Beşiktaşlı kardeşim bende bu iki motor arasında kalmıştım ve benimde bütçem hondaya yetiyordu, yedek parça fiyatları uygun ve az sorun çıkarır diye hondayı tercih ettim, etmez olaydım, 8500 km de bakımları düzenli yapılmış olan motor 120 km hızlan giderken stop edip kendini kitledi büyük bir kaza tehlikesi geçirdim. neyse sorun motor yağsız kalmışmış ki ben servise tamire bıraktığımda bile içinde gayet güzel bir yağ vardı, sonuç 10 bin liralık motora 2000 tl masraf çıktı. hadi bu olayın benim başıma gelmesi benim bahtsızlığım olsun nazar olsun ama hondanın parçaları öyle ucuz falan değil. şimdiki aklım olsa tereddütsüz r25 i seçerdim. benim için honda bitmiştir.
Öncelikle geçmiş olsun. Büyük bir talihsizlik yaşamışsınız. Neyse ki sorunsuz atlatmışsınız.
Ben geçen gün 2sini de kullandım. Honda 2011 modeldi ki sahibi hiç kaza yapmadı falan dedi. Ama kullanım açısından sanki kütüğe binmişsim gibi hisstettim. Sağa sola yatarken motor yatmıyordu nedense. Yamaha kontrol olarak daha stabil sanki. Ama 2km denedim 2sinide hava yağmurlu ve yol ıslak olduğundan yüksek hızlarada çıkamadım. Tek sıkıntım bütçe. Bana 2bin tl fazla ödetmemek için bahane lazım