Beyler full depo ile 220 km yaptım/yapabildim :silent: imdatr:
Sehir iciyse gayet iyi
Şehir içi yüksek devir. Bana 3.5 lt yakıyor demişlerdi :salut:
Zeki reis süpersinSeni master of oils olan ediyorum, teşekkürler.
İnazuma da yarı sentetik istiyor, kitapçık öyle demiş. Torku 9bin altı veren her makineye gider bence ipone.
İnşallah sen bi r6 alırsın da, 12500 devir/dakika RS serisi ile takılırsınız![]()
1ve 2 normal degil, yaginizi degistirmenizi oneririm, normalde şıkır şıkır gecmesi lazim. Eger durdugunuzda bosa alamiyosaniz debriyaj yenileyip motoru bi 5 cm ileri geri hareket ettirip deneyin... olmali
Temizlik konusu her 400kmde bir duruma gore yaglayin tozlu yollardan geciyosaniz 250 bile olur, yaglamadan oncetemizleyin mazot, gaz yagi ya da zincir temizleme spreyleri ile. Sonra yaglayin birgece bekleyip oyle surun
Yeni kasalaricin 4kda bakima gitmeniz gerek...
Haydiin kazasiz surusler, hosgeldin
eyvallah hocam ben bi efeye gideyim en iyisi...
Efe nasıl iyimidir fiyat politikası ilgisi falan biliyor musunuz?
Boşa geçmemesi debriyaj manetini tam olarak sıkmamanızdan kaynaklanıyor debriyajı tekrar salıp sonuna kadar sıkın kolayca gecer. Hayırlı uğurlu olsun.
Şehir İçi Kullanımda Son depomda : 288 km yaptım ve teke düştü. . Genelde Artcılı 70-120(en fazla 120) ÇEVRE Yolunda filan basıyorum. Ortalama 3,8 litre yakıyor. 1 depo 300 gidiyorsa sıkıntı yok demektirDaha yeni servise girdi sayılır ama kontrol edeyim karter borusunu da temizleyeyim onun dışında birşey aklıma gelmiyor. yakıt ışığı yanmaya başladığında doldurdum yeniden yanana kadar 220 km yaptım. Kitapçıkta ışık yanınca 3.1 lt benzin kalır diyor. Yani 10 lt ile 220 diyebiliriz. 100 kmde 4.5 lt eder. Biraz sakin kullanıp deneyeceğim bakalım.
Şehir İçi Kullanımda Son depomda : 288 km yaptım ve teke düştü. . Genelde Artcılı 70-120(en fazla 120) ÇEVRE Yolunda filan basıyorum. Ortalama 3,8 litre yakıyor. 1 depo 300 gidiyorsa sıkıntı yok demektir![]()