Zeki koş , kullanıcılar geldi 
Mücahit abi görüşemedik bir türlü
Sirkeci'ye yolun düşmüyo sanırım. Motul'un Race veya Offroad ibareli olan ürünleri zincire tutkal gibi yapışıyor. Fazla yapışkan. Hele ki ön dişli etrafında ısınıp da ayaklığa doğru akarsa yandınız, temizlemesi çok dert. Road yazan C2 bizim gibi kullanıcılar için idealdir. Buna dikkat etmek gerekir.
Motul'u bulamadığım için yağ değişikliği yapmıştım ben de. Würth'e bir şans vermek istiyorum.
Cbr rahat motor cümlesini çok duymuşsunuzdur ama, Gv250'den geçip, uzun yolda rahatlık bekleyecek kadar konforlu olduğunu sanmıyorum. Bence hangi super sport veya sport touring modele geçerseniz geçin, yorulacaksınız
Motul C4 pist için. C2'yi tavsiye ederim. Denemek için C2+ almıştım, tek farkı beyaz renkli olmasıydı. Zincirdeki yağı sadece bakarak kontrol etmek isterseniz güzel bir çözüm ama ben zincirin beyaz renkli renkli olmasını sevmedim. Tercih meselesidir, beyaz renkli zincir hoşunuza giderse 3 TL fazla vererek C2+ da alabilirsiniz.
Motul gümrük sıkıntısından dolayı şu sıralar satışta değil. Bu sebeple Würth aldım geçen hafta. Satıcı Motul'ü 500 km'de bir kullanıyorsan bunu 300 km'de yenilemen gerekir dedi. Şu ana kadar 200 km oldu. Böyle olunca pahalıya geldi tabii. Memnun kalacak olsam bile Motul'den vazgeçmeyeceğim.
Mücahit abi görüşemedik bir türlü
Motul'u bulamadığım için yağ değişikliği yapmıştım ben de. Würth'e bir şans vermek istiyorum.
Arkadaşlar Merhaba
Sizlere bişey danışmak istiyorum.
Ben sürekli chooper/cruiser tarzı motor kullandım. Şimdi cbr250 almak istiyorum ama takılan bir soru var. Şehir içinde bir sıkıntım olmaz ama uzun yolda yorarmı insanı, bel ağrısı yaparmı acaba duruş pozisyonundan dolayı. Şimdiden teşekkürler.
Cbr rahat motor cümlesini çok duymuşsunuzdur ama, Gv250'den geçip, uzun yolda rahatlık bekleyecek kadar konforlu olduğunu sanmıyorum. Bence hangi super sport veya sport touring modele geçerseniz geçin, yorulacaksınız