Bugün ben de 2014 cbr 650f ile aranıza katıldım. Tavsiyeler varsa dinlerim kullanıcılardan.
hayırlı olsun..
Bugün ben de 2014 cbr 650f ile aranıza katıldım. Tavsiyeler varsa dinlerim kullanıcılardan.
hayırlı olsun..
ben de önümüzdeki hafta kırmızı renk 2017 modelini alıcam kısmetse.
balıkesir merkez de var mıdır başka 650f kullanıcısı?
sıfırmı alıcaksınız? eğer öyleyse son zamlardan sonra ben temiz 2. el bakardım.. çok zam geldi 5 ayda 7bin yükseldi fiyatı.. sahibinden de eski fiyatına az km ile satanlar vardı.. düşünün derim..
10bin km de haziran 2017 çıkışlı ilk sahibinden ikinci el alıcam hocam.
Adam sağlam gezmiş yalnız :mrgreen:
çok uysal bir motordur kendisiözellikle dikkat et diyeceğim bir özelliği yok açıkcası.. daha önceden yeterli deneyim varsa çok keyif alınacak bir makina...
ben de sağlam gezmeyi düşünüyorum, haftasonu direkt didime bi 500-600 km yapcaz kısmetse![]()
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bende mat siyah 2017 modeli ile aranıza katıldım. Mt07 den sonra nekadar rahat hissettim kendimi anlatamam. Doyasıya gazı açabiliyorum. Ne kadar uysal ve güzel çok sevdim. Dün givi yan çanta ve top case taktım çok şahane oldu bence. Mat siyah model için renk uyumlu tank pad tavsiyeniz var mı acaba?
10bin km de haziran 2017 çıkışlı ilk sahibinden ikinci el alıcam hocam.
Öncelikle hayırlı olsun. Tekerinize taş değmesin. 2017 için çanta ve top case resmi ve hatta varsa linki atabilirmisiniz. Samsun da bulamadım da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Kaç paraya alacaksınız yada aldınız acaba?
Hocam sen aldın mı motosikleti ?650f de arka tarafa seyahat çantasını lastiklerle felan ne şekilde bağlayabilirim?
250R da arkadaki boynuzlardan geçirip bir pegden diğer pege doğru bağlıyordum, ancak bu motorda arka boynuzlar yok.
görsel olarak göstermeniz mümkün mü?
Hocam sen aldın mı motosikleti ?