M2'yi severim,iyi çocukdur.Yaptığı şey zaten amatör bir çalışma,kendi tecrübesine göre birşeyler söylüyor.Bİzde maalesef meyve verecek olan ağaç hep taşlanır.incelemesini istanbul trafiğine göre yapmış olan,sayısal verilere girmeden güçlü bir motorun istanbul trafği gibi rezalet bir ortamda nasıl tepki verdiğini kendi tecrübelerine göre yorumlayan bir arkadaş.Videoda kafaya takılan soruları adama sormak yerine,adammısın diyecek kadar küçülmüş bu millet! ayıp yani,kimse bir yere kral olmak için yarışmıyor,kendine bu insanlardan çok daha fazla güvenen varsa,hodri meydan çıksın vlog kursun bizde izleyelim,yorum yapalım? şu başlıkdaki motorcu arkadaşların şu yorumlarını gördükçe ,yoldaki sıkıştıran araçların niye cesaretlendiğini daha iyi anlıyorum zira bütünlük yok bizde tam olarak.yaw bırakın adam videolarını çeksin paylaşsın,bizde izleyelim yorum yapalım.ben tarzınıda muhabetinide seviyorum,izlettityor kendini.herkezin bir tarzı var,dıral dede olsun abbas olsun ve hatta son zamanlarda ilginç tarzıyla tuğrul sümer olsun insanlar birşeyler paylaşmak istiyorsa saygı duyalım,kimse burdan bir para kazancı istemiyor.beğenmeyende direkt o kanalın kişisine mesaj yazssın,arkadaş senin şu tavrını şu hareketini beğenmiyorum desin..tutunki bu arkadaşlar bu tepkileride bekliyor,neyimiz yanlış neyimiz doğru diye?