6 bin deviri gecmessen 3 litreyi gecmiyor gecen cok sakin kullandim ve 13 litre ( bir depoyla) 450 km yol yaptim ve yarisi iki kisiŞehir içi ve şehir dışında ne kadar yaktığını paylaşabilir misiniz.ilk motor olacağı için fazla km yapmak gerekecek tecrübe için o sebeple az yakması önemli..
Tşkkürler
Aynen bende memnum servistekiler cana yakin insanlar ilgililer
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
6 bin deviri gecmessen 3 litreyi gecmiyor gecen cok sakin kullandim ve 13 litre ( bir depoyla) 450 km yol yaptim ve yarisi iki kisi
Yardımcı olacak kimse yok mu beyler ?
Bende Konşuk motora birkaç defa gittim fazla ilgili değiller, Pendikte honda güngör'e gittim çok daha ilgili ve iyiler serviste.
Selamlar
6. Vitesde 85 km hizla gittimÇok sakin kullanmadan kastın nedir abi kaç kaç gittin yolu![]()
bence ozaman sen cok basmıssını atılla : )) alısmıssın yzf nın yakıtına ...250cc arasında en az yakan makına.gecen dörtyola gittik grupca 184 km de 32 tl benzın almıstım ve bayagıda süratlıydık 120-155 arası .r25 41 tl yaktı.normal kullanımda 3-3,5 lt arası gider ama sıkıstırır süratlı ve yuksek devırlı kullanırsan yakıyor.hayırlı ugurlu olsun.bence jantıda siyah yaptır.2011 model 15,000 de siyah cbr 250 ile bende aranızdayım. zamanında çok giydirdim çok yakıyor diye, hala giydiriyorum kredi kartında limit kalmadı aydından gelene kadar![]()
sahibindende var dostum sıfır ürün orjınal.......bulmazsan haber etArkadaşlar merhaba,
Motorumun üst mesnet demiri kırık, yetkili servis kontağım sağlam olmasına rağmen kontak ile birlikte satmaya çalışıyor ve dolayısıyla fiyatı da bir hayli tuzlu geliyor. Orijinal olarak temin edebileceğim başka bir yer var mı acaba?
bence ozaman sen cok basmıssını atılla : )) alısmıssın yzf nın yakıtına ...250cc arasında en az yakan makına.gecen dörtyola gittik grupca 184 km de 32 tl benzın almıstım ve bayagıda süratlıydık 120-155 arası .r25 41 tl yaktı.normal kullanımda 3-3,5 lt arası gider ama sıkıstırır süratlı ve yuksek devırlı kullanırsan yakıyor.hayırlı ugurlu olsun.bence jantıda siyah yaptır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------
sahibindende var dostum sıfır ürün orjınal.......bulmazsan haber et
evet ahmet abi aşırı bastım. düşmedim hiç hızdanyol boş olur olmaz bastım 600 km ye 180TL yaktı valla
ben 1200KM Yi 125likle 150 TLye geldiydim
125 alışkanlığı
![]()
Bende Güngör'e gittim bugün 4k bakımına. 106TL fiyat çıktı. Servisteki arkadaş gayet ilgili ayrıca bekleme yeri de temiz olmuş değiştirmişler içersinin dizaynını.
Fakat aklıma takıldı sonradan gördüm verdikleri kağıtta sonraki bakım 6bin km yazıyor. Her 2binde servise mi gireceğiz ? Bakım aralıkları nedir bizim motorda?
Bugün motoru alalı tam 1 yıl oldu aldığımda 2 bin km deydi şimdi 14 bin km olduufak tefek kazalar falan atlattık ama Allaha şükür bana bir şey olmadı
bugüne kadar saatlerce yağmurda bindim hatta bi ara altımda cross motor var gibi araziye de girdim çıktım
Çok şükür taş gibi bir kere bile ben gitmek istemiyorum demedi
tabi bakımlarını temizliğini hep zamanından önce yaptım
bu motor on numara beş yıldız
almayı düşünen varsa bence düşünmesin direk alsın derim
kazasız belasız sürüşler dilerim herkeze tekeriniz düz bassın
![]()
Hoşgeldiniz.Beyler selamlar.
6-7 sene 110-150cc motorlar sürdüm. 2,5 sene kadardır motorum yok, cbr250 almayı planlıyorum 2 hafta içinde. Yurtdışdayım buralarda pek güvenilir motordan anlayan tanıdık yok malum. 2011-2012 modeller bütçeme göre. Daha önce ss tarz motor almadım. İlla ki az çok anlayan birini bulmaya çalışırım benimle gelmesi için. Fakat sizlerin de görüşlerini almak isterim.
Size sorum temiz olmak kaydıyla min 3-4 sene kullanılacak motor max kaç kmde olmalı?
Motoru görmeye gidildiğinde fiziksel olarak, sürülürken ses ve hissiyat olarak en çok nelere dikkat etmek lazım?
Ya da başka öneriniz var mı?
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara ilgilendiğim motorların resimleri atarım, en azından uzak durulacakları eleriz.
Şimdiden teşekkürler.