@Rammlied
merhaba,
bu egzoz konusu tam muamma, twobro yoshi devil gibi markaların çıkartığı egzozlar bence çok uçuk rakamlar.
Bu yüzden bende başka markaları araştırıyorum, ıxıl l2x yada l3x mantıklı şeçim gibi duruyor.
Ancak montaj ve teknik konuda benimde bilgim yok.
arkadasim, slip on gelmiyor bu motora. buyuk ihtimalle performansini dusurusun motorun yada verdigin paraya deymeyecek kadar az performans verir.
o yuzden bilinen, 2 bros, arrow gibi gecmisi olan arastirma ve arge ye onem veren markalardan full sistem bir egsoz alirsan uzun donemde daha rahat edersin ve 5- 6 hp ekstra alirsin.
ozellikle Arrow un full sisteminde katalitik de var opsiyonel olarak alinabiliyor boylece muayenedende rahatca gecersin sorun olmadan.
ben standard egsozdan mutluyum su an.
4-4.5 falan degil kardesim sallamayin, milletide yaniltmayin. Sehir ici 6.6 sehir dusi 5.5 yakiyor girin bakin yabanci forumlara atip tutmayin. Taiwan uretimi motoru yere goge sigdiramadiniz. Agir, titresimli, dusuk performansli, frenler kotu, parca ve iscilik kalitesi japon rakibi diversion f e gore daha dusuk. Honda servis ustalari bile onermiyor bu motoru. Kim aldiysa satilikta zaten. Bekleyin 1 yil daha 20 bin tl lere alan satan olmayacak bu motorlari, ayaga dusecek zaten.
cbr650f var mi sende yoksa salliyormusun?
Benim motor 22,000 km de su anda ve tuketim hep 16 km de bir litre geliyor yani 100 km de 6 litre. sehir ici, sehir disi genellikle ayni. bazen banannem gibi surdugumde 5 , 5,5 gordugum de oldu tabiki cok nadiren cunku agresif kullanmayi sveen biriyim. Elbette piste gittigimde cok daha fazla yakiyor ama cok normal surekli yuksek devir gidiyorsun. sonuc olarak, benzin masrafi hayatimda onemli degil. benzinden korksak spor makina almaz yuruduk oraya buraya!
agir, kotu frenler falan filan bu laflar bana sallamasyon geliyor.
isi gucu olmayan surekli internette forumlarda onu bunu kotuleyen, b.k atan birisi gibi geliyorsunuz bana.
Motor bir kere Tayland yapimi zaten. nasil salladiginizin kaniti olarak yuzunuze carpayim hemen. e hal boyle olunca diger soylediklerinize de inanmak mumkun degil haliyle, degil mi?
Kullanan arkadaşlardan rica etsem, üzerinde gelen lastikler hakkında bir yorumda bulunabilirler mi ?
Motor hakkında olumsuz düşüncelere saygılıyım ama yurtdışı kişisel testlerde çoğunlukla fiyatına gore çok iyi bir motor olduğundan bahsediliyor, aşağıdaki değerlendirme çok güzel, acaba yanıldıkları nokta nedir ?
https://www.youtube.com/watch?v=mpfPVWpGQa4
Teşekkürler
vallahi guzel motor. 22 bin km oldu gayet memnunum. hic bir sorun cikmadi su zamana kadar ve bir kere bike yolda birakmadi.
motor performansli ve sirali 4 silindir bir motora gore dusuk ve orta devirlerde cok canli. bu motoru diger sirali 4 motorlardan farkli kilan bu biraz. motoru her sekilde kullaniyorum. pist gunleri, ise gidis gelis, touring. Ayni gun icinde 950 km yaptim motorla ve titresim mitresim fazla yok bana gore yinede honda nin en titresimsiz sirali dort motor degil. hic el uyusmasi ve k.c acisi yapmadi. sele de cok rahat. oturdugum en iyilerinden biri diyebilirim uzun yolda.
suspansiyonlar iyi ve frenler yeterli. tabiki daha iyisi olabilirdi fakat bu fiyata bi kadar ve bir cok motordan daha iyi, belki eski model cbr600f den bile.
bence iyi motor. tavsiye ederim.
ben lastikleri degistirdim cunku bana kalirsa standard dunloplar iyi sportif surusler icin cok super degil ama normal kullanim icin yeterli. Ben Pirelli rosso 2 taktirdim once simdi Pirelli Diablo Rosso Corsa var Rosso2 nin bir ust kalitesi, daha iyi tutus, daha iyi hizlanma, frenleme, daha guvenli surus icin ve pist gunleri icin. tavsiye ederim ama 8000 km den fazla gitmez Pirelli Diablo Rosso Corsa lar. Pirelli Rosso2 ler islak zemin ve genel kullanim icin daha iyi ve 12,000 km goturuyor. direk tavsiye ederim pirelli rosso2 yi.
lastik her zaman bir motorda degistirilecek ilk seydir. Pirelli gibi iyi bir lastin taktinmi sanki baska cok daha iyi ve pahali bir motor kullaniyormus gibi hissedersin ve cok daha hizli, kendinden emin ve guvenli surmeye baslarsin. en onemli modifikasyondur bence suspansiyonlarla birlikte, performans modlarinda once gelmelidir.