Honda Honda CBR 650F (Yeni)

çok uysal bir motordur kendisi :) özellikle dikkat et diyeceğim bir özelliği yok açıkcası.. daha önceden yeterli deneyim varsa çok keyif alınacak bir makina...

ben de önümüzdeki hafta kırmızı renk 2017 modelini alıcam kısmetse.
balıkesir merkez de var mıdır başka 650f kullanıcısı?

ben de önümüzdeki hafta kırmızı renk 2017 modelini alıcam kısmetse.
balıkesir merkez de var mıdır başka 650f kullanıcısı?

sıfırmı alıcaksınız? eğer öyleyse son zamlardan sonra ben temiz 2. el bakardım.. çok zam geldi 5 ayda 7bin yükseldi fiyatı.. sahibinden de eski fiyatına az km ile satanlar vardı.. düşünün derim..

sıfırmı alıcaksınız? eğer öyleyse son zamlardan sonra ben temiz 2. el bakardım.. çok zam geldi 5 ayda 7bin yükseldi fiyatı.. sahibinden de eski fiyatına az km ile satanlar vardı.. düşünün derim..

10bin km de haziran 2017 çıkışlı ilk sahibinden ikinci el alıcam hocam.

çok uysal bir motordur kendisi :) özellikle dikkat et diyeceğim bir özelliği yok açıkcası.. daha önceden yeterli deneyim varsa çok keyif alınacak bir makina...

yakında susurlukta cb650f le olacağım :)

ben de sağlam gezmeyi düşünüyorum, haftasonu direkt didime bi 500-600 km yapcaz kısmetse :)

orjinali hocam bu. üstünde olan yani cb650f 2015 imde mevcut. aliexpress e bakmak lazım.

Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bende mat siyah 2017 modeli ile aranıza katıldım. Mt07 den sonra nekadar rahat hissettim kendimi anlatamam. Doyasıya gazı açabiliyorum. Ne kadar uysal ve güzel çok sevdim. Dün givi yan çanta ve top case taktım çok şahane oldu bence. Mat siyah model için renk uyumlu tank pad tavsiyeniz var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bende mat siyah 2017 modeli ile aranıza katıldım. Mt07 den sonra nekadar rahat hissettim kendimi anlatamam. Doyasıya gazı açabiliyorum. Ne kadar uysal ve güzel çok sevdim. Dün givi yan çanta ve top case taktım çok şahane oldu bence. Mat siyah model için renk uyumlu tank pad tavsiyeniz var mı acaba?

Öncelikle hayırlı olsun. Tekerinize taş değmesin. 2017 için çanta ve top case resmi ve hatta varsa linki atabilirmisiniz. Samsun da bulamadım da.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

10bin km de haziran 2017 çıkışlı ilk sahibinden ikinci el alıcam hocam.

Kaç paraya alacaksınız yada aldınız acaba?

Öncelikle hayırlı olsun. Tekerinize taş değmesin. 2017 için çanta ve top case resmi ve hatta varsa linki atabilirmisiniz. Samsun da bulamadım da.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Kaç paraya alacaksınız yada aldınız acaba?

36.000 TL anlaşmıştık ancak son dakka satmaktan vazgeçtiğini söyledi.

ABS ışığının arızaya geçmesinden dolayı servise götüren oldumu motoru acaba.. servis bana bu konuda birkaç defa daha şikayet aldık dedi.. yaptıran varsa arıza nereden kaynaklanıyor acaba bunlar biraz zor bulacak arızayı gibi :)

650f de arka tarafa seyahat çantasını lastiklerle felan ne şekilde bağlayabilirim?
250R da arkadaki boynuzlardan geçirip bir pegden diğer pege doğru bağlıyordum, ancak bu motorda arka boynuzlar yok.
görsel olarak göstermeniz mümkün mü?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2017 de de halen zangır zangır titriyormu makina, merak ettim. :queen: birde ön kısımda kesilmeyen bir zırıltı vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar