temizleme ve yağlama ile ömür boyu kullanılabiliyor, bu bakımdan standart filtreden çok daha ekonomik.

sağol Emre,

bakım zamanı büyük bi ihtimalle K&N taktıracağım.
Gördüğüm kadarıyla memun olmayan yok.Tüm arkadaşlar da tavsiye ediyo.
denemek yada kullanmaktan zarar gelmez en kötü söker atarım:)

sağol Emre,

bakım zamanı büyük bi ihtimalle K&N taktıracağım.
Gördüğüm kadarıyla memun olmayan yok.Tüm arkadaşlar da tavsiye ediyo.
denemek yada kullanmaktan zarar gelmez en kötü söker atarım:)
Ben K&N filiternin yakıt sarfiyatını arttırdığını duymuştum İsmet Ustadan(Emre tanıyor.)
Birde bende motoru ilk aldığımda ilk full depo ile 243 KM, daha sonra 220 KM ve en son 183 Km de rezervin yandığını gördüm:p.....Yani bir zaman sonra ister istemez gazlıyosun düşük vites de olsa bile.

Son düzenleme:
bu bir depoyla 240 ları görenlere valla helal olsun 190 km nin üstünü daha göremedim ben mi çok agresif kullanıyorum motormu nasıl yakacağını bilmiyo valla anlamadım..:mrgreen:

bu bir depoyla 240 ları görenlere valla helal olsun 190 km nin üstünü daha göremedim ben mi çok agresif kullanıyorum motormu nasıl yakacağını bilmiyo valla anlamadım..:mrgreen:
valla kendimden alıntı yaptım ama aşağısaki mesajı yazdığım zaman tam hatırlamıyorum ama rezerv ışığı 300 km de falan yanmıştı.... Şimdi ben de 200 km zor görüyorum....

Bu arada hafta sonu için izmir-aydın muğla marmaris datça ve geri dönüş şeklinde iki motor yola çıktık. Diğer arkadaşta v-strom dl-650 var 625 km toplamda ben v-stromdan 4 tl daha az benzin yaktım. Aydın otobanından sonra benzin aldım 115 max 120 yi geçmeden kullandım ortalama 100km de 4.66 lt yakıt harcadım...

ben ortalama bir full depoyla 250 km yol yapıyorum istanbul trafiğinde uzun yolda 280 km yol yaptığım oldu

Valla arkadaşlar, yakıt falan hikaye bu alet cok keyifli be yaw:)
bırakın yaksın:)Dün hava güzeldi dedim gel kızım cık garajdan bi hava alalım:)
Sınıfının tartışmasız lideri bence..Cogu 600 lükten de daha keyifli bi alet.Keşke bu modelin devamı gelseydi düşünmeden sıfırını alırdım.

bu arada yan çanta demiri arıyorum. bildiğiniz marka model varmı?.Bu sene bi tur yapma durumum olacak da topcase takmak istemiyorum.Soft çantalar daha iyi gibi duruyor.

gidon yükseltme aparatı

Aşağısakine benzer gidon yükseltme aparatı kullanan olsu mu hiç?
Bunlardan kullansam sürüşe yönelik olumsuz bir şey olur mu?(2 cm yükseltiyor)

12966-500x600.jpg

Valla arkadaşlar, yakıt falan hikaye bu alet cok keyifli be yaw:)
bırakın yaksın:)Dün hava güzeldi dedim gel kızım cık garajdan bi hava alalım:)
Sınıfının tartışmasız lideri bence..Cogu 600 lükten de daha keyifli bi alet.Keşke bu modelin devamı gelseydi düşünmeden sıfırını alırdım.

bu arada yan çanta demiri arıyorum. bildiğiniz marka model varmı?.Bu sene bi tur yapma durumum olacak da topcase takmak istemiyorum.Soft çantalar daha iyi gibi duruyor.

Aşağıdaki çantaları şiddetle öneririm:

http://www.motomaxonlineshop.com/main/difi_globe_xl_yan_canta_seti-262-0-83.html

Biraz öne itince sinyallere değmiyor ve yan çanta demirine de gerek kalmadan kullanabilirsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------

Aşağısakine benzer gidon yükseltme aparatı kullanan olsu mu hiç?
Bunlardan kullansam sürüşe yönelik olumsuz bir şey olur mu?(2 cm yükseltiyor)

12966-500x600.jpg

Kullanan görmedim ama, sonuçta gidonu yükseltmek adına 600F için yapılmış bir aksesuar ve sakıncası olacağını sanmıyorum. Bence konfor açısından faydalı olur.

Emre bilgi için sağol,

bu çanta benim eski motorumda vardı.Hatta suan bende çünkü satarken vermedim:)

fakat bu çantayı takıp iplerini gerdirmek kuyruk grenajını çizmez mi?
yada yoldaki sallantıdan titreşimden boyayı zedelerse üzülürüm:)

tşk.

Valla biz bu yaz bu çantalarla eşimle 2000 km yol yaptık ve pek öyle çizik, boyada aşınma gibi bir hasar oluşmamıştı çantaları çıkardığımda. Sadece belli belirsiz kılcal bir iz var gibiydi çantanın üst kayışlarının temas ettiği yerlerde. Çok dikkatli bakmadıkça belli olmuyor. Ama o da olmasın dersen, bu kayışların altına, grenaja temas eden yerlere yumuşak bir bez koyarsın ya da kayışa sarabilirsin bezi. Ama hangi soft çantayı takarsan tak hepsinin uygulaması aynı şekilde olacaktır zaten.

Valla biz bu yaz bu çantalarla eşimle 2000 km yol yaptık ve pek öyle çizik, boyada aşınma gibi bir hasar oluşmamıştı çantaları çıkardığımda. Sadece belli belirsiz kılcal bir iz var gibiydi çantanın üst kayışlarının temas ettiği yerlerde. Çok dikkatli bakmadıkça belli olmuyor. Ama o da olmasın dersen, bu kayışların altına, grenaja temas eden yerlere yumuşak bir bez koyarsın ya da kayışa sarabilirsin bezi. Ama hangi soft çantayı takarsan tak hepsinin uygulaması aynı şekilde olacaktır zaten.

Bilgiler için çok sağol Emre,

bi ara ufak bi deneme yapacağım.Bakalım sonuç ne olacak:)

teşekkürler.

Arkadaşlar ön camı değiştirmek istiyorum.İst. da en ucuz satan yer neresi?Bilen varmı?Puig yada zero gravity olabilir.Ebay.com falan anlamıyorum ben, görmem lazım.

Arkadaşlar ön camı değiştirmek istiyorum.İst. da en ucuz satan yer neresi?Bilen varmı?Puig yada zero gravity olabilir.Ebay.com falan anlamıyorum ben, görmem lazım.

Selam... Ben ön camı yeni değiştirdim. sahibinden.com Fatih Kılıçlı (motomarketim) renk ve şekil alternatifleri var fiyat 100TL

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 ----------

600F için kısa egzoz tüpü var mıdır?
(adını yanlış yazmış olabilirim. Lütfen doğru olanı seçin ...eksoz, egsoz, egzoz, eksozt, egzost, egzos :) )
Bazı arkadaşlar bana katılmayabilir ama sağ taraftaki koca egsoz tüpü biraz eğreti duruyor. Onun yerine, ayak topuğuna yakın 30cm uzunluğunda bir tüp hayal ediyorum ve hiç fena görünmüyor :)
Orijinal çözümden yanayım ama egzoz imal eden birini tanıyorum. Ona mı gitsem acaba?

Selam... Ben ön camı yeni değiştirdim. sahibinden.com Fatih Kılıçlı (motomarketim) renk ve şekil alternatifleri var fiyat 100TL

Evet dostum teşekkür ederim.bende geçen akşam sahibinden.com.a baktığım zaman hep aynı adres çıkıyor.Fatih Kılıçlı.İsmet Usta yada sordum kimdir diye.Parça satıyor.Her türlü parça bulur dedi.
Emre takıntım yok, orjinal cam olsun diye.Güzel dursun, ucuz olsun yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar