Ben de sifir alu aldm servisyen.
360 lira bayildik
Sokup yazi beklemek lazim aslinda
marka-model i ne aldın. bi de kuru mu jel mi? ben de degıstırmeyı dusunuyorum.
Ben de sifir alu aldm servisyen.
360 lira bayildik
Sokup yazi beklemek lazim aslinda

1200 Değil Bandit 600 Bu motor...
Bizim öyle kapısma hevesimiz pek olmuyor. 110-130 Aralığında gezeriz sürekli. Kimse Kimseyi gerilerde bırakmaz. Hızlanırsak da beraber hızlanırız :bounce:
Bende 2006 CBR600F var iken , bandit 1200 yanima gelemiyordi![]()
Bizim buralar motor icin ideal degil aslinda. Ortalama olarak Haftanin 4/5 günü yagislidir. Bazen 30 gun boyunca yagislar araliksiz devam ediyor.
Yollarimiz guzel genis ve virajli ama yayalar cok bilincsiz. Viraj ortasinda karsiya gecen bir yaya kesin oluyor ki bu nedenle hayabusamla kaza yapmistm gecen yil.
Yine de motor kullanmak zevkli![]()
Kroslar zevkli. Hatta bir tane de krosum var bir hevesle sifir aldim. 3 ay oldu daha 600 kmde...
Ama pek binemiyorm , hayabusa kazasinda sol ayagim sakatlaninca krosun zevkini alamiyorm. Ne varsa asfaltta var![]()
Arkadaşlar bu 600RR'larda HTEV (exup) iptali yapan veyahut konu hakkında bilgisi olan varmı aramızda, artıları eksileri ne getirir ne götürür ve nasıl iptal edilir... Dışarı çıkamıyorum ya kurcalayacak bişeyler arıyorum
![]()
Bi kaç parça bişeyler buldum çok anlamış değilim ama bu modifikasyon işine giren ecnebiler hep iptal ediyorlar ve dediğiniz gibi full boğazdan bir sistem takıldığındada exup yalan oluyo sökülüp atılıyo yani, hem kilodan kazanırızhe bide yeni kasada (2013) jantların bizimkilerden daha hafif olduğunu söyleyenler var onadamı el atsak
![]()