Arkadaşlar bugün güzel bi etkinlik yaptık..
3 arkadaş viraj çalışması yaptık.. Resimleri yüklüyorum.. Bu arada Ninja300'ün peglerdeki vidaları söktük yinede pegleri traşlamaktan kurutulamadık..
Bajaj ve cbr250'de aynı şekilde pegler sürte sürte bi gün geçirdik..
Nin300 SE Sürtmezse sıkıntı var dediler sürte sürte döndü kardeşim.. :mrgreen: :cat:
Ninja'da Diablo Rosso II var.. :cat: Bende gariban IRC tekrar söylüyorum zemin iyi olmasa bu şekilde zor.. Hala arkasındayım IRC'ler çöptür gözümde.. :farao: Yinede zemin koşullarında iyi iş çıkarttı.. :santa: Peglere sürtecek kadar yattı.. :cherry:
Bu arada eksoz sürter mi ? Sürtmez mi ? diye bir konuşma yaptık ve sonunda denemeye karar verdim.. Sağa yatıyorum.. :flower:
Arkadaşlar Bajaj'ı yatarken resimleyemedik ancak videosu mevcut.. Bir ara müsait zamanda yüklersem izlersiniz.. Zart zart zart peg sesinden başka birşey duyamadık.. :cherry: :cat:
Bu da cumartesi günü aldığım dizliklerin hali.. :salut: Her ne kadar pert olsalarda aldığım keyife değişmem.. :thumleft:
Diablo Rosso II sıfırlandı.. :cat:
Irc'lerde sıfırlandı.. :cat:
Evet arkadaşlar pazar günümüzü böyle geçirdik.. :flower: Keyifli bir gündü.. Bu arada IRC'ler ÇÖPTÜR bilginize.. Ben güvenmiyorum ne kadar yatıp kalksakta bunu herkes biliyor.. Bir Diablo Rosso II değil.. Bilginize.. :cat: