Honda CBR 600F4i Bizim Oğlancık

arkdslar cicek gibi baktıgım motorumu sattım..
alacan arkkdsı guzel gunler geçirmesi dilegiyle guzel bi mal sahibi yaptım bi yanım da buruk hala ne gunler yasadık F le burda da fotolarla paylaşmaya calıştım sizlerlede :pale:
yeni cicekleri koklama vakti gelioo :) ooffff

kalın saylıcaklaa

dostum gecici olarak attan indim tay ile idare ediyorum :mrgreen:

ama aklımdan gecen motoru yazmıssın sende :cat:

232720120902_173928.jpg

654720120902_174515.jpg

Tanıdığım ve sürüşüne güvendiğim tüm üst cc kullanıcılarında gsxr1000 K7 ve K8 ler mevcut...teknik anlamda neden dersen çuvallarım...:p
Malkara yollarında kullanılacak ideal makina 600 F abi gsxr gitmez o yollarda :)
Volkanın makina çok temizdi zaten iyi olmuş yeniden aldığı hayırlı olsun diyeyim tekrardan...

Malkara yollarında kullanılacak ideal makina 600 F abi gsxr gitmez o yollarda :)
Volkanın makina çok temizdi zaten iyi olmuş yeniden aldığı hayırlı olsun diyeyim tekrardan...

Emrah naber agam nerelerdesin...

Arkadaş tekrar 600 F almış ben yeni çaktım köfteyi...hayırlı olsun...

Tanıdığım ve sürüşüne güvendiğim tüm üst cc kullanıcılarında gsxr1000 K7 ve K8 ler mevcut...teknik anlamda neden dersen çuvallarım...:p

gunaydın buarada :)

abısı gixxer 1000 diosun arasında dağlar var :mrgreen: :rendeer: tmm suzide de kullandım super makina,çok sert makina, deli gidio, okey ama 600 F in tadı bi başkaa :wiinkk: surus pozisyonu olsunnnn, uzun yolda rahatlıgı olsuuunnn, F i sevmem,dayanıklılıgı,motorun şekli F i satmama ragmen sattıgım kişiden almama sebep olduu F tutkusu :mrgreen: fln pişman vs... busuru neden var F kullanmamız ıcın.. saygılar :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

teşekurler emrahh :rendeer: yengeyi de al gel malkarayaa hem arka cantayı denersin :mrgreen:

bu havada gazlasan bi türlüü , gazlamasan bi türlü gazlarken iyide gelince detaylı bi temizlik gerekiyoo :pale: :mrgreen:

Prof Fotoğraf Makinası ile Amatörce Çekilen Fotolarımız :mrgreen: :silent: ::xs22::

hiçte amatörce değil bence gayet güzel çekilmiş resimler.. 3 & 6 favoriler.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar