Honda Honda CBR 650F (Yeni)

Arkadaşlar merhaba, şu motoru tavsiye edermisimiz ilan no: 573719161

Motor yan yatmış ve debriyaj tası vs değişmiş sanırım fiyatına göre nasıldır. Yakın sürede tekrar satmayacağım bi aksilik çıkmazsa uzun yıllar kullanacağım. Motor biraz ağır sanırım 1,72 boy ve 65 kiloyum geri geri çekerken ağırlık sıkıntı olur mu? 15 bin km vitesli 10 bin scooter tecrübem var satın aldıktan sonra eğitim almayı da düşünüyorum genelde haftasonları uzun yol yapacağım

Benim boyda seninkine yakın. 195 kg kullandığım motosiklet ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca 5k'da ki motosikletin nasıl debriyaj tası değişmiş anlamadım.

Benim boyda seninkine yakın. 195 kg kullandığım motosiklet ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca 5k'da ki motosikletin nasıl debriyaj tası değişmiş anlamadım.

Motor yan yatmış hasar kaydı var hocam link olarak ekleyemedim telafonda ama sahibinden ilan numarası o şuanda. Sıfırının fiyatı malum, fiyat olarak cazip geldi böyle bişey önerirmisiniz siz olsanız alırmıydınız. Cevap veren herkese teşekkürler şimdiden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor yan yatmış hasar kaydı var hocam link olarak ekleyemedim telafonda ama sahibinden ilan numarası o şuanda. Sıfırının fiyatı malum, fiyat olarak cazip geldi böyle bişey önerirmisiniz siz olsanız alırmıydınız. Cevap veren herkese teşekkürler şimdiden

Başkan adam ağır hasar kaydı var yazmış, yan yatması var denen motosiklet perte çıkıp toplanmış büyük ihtimal. Ben olsam almazdım,sen alacaksan iyi araştır.

Arkadaşlar merhaba, şu motoru tavsiye edermisimiz ilan no: 573719161

Motor yan yatmış ve debriyaj tası vs değişmiş sanırım fiyatına göre nasıldır. Yakın sürede tekrar satmayacağım bi aksilik çıkmazsa uzun yıllar kullanacağım. Motor biraz ağır sanırım 1,72 boy ve 65 kiloyum geri geri çekerken ağırlık sıkıntı olur mu? 15 bin km vitesli 10 bin scooter tecrübem var satın aldıktan sonra eğitim almayı da düşünüyorum genelde haftasonları uzun yol yapacağım

hocam sadece yan yatmayla ağır hasar oluşmaz.
muhtemelen şasi veya amortisörler yamuldu, bunları düzelttirip yaptırdı.
sonra da motorda, yürürde sıkıntı yoktur deyip satıyor.
bence almayın.

İlanda; "AGIR HASAR KAYDI VARDIR 500TL" yazmış.

500 TL nedir? Yanlış mı yazmış?

Yorumlarınız için çok teşekkürler, vazgeçtim biraz daha pahalı olsun ama içim sinsin en azından. Sadece yan yatsa sıkıntı olmazdı ama sürüklenmiş muhtemelen

performans hava filtresi kullanan var mı?
hangisini kullanıyorsunuz, cidden fark ediyor mu?
benim motorda gpr ın full sistem egzozu var, 4,5 - 6,5 beygir güç verdiği yazıyor, ancak hava filtresini de performans olarak almak gerekli sanırım.
performans hava filtresi kullananların yorumlarını merakla bekliyorum.

Ram Mount'un X-Grip Telefon tutacağını kullanan var mı?

Telefonu cebimde tutmaktansa kim arıyor, nasgiasyon vs. interkom ile kullanırken görmek istiyorum artık.

Bir de şu sehpa için aparat nereye taktırılır ne yapılır bir türlü bulamadım sinir oldum, direk maşadaki vidadan kaldırıyorum, servis sorun olmaz demişti.

Cbr650f almak istiyorum. Hali hazırda cbr250 kullanıcısıyım. Tavsiye edermisiniz. 2016 yada 2017 düşük km de uzun süre kullanmak için alıcam. Sakin kullanımda yakıt tüketimi nedir

Cbr650f almak istiyorum. Hali hazırda cbr250 kullanıcısıyım. Tavsiye edermisiniz. 2016 yada 2017 düşük km de uzun süre kullanmak için alıcam. Sakin kullanımda yakıt tüketimi nedir

ben de aynı şekilde cbr 250r dan geçiş yaptım, gayet memnunum, tavsiye ederim. normal kullanımda ortalama 5,5-6 lt/100 km civarında yakıt yakıyor. ancak zorlarsan 8-10 litreleri görüyor. Bursa otobanda biraz zorlamıştım 8,5-9 litre civarı gördü. ben geçen sene 2017 model aldım, üzerinde full sistem gpr karbon egzoz, siyah spor cam, koruma demirleri mevcut. uzun süre kullanmayı düşünüyorum. bu arada bu modellerde 2+2 olmak üzere 4 yıl garanti olayı var.

ben de aynı şekilde cbr 250r dan geçiş yaptım, gayet memnunum, tavsiye ederim. normal kullanımda ortalama 5,5-6 lt/100 km civarında yakıt yakıyor. ancak zorlarsan 8-10 litreleri görüyor. Bursa otobanda biraz zorlamıştım 8,5-9 litre civarı gördü. ben geçen sene 2017 model aldım, üzerinde full sistem gpr karbon egzoz, siyah spor cam, koruma demirleri mevcut. uzun süre kullanmayı düşünüyorum. bu arada bu modellerde 2+2 olmak üzere 4 yıl garanti olayı var.

Fabrika verisi 4.5 larda. 5.5 biraz fazla değil mi ?
Kendi motorumu satınca almayı düşünüyorum. Tek dert ettiğim şey titreşim olayı. Çok değişik yorumlar var. Cbr250 de yüksek hızlarda titreşim gayet hissediliyor.

Gerçi titreşim var dersenizde almayı düşünüyorum çünkü alternatif motor bulamadım. Yada ben bilmiyorum. Kawasaki yada yamahada alternatif model var mı ?

Fiyatlara baktım da 2017 ler 40 bin civarı. Bir tane 43 bine 2018 var. Sizce fiyatlar nasıl.

Fabrika verisi 4.5 larda. 5.5 biraz fazla değil mi ?
Kendi motorumu satınca almayı düşünüyorum. Tek dert ettiğim şey titreşim olayı. Çok değişik yorumlar var. Cbr250 de yüksek hızlarda titreşim gayet hissediliyor.

Gerçi titreşim var dersenizde almayı düşünüyorum çünkü alternatif motor bulamadım. Yada ben bilmiyorum. Kawasaki yada yamahada alternatif model var mı ?

Fiyatlara baktım da 2017 ler 40 bin civarı. Bir tane 43 bine 2018 var. Sizce fiyatlar nasıl.

benim dediğim rakamlar şehiriçi arasıra devirli kullanım sürüşlerinde geçerli.
dün 200 km uzun yola çıktık, 5-6 bin devirden fazla çevirmedim, vitesle fazla oynamadım, totalde 9,3 lt benzin yakmış.
100 km de 4,65 litre. ancak bu şekilde bir sürüş acayip zevksiz, sadece bir yere ulaşmak için sürmek istenildiğinde bu şekilde sürülür, zevk almak için değil.
fabrika değerlerinin ne şekilde ölçüldüğünü biliyorsunuzdur.
50 km/s veya 90 km/s sabit hızda, ortalama bir devirde, sabit viteste deniyolar.

vay be 650f sayfasıda bitti :) artık satmıyor sanırım.. yeni alan olsa birkaç sorusu olurdu :)

Son 2 yıldır motosikleti büyütmek istediğim modeldi. Bikaç kez test sürüşü yapmıştım. Kullanım amacıma fazlasıyla uygundu. Fakat titreşim olayı biraz can sıksa da imkan bulduğum anda alacaktım. Fakat ekonomik şartlar nedeniyle bir süre daha uzaktan bakmak durumundaydım. Eğer bunun yerine sadece CBR650R üretilecek ise hayırlısı olsun diyelim. CBR650R da fazlasıyla yakışıklı olmuş. İkinci eli olmayacağından dolayı hayal olarak kalmaya devam edecek maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar