Honda Honda CBR 650F (Yeni)

sıfırının üzerinde 7000 küsür liralık full sistem karbon egzoz var mı?

yani bu konu zaten yıllardır tartışılan bir konu. (motor üzerine eklenen aksesuarların motorun "değerine" eklenir mi eklenmez mi )

kişiye göre değişmekle birlikte "benim" tercihim sıfırdan yana olacaktır.

dolayısıyla siz de şu anda satıcı konumunda olduğunuz için potansiyel alıcıların gözünden bakmanız gerekebilir.

sonuç olarak, hayırlı satışlar...

yani bu konu zaten yıllardır tartışılan bir konu. (motor üzerine eklenen aksesuarların motorun "değerine" eklenir mi eklenmez mi )

kişiye göre değişmekle birlikte "benim" tercihim sıfırdan yana olacaktır.

dolayısıyla siz de şu anda satıcı konumunda olduğunuz için potansiyel alıcıların gözünden bakmanız gerekebilir.

sonuç olarak, hayırlı satışlar...

bence haklısınız. potansiyel cnr650f alıcısıyım. baktığımda fiyatlar 40 bandında. arkadaşda haklı olabilir ama egzoz satın almak herkese uymayabilir.

isteyen olursa orjinal egzozu taktırarak motoru teslim edebilirim. fiyatta indirim yaparız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

bence haklısınız. potansiyel cnr650f alıcısıyım. baktığımda fiyatlar 40 bandında. arkadaşda haklı olabilir ama egzoz satın almak herkese uymayabilir.

40 bin bandı demişsiniz, bizde 50 bin yazmadık zaten :)
şu an 42-43 bin den başlıyor ilanlar en boş motorlarda.

kış geldi, hem motosiklet süren pek kalmadı, hem de alım satım piyasası ölmüş durumda :)
şu güzelim motoru satamadım 1 aydır
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-mnr-balikesir-servis-bakimli-ekstrali-honda-cbr-650f-634930237/detay/

Ekonomi o kadar boktan ki,ben cbr250 yi satamadım:) kimse para harcamak istemiyor. Kaldi ki; kredi çeksen faizler almış başını gitmiş,pesin parası olan 50k tl yi motora vermiyor, faize koysa 800 tl geliri var. Motor alsa vergisi şusu busu sürekli gider... Maalesef durumlar kötü. Motor alıp biraz sürüp sonra kar ederek satma dönemleri bitti, alınan fiyata satmak bile zor.

Aksesuar motora değer katmaz, sadece albenisini arttırır. Kaldı ki egzoz gibi bir aksesuar herkese uymayabilir, yada alacak adam hiç aksesuar takmayacakda olabilir. İnsallah satarsiniz ama gunumuz kosullarinda istediginiz fiyata cok zor. Kimse bu devirde 40 kusur bin tl yi baglamak istemez bir hobi aracina.

Direk satma yerine düşük cc ile üzerine para alınabilir. Motorum olmasa yada satmış olsam 650 düşünebilirdim ama garaja iki aynı tarz motor fikri çok saçma olur

Hepinizde çok haklısınız,2 aydır taakip ediyorum hep aynı motorlar ilanda duruyor hepside acil yazmış ama satılmıyor, Ayrıcada bu kış aylarında motosiklet satmak imkansız gibi

Aksesuar motora değer katmaz, sadece albenisini arttırır. Kaldı ki egzoz gibi bir aksesuar herkese uymayabilir, yada alacak adam hiç aksesuar takmayacakda olabilir. İnsallah satarsiniz ama gunumuz kosullarinda istediginiz fiyata cok zor. Kimse bu devirde 40 kusur bin tl yi baglamak istemez bir hobi aracina.

hocam araç almaya gittiğinizde en dolu paketi seçip en boş modelin fiyatından ödeme yapıcam ben, aksesuarlar değer katmaz diyin bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar