Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1000rr başlığıda 7 sayfa:mrgreen: demek no problem. Neyse barış biz canlandıralım bu topiği hep cbr250 olmuyor:mrgreen: sen cbr250den sonra bunu aldın değilmi nasıl sıkıntı yaşadınmı ufak bir kazan olmuştu sanırım onun haricinde.
kaza degıl mallıgım oldu 5kmh ıle neyse o konuyu kapatalım hehe
alısıyorum gıttıkce . hanı hafıften sahıplenırsın,arada sımarırsın yapman gerektıgınden fazla yaparsın bazı seylerı.ha onlar basladı bazı bazı 1 sene dıye zaman vermıstım kendıme.o kadar surmeyecek kasarlanmam
sürmez sürmez çok kötü dönem tam kaşıntı zamanı işte arada kaptırıp viraja sert girdiğinde yusuf yusuf oluyo insan:mrgreen: bende c.tesi bursadan yalovaya gelirken yalova inen rampa var orda bir virajda kaptırmışım kendimi ortasında yusuf geldi yanıma uzun zaman olmuştu hasret giderdik :queen:
3.3 Litre Alıyor olayını anlamadım. Kullanım Kıtapcıgında 2.8 Litre yazıyor ve 2.8 lıtre koydugunda gösterge tam dolu gösterıyor?
Ayrıca servıslerle görüştüm onlar da 2.8-2.9 lıtre dedıler...
3300 GR yağ cok fazla gelır bu motorlara...
Bugun degısımı yaptık, Castrol 10-50 Yağ - Orjınal Yağ Fıltresi.. Fıltre degısımı ıle bırlıkte 2.8 Lıtre Yağ aldı...
1.herseyı kullanım kıtapcıgına gore mı yapıyorsunuz? bknz. yag degısımı perıyotları en basıtınden.
2.YETKILI servıste yapılanları yazdım.sokak arasından degıl.
3.yurtdısı sıtelerı arastırırsanız 2.8-3.3 arası yazar,fıltre degısımı ıle beraber.eger komple motor ınmıssse 3.5 a kadar alır yazar.
Filtre ıle Birlikte Yağ degısımınde 3 Lıtre bıle bu motora fazla gelecektır. Cünkü Ben 2.8 Koydum ve net üst cızgıde su an Motor yagı sevıyesi. Bu konu Açık olsun, arkadaslar celıskıde kalmasınlar. 2011 Model CBR600RR ; Filtre ile birlikte Yağ değişiminde 2.8 Litre yağ alıyor...