Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar merhaba motora yeni baslayacagım suan gönlümden gecen makina r25 ama cbr250r la ikisinin arasında kalıyorum r25 çok yakıyor deniliyor yatırmanda parçaları çok pahalı baya masraflı çıkarsın bakımları pahalı diyolar oyüzden cbra yöneliyorum ama işin içine şekilcilikte giriyor dediğim gibi gönlüm r25de sizce ne yapmalıyım sizlerinde yorumlarını almak istedim öneri yaparsanız çok memnun olurum :)

yeni başlıcaksan yanlış motor r25 nokta(.)

Selamlar, motosikletimi satıyorum... İlan linki:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr250r-9385-km-kazasiz-belasiz-temiz-dosta-gider-307176880/detay

Abi ben dayanamadım ve sordum. Bakalım ne cevap gelecek. İnsanları kandırmak ne kadar kolay olmuş. 500R dersinde anlarım. Ruhsata bakmazda bunu alan gavat;

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

yeni başlıcaksan yanlış motor r25 nokta(.)

Ohooww ben "motora yeni başlayacağım" yazısını görmedim. Arkadaş haklı. Toslarsın...

Ewet arkadaşlar artık bende aranıza katıldım. Yeni Cıbırımı almış bulunuyorum... İlk motorum ilk tecrübem daha önce CBR la test sürüşü dahi yapmadım. Yolda giderken Motosiklet adeta bana fısıldıyor '' Merak etme emin ellerdesin.. '' kullanımı rahat basit ve çok güzel birşey.

l1vWvQ.jpg
[/url][/IMG]

Abi ben dayanamadım ve sordum. Bakalım ne cevap gelecek. İnsanları kandırmak ne kadar kolay olmuş. 500R dersinde anlarım. Ruhsata bakmazda bunu alan gavat;

[url]http://i.resimyukle.xyz/yMLN.png[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Ohooww ben "motora yeni başlayacağım" yazısını görmedim. Arkadaş haklı. Toslarsın...

hocam keşke bilgilendirme yapmak yerine, sadece motorun kaç beygir olduğunu sorsaydınız o zaman belli olurdu çakal mı değil mi :)

hocam keşke bilgilendirme yapmak yerine, sadece motorun kaç beygir olduğunu sorsaydınız o zaman belli olurdu çakal mı değil mi :)

Vereceği cevap belli. "Açıklamada gerekli bilgi verilmiştir." diyecek ne diyecek :jocolor:

Cevabı merak ediyorum ben. Yada hiç yazmayacak. Alnımızda enayi yazıyor ya!

Sorun ne anlamadım allah kolaylık versin derken sanki sorunlu birsey almışım gibi oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

2016 modelde farklı geliyor siyah üzerine beyaz yazı birde mavi rengi daha koyu

hakkaten değiştirmişler mavi renk iyi olmuş. ben tricolor dan soğumuştum o mavi yüzünden. fakat siyah sakal bi garip geldi bana... hayırlı olsun hocam; tekeriniz düz bassın.

hakkaten değiştirmişler mavi renk iyi olmuş. ben tricolor dan soğumuştum o mavi yüzünden. fakat siyah sakal bi garip geldi bana... hayırlı olsun hocam; tekeriniz düz bassın.

sağolasın hocam teşekkür ederim. siyah almaya gittim renkleri değişik görünce tricolor daha bi çekici geldi gözüme :)

Ewet arkadaşlar artık bende aranıza katıldım. Yeni Cıbırımı almış bulunuyorum... İlk motorum ilk tecrübem daha önce CBR la test sürüşü dahi yapmadım. Yolda giderken Motosiklet adeta bana fısıldıyor '' Merak etme emin ellerdesin.. '' kullanımı rahat basit ve çok güzel birşey.

[url=http://hizliresim.com/l1vWvQ][url]http://i.hizliresim.com/l1vWvQ.jpg[/url][/url]

Merhaba, sıfırmı aldınız? Ne kadara mal oldu?
Hayırlı olsun.

Sorun ne anlamadım allah kolaylık versin derken sanki sorunlu birsey almışım gibi oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

2016 modelde farklı geliyor siyah üzerine beyaz yazı birde mavi rengi daha koyu

Hocam uzun ve meşakkatli bir yola giriyorsun denilebilecek en güzel şeyi söyledim daha ne diyebilirimki. Başımdan geçenleri düşünüyorum. 2 yıl - 40.000 km sonunda. Denilecek en uygun söz olarak seçtim.

Hocam uzun ve meşakkatli bir yola giriyorsun denilebilecek en güzel şeyi söyledim daha ne diyebilirimki. Başımdan geçenleri düşünüyorum. 2 yıl - 40.000 km sonunda. Denilecek en uygun söz olarak seçtim.

siz baya bi gezmişsiniz :) bugün motorun 3. günü daha 100km bile olmadı motor :) Eğer ki 40bin km tecrübelerine dayanarak tavsiyeniz varsa ufak ama önemli şeyler arıza, bakım vs. hakknda çok memnun olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar