Honda Honda CBR 650F (Yeni)

Arkadaşlar motorumun debriyaj aksamını yaptırdım şuan çekiş güc bakımından nerdeyse yüzde 40 lık bir artış oldu motor 3. viteste yan vermeye basladı fazla gazladığımda .Fakat vites kafamı kurcalıyor özellikle 1. vitesten 2 ye atarken bir geçiş var takır tukur şanzımanı elime alıcakmışım gibi ürkütüyor diyebilirim gerçi herkes sert geçtiğini söylemiş ve bazen boştan 1 e taktığımda boş ışığı sönüyor tam debriyajı bırakrken boşa düşüyor tekrar bi sert bastığımda vitese geçiyor çok nadir yapıyor bunu.Şuan için top spet 230 gördüm naket makina tahminimce daha gidicekti güzel ekipmanım sperliğim olmadığı için çok dayanamadım rüzgara :D yarın egzantirik zinciri deiştireceğim ve senkron ve subap ayarı yaptıracağım gidon bilyası deişreceğim motor daha 18 bin km de ama bu ayarları istiyor dedi ustam motor şuan 160 km üzerine çıakrsm 6.1 litre yakıyor.Ve çok devirli kullnan biriyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mt07 sahibiyim ama her hafta cb650f kullanıyorum , 18 bin kmde egzantirik , baskı balata , sübap ayarı yaptırıyorsanız ya çok kötü kullanıyorsunuzdur yada 2. El km düşürülmüş bi motosiklet almışsınızdır.

2.El aldım motorun 3. sahibi oldum benden önceki sahibi bayabi hor kullanmış makinayı resmen 2 teker deil tek teker kullanılmış dedi ustam debriyaj aksamını komple deiştirmek zorunda kaldım 1650 TL masraf oldu+ egzantirik zincir deişimi senkron sübap ve gidon bilyasınada 1000 TL veriyorum motoru 25.000 TL ye almıstım şuan için 27.650 TL ye geldi makina arka disk ve balata deişimide yapılıcak 28 bine gelicek tahminimce.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyseki ucuz almışsınız , sorunları halledip sıkıntısız binersiniz inşaallah. 60binde mt07 var gurubumuzda ne egzantirik ne baskı balata değişimi oldu . Bakım yaptırıp düzgün binerseniz aynı kmleri cb650fde gösterir 😊

Kezâ benim motosikletim 32binde benimde öyle sıkıntılarım olmadı .

Çok güzel motosiklet gidişiyle sesiyle mt07den soğuttu beni açıkçası 😊

Son düzenleme:
Makina güzel çekişi olsun top speet i olsun görünüş zaten efsane fakat biraz titreşimli bir alet ve 2. vitese geçirirken terliyorum resmen dişliyi sıyırıcak diye aşırı takırtılı geçiyor servis bile normal oldugunu söledi fakat içime sinmedi açıkcası.

Makina güzel çekişi olsun top speet i olsun görünüş zaten efsane fakat biraz titreşimli bir alet ve 2. vitese geçirirken terliyorum resmen dişliyi sıyırıcak diye aşırı takırtılı geçiyor servis bile normal oldugunu söledi fakat içime sinmedi açıkcası.

Aynı sıkıntı bende de var bütün motorlarda sanırım öyle belki yağından belki zincirden alakalıdır diye düşünüyordum, yağını değiştirip zincirini tertemiz yaptım fakat devam ediyor. Hele vites düşürürken ara gaz olmadan düşürünce fena oluyor şanzıman dağılıyor gibi oluyor pat pat :mrgreen:

Makinaya baya alıştım artık titreşime ve viteslere okadar takılmıyorum alet güzel gidiyor ve yanlıyor 87 hp ve 210 kg olmasına rağmen iyi gidiyor kerata :D Bu arada sormak istediğim bir olay var bu alet için power commander nerden temin edebilirim illa yurt dışındamı sipariş etmem gerekiyor.Taktıran varmıdır acaba forumda.

bu motorda mitas sport force plus lastik kullanan var mı acaba, yorumlarını alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar Honda EFE de 30000km ağır bakım yapıldı fikir vermesi açısından fatura aşağıdaki gibi oldu.

3zRRM9.jpg

2 hafta önce sıfır cbr650f aldım. Tespitim şu ki peglerde inanılmaz bir titreşim var. Çözüm yolu var mı yoksa böyle gider mi ?

2 hafta önce sıfır cbr650f aldım. Tespitim şu ki peglerde inanılmaz bir titreşim var. Çözüm yolu var mı yoksa böyle gider mi ?

öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
özellikle belli devir aralıklarında mı, sürekli mi titreşim hissediyosunuz?
bu arada motoru kaça aldınız?

Benim motor henuz 650 km.de. Hiz farketmeksizin gidonda titresim cok fazla. Bazen ellerimi yoruyor ama alisiyor insan. Dusuk hizlarda daha fazla yuksek hizlarda daha az gibi geliyor bana.

öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
özellikle belli devir aralıklarında mı, sürekli mi titreşim hissediyosunuz?
bu arada motoru kaça aldınız?

46k ya almistim haziran gibi

gec cevap icin ozur dilerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Benim motor henuz 650 km.de. Hiz farketmeksizin gidonda titresim cok fazla. Bazen ellerimi yoruyor ama alisiyor insan. Dusuk hizlarda daha fazla yuksek hizlarda daha az gibi geliyor bana.

Kronik sorun herhalde yapacak bir sey yok o zaman...

Arkadaşlar merhaba, şu motoru tavsiye edermisimiz ilan no: 573719161

Motor yan yatmış ve debriyaj tası vs değişmiş sanırım fiyatına göre nasıldır. Yakın sürede tekrar satmayacağım bi aksilik çıkmazsa uzun yıllar kullanacağım. Motor biraz ağır sanırım 1,72 boy ve 65 kiloyum geri geri çekerken ağırlık sıkıntı olur mu? 15 bin km vitesli 10 bin scooter tecrübem var satın aldıktan sonra eğitim almayı da düşünüyorum genelde haftasonları uzun yol yapacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar