Bi ara 15-50 yağ kullanacaklar vardı ne oldu nasıl oldu yorumlarını alsak biraz??
abi güzel valla eneos 15-50 koydum gayet memnunum vitesler pamuk pamuk.. öyle abartıldığı gibi bi durum yok ilk çalıştırmada 2-3 çubuk olmasını beklersen daha iyi olur..
viteslerin pamuk gibi olması için bence debriyaj ayarına sürekli dikkat etmek gerekiyor hani ne erken ne geç tam ortada kavraması lazım derler ya ortanın bi tık ilerisine ama çok hafif bi tık ilerisine ayarlarsanız şıkır şıkır olur...
ilk marşa basınca hafiften bi titreme var ama ısınınca kesiliyor..
havalar soğumaya başlayınca hemen değişmeli yalnız.. sadece yaz için tavsiye ediyorum.. @sokollu ferhat sürdü benim motoru bide o yorum yapsın ben başka cbr 250 kullanmadığım için onun yorumu daha iyi olur...
@mazixxx sipariş vermeden önce bana bi haber et.. gerçi hallettim herşeyi 42k ya kadar bütün malzemeleri aldım ama sen bi mesaj at belki bende alırım fazla parça göz çıkarmaz... yollarım ptt ile parayı falan...
hangi marka model lastik alırsanız alın kitapçıktaki değerlerle aynıdır..
tek 29-29
çift 29-33
800 tl işçilik nedir ya ayıp.. Ne yapmış kamyon kaportasımı toplamış nedir yani ? Bu millet uçmuş harbiden..
Kardeşim Ipone 15-50 mi koyacaksın nedir durum ? Birse yap seviyeni bir kontrol et..
Kardeşim mobilden yazınca hata olmuş kusura bakma.. Yağ seviyeni bi kontrol et dicektim..
Bi ara 15-50 yağ kullanacaklar vardı ne oldu nasıl oldu yorumlarını alsak biraz??
Merhabalar herkese yeni kasa için siyah ön cam taktıran var mı acaba?Ebay'a bakındım ama hep eski kasa için olanlar var.Varsa nereden bulabilirim ve fiyatı nasıl olur acaba?
Wurth cok temiz abi, belli olmuyo bide bende pas baslangıcı olmustu. Motul arka jantı mahvediyo ama ne ses var ne de sertlik![]()
cbr300r diye aratırsan belki bulursun. Ben mesela şunu buldum ama siyah değil.
http://www.hotbodiesracing.com/en/prod_580_windscreens_honda_2015_cbr300r
Siyahı da varmış pardon
cbr300r diye aratırsan belki bulursun. Ben mesela şunu buldum ama siyah değil.
http://www.hotbodiesracing.com/en/prod_580_windscreens_honda_2015_cbr300r
Siyahı da varmış pardon
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
Dün zinciri würtlerken dikkat ettim baklaların dış taraflarında yine paslanmalar olmuş. Bir dahaki sefere würtün hhs2000 modelini ya da farklı birşeyi deneyeceğim. Dry lube benim için bitmiştir malesef![]()
Merhabalar herkese yeni kasa için siyah ön cam taktıran var mı acaba?Ebay'a bakındım ama hep eski kasa için olanlar var.Varsa nereden bulabilirim ve fiyatı nasıl olur acaba?
Ben buldum bir arkadaş yaptırmış. Aynı linkteki fotoğraf taki gbi. Özel mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Bu arada beyler ben cbr a diablo rosso 2 lastik taktım. Fabrika değerleri basın diyor herkes ama 29-29 bastığımda resmen lastik indi motor hantallasti boyle kavislerden geçerken direk lastik eğilip bukuluyo. Tavsiye edebilcek kullanan biri varmı ?
Fabrika değerleri fabrikada gelen lastik için geçerli. Lastik üreticisinin CBR 250 için verdiği değerler 29-33 psi
Bende Rosso 2 taktırdım öne 31 arkaya 34 bastılar