yine sacma bir suru sey okudum. sanki son hiz bir kistasmis gibi bu tur bir motor icin ama internette 248 km yapan arkadasin vidyosuda var.
fazla cevap vermeden hemen bilgi paylasayim.
ixil Ixrace full sistem egsozu piyasaya surdu cb ve cbr650f icin.
Guzel duruyor bence ama performans verileri daha ortada yok ve biraz agir gibi duruyor normal bir aftermarket egsoza gore yinede orjinal egsozdan hafiftir. susturucusu da var ilaveten. takmasi ve cikarmasi da kolay susturucuyu.
Bugunlerde bir full sistem egsoz alabilirim, biraz daha ses arti %5 civari extra performans goz cikarmaz
fiyati 800 euro olacak gibi ama guzel duruyor. Two Bros full sistem gibi motor alti egsoz ama yari fiyatina neredeyse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
cevap vermeyecektim ama dayanamadim.
senden daha ezigi var mi?
sacmalamak bir yana motordan da anlamiyorsun. sadece b.k atiyorsun motora ve ona buna.
kusura bakmayin ama bu tur hareketleri ezikler yapar.
baska bir baslikta korkup cbr1000rr ini sattigini soyluyordun. bence sana cbr650f bile fazla gelirde iste farkindasin ve ezikliginden ona buna b.k atiyorsun.
benim cbr650f gecmis 16,000 km yi, sifir sorun, gayette performansli motor arti sehir icinde ve turing de o kadar rahatki. Pistte de cok iyi ozellikle sikisik ve ufak pistlerde binlikleri bile geciyor. e tabi dusuk devirde iyi torku var.
ama tabi sen ne anlayacaksin soylediklerimden o baska ama anlayan anlar.
fazla cevap vermeden hemen bilgi paylasayim.
ixil Ixrace full sistem egsozu piyasaya surdu cb ve cbr650f icin.
Guzel duruyor bence ama performans verileri daha ortada yok ve biraz agir gibi duruyor normal bir aftermarket egsoza gore yinede orjinal egsozdan hafiftir. susturucusu da var ilaveten. takmasi ve cikarmasi da kolay susturucuyu.
Bugunlerde bir full sistem egsoz alabilirim, biraz daha ses arti %5 civari extra performans goz cikarmaz
fiyati 800 euro olacak gibi ama guzel duruyor. Two Bros full sistem gibi motor alti egsoz ama yari fiyatina neredeyse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
Çin motorumu bu 6 binde arıza yapacak?, Bu sene satmam seneye satarım, çok güzel motor 255 gördüm reklam kokan hareketler bunlar! neyin üzerini kapatmaya çalışıyorsunuz anlamadım? 650F sahiplerinde özellikle bu ezik davranışlar niye? hiçbiri yoğurdum ekşi demiyor, motor tecrübemiz 3-5 yıllık yaptıgımız kilometre 50 bini geçmiyor bu bizim 2-3 motorumuz demiyor ahkam kesiyorlar nedense?
zaten gerçek motorcu adama satamazsınız bu makinayı, böyle tukaka makinayı bu fiyata kimse almaz.
Not: milde 87 ps veren makinayla 255 vurmuşsun ya ben sana artık birşey demiyorum, demekki altında 1000RR olsa 350, ZX-14 falan olsa 400 vurucan. Palavranında bukadarı yani! Motorunu birisine yivlemek için git başka yerde reklam yap burada yemezler.
cevap vermeyecektim ama dayanamadim.
senden daha ezigi var mi?
sacmalamak bir yana motordan da anlamiyorsun. sadece b.k atiyorsun motora ve ona buna.
kusura bakmayin ama bu tur hareketleri ezikler yapar.
baska bir baslikta korkup cbr1000rr ini sattigini soyluyordun. bence sana cbr650f bile fazla gelirde iste farkindasin ve ezikliginden ona buna b.k atiyorsun.
benim cbr650f gecmis 16,000 km yi, sifir sorun, gayette performansli motor arti sehir icinde ve turing de o kadar rahatki. Pistte de cok iyi ozellikle sikisik ve ufak pistlerde binlikleri bile geciyor. e tabi dusuk devirde iyi torku var.
ama tabi sen ne anlayacaksin soylediklerimden o baska ama anlayan anlar.
Son düzenleme: