Afyonlu bir an önce eksikleri tamamlayıp, güle güle motoruna binersin inşallah.
Arkadaşlar canım çok sıkkın. Bugün işe giderken bir yokuşun sonunda motorum stop etti. Dedim ki devir çok düşüktü debriyajı çekmedim ondandır. Sonra denedim marş almadı motor. Sağa yanaştım. Motoru boşa aldım. Tekrar denedim olmuyor
Enjeksiyon sistemi veya akü şarjı ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü uzun süre yatmadı motor. Ve benzin pompalıyor makina. Kornada farda göstergede bir sorun yok. Marşa bastığımda statörden ses geliyor yani marş motoru dönüyor ama motor çalışmıyor ateşleme olmuyor nedense. Dün temizlik yapmıştım ön dişliyi açıp. Herhangi bir kabloda temassızlığa neden olacak bir şey yapmış olabilir miyim ? Yukarıda bir foto paylaşmıştım. Şu an çalıştığım için düzeldi mi denemedim. Motoru itekleyerek işyerine götürdüm. Statör çok sıcaktı. İlerleyen saatlerde becerebilirsem videosunu çekip koyarım.
Herkese iyi sürüşler
Arkadaşlar canım çok sıkkın. Bugün işe giderken bir yokuşun sonunda motorum stop etti. Dedim ki devir çok düşüktü debriyajı çekmedim ondandır. Sonra denedim marş almadı motor. Sağa yanaştım. Motoru boşa aldım. Tekrar denedim olmuyor
Herkese iyi sürüşler