Cahilliğin bu kadarı katalizör kestirmek araboru yaptırmak ne demek? Motosiklettte ne kompresyon kalır nede ayar, fazla yakıt yakar hararet artar, düzensiz çalışma gelir, alt ve orta devirlerde güç düşer. Adamlar bir son susturucu yapacak onlarca test yapiyorlar, orjinal yazılıma göre ayarlamaya calışıyorlar siz sanayide onu bunu kestirip taktırın ses çıksın diye, Söylüyorum herzaman Türkiyede ikinci el motosiklet alınmaz heleki 4 silindir makinaları apaçiler kullanıyor, orasıyla burasıyla oynuyorlar makinelerin.
Birde şu 255 gören arkadaş izmirdeyim ben CBR 650F sahiplerini bekliyorum, GPS im var, benim makinayla yanayana gidicez kayıt edicem bakalım 250 görüyormuşmu diye? En son apaçi bajaj pulsarcıların konusuna yazdım onlarda 150 vuruyordu kimseden ses çıkmadı bari siz gelin Haftasonlar müsaitim GPS ile otobana çıkıp ölçücez hızı birlikte hem tanışmış oluruz. dediğiniz hızları vurmazsa çok fena afişe edicem ama burada fotoğraflı ona göre
Özelden mesaj atın telefon vereyim, izmirde görüşelim haftasonu, bajajlarda 150 CBR250 lerle 180, 650 f lerle 250 vuranları, birde MT07 ciler vardı 220 vura onlarda gelsin mesaj atın lütfen. burada atmayın çıkalım otobana GPS eşiliğinde marifet gösterin herkeste görsün forumda.
Bekliyorum..