Ne kadara aldınız, kaç model, kaç km, ekstra ne var, motosiklet gidiş konfor vs olarak nasıl, dikkatinizi çeken ne var, tavsiye edermisiniz???aldım hocam.
Ne kadara aldınız, kaç model, kaç km, ekstra ne var, motosiklet gidiş konfor vs olarak nasıl, dikkatinizi çeken ne var, tavsiye edermisiniz???aldım hocam.
Ne kadara aldınız, kaç model, kaç km, ekstra ne var, motosiklet gidiş konfor vs olarak nasıl, dikkatinizi çeken ne var, tavsiye edermisiniz???Bu kadar soru yeter sanırım
![]()
Arkadaşlar motor 28.000'de şu an bi dahaki bakım 30 mu 32'de mi ne zaman bilen var mı kesin acaba?
Merhaba,bende geçen hafta aldım Honda Efe'den CBR650F,fakat egsoz konusunu konuştuğumda ne takarsanız takın garantiden çıkar,burda da taktırsanız dışarıda da taktırsanız garantiden çıkartırız dediler.Siz nasıl garanti sözü aldınız acaba?Teşekkürler.
Bu motora serviste hangi yağı koyuyolar? Yamaha gibi belirli bi markaları var mı yoksa serviste hangi marka varsa onu mu koyuyolar, ayrıca kendim alıp götürsem olur mu?
Yağ olarak hangisini tavsiye edersiniz?
eskiden eneos aliyodum. bi ara 300v aldim. simdi motul 7100 koyuyoruz. zaten serviste var motul artik. eskiden yoktu. ipone da koydum bikac kere. 23 nisan gibi oldu motor.
Hocam aynı yağa devam edin yada başka sentetik yağda kullanabilirsiniz. Özellikle şu bu demeye gerek yok bence. Bu arada bugün motosiklete bakmaya gideceğim nasip olursa hayırlaşacağız![]()