Ahhhh çok tatlılar allah bağışlasın![]()
Ahhhh çok tatlılar allah bağışlasın![]()
bende de oluyor ,sebebi de zincir belli bir hızla dönerken birden dönmesi durduğu için vuruyor,bir problem yok yani![]()
Dostlar bir yardim edecek yok mu. Bir deneseniz baksanız sert basınca teker kilitlenince tak tak ses yapıyormu sizde de? Hondaya gittim normaldir diyor zincir boşluğa mı düşüyormuş neymiş adama ne göstersem hepsi normaldir diyor
arka tekerleği kitlediğinde öyle ses yapar benim motordada oluyor gayet doğal
Arka frene sert bastıginda kizaklarsa motor ozaman yapiyor. Tanıdığım her cbr kullanicisinda aynı. Yapmasini istemiyorsan fren yaparken debriyaji ona göre sıkmalısın. Tahminim debriyaj tam sıkılmayıp sert frenlemeden dolayı.Dostlar bir yardim edecek yok mu. Bir deneseniz baksanız sert basınca teker kilitlenince tak tak ses yapıyormu sizde de? Hondaya gittim normaldir diyor zincir boşluğa mı düşüyormuş neymiş adama ne göstersem hepsi normaldir diyor
Debriyajı tam sıksamda oluyor. Zaten normalde o kadar sert fren yapmıyorum sadece sıkıntılı bir durummu var merak ettimArka frene sert bastıginda kizaklarsa motor ozaman yapiyor. Tanıdığım her cbr kullanicisinda aynı. Yapmasini istemiyorsan fren yaparken debriyaji ona göre sıkmalısın. Tahminim debriyaj tam sıkılmayıp sert frenlemeden dolayı.
sanmıyorum sıkıntılı bişey olacağını. Zaten serviste sorun yok dediyse bisey olmaz. Sonuçta sen belirtmişsin durumu. Bu saatten sonra top onlardaDebriyajı tam sıksamda oluyor. Zaten normalde o kadar sert fren yapmıyorum sadece sıkıntılı bir durummu var merak ettim
O zaman canımı sıkmayayım yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.sanmıyorum sıkıntılı bişey olacağını. Zaten serviste sorun yok dediyse bisey olmaz. Sonuçta sen belirtmişsin durumu. Bu saatten sonra top onlardaKizaklama yapmadan fren yaptığında gelmiyorsa ses kafanı takma.
selam cbr cı arkadaşlarbende sanırım gelecek hafta bu modelden satın alıcam. daha doğrusu takas ediyoruz. ne diyorsunuz şimdi 250likler arasından doğru tercih yaptım diye düşünüyorum. hata yaptın diyen çıkmaz değil mi
bu kafa grenajı motosiklete farklı bi hava katmış ayrıyetten vfr 1200 ön çamurluğu takmış sanırım alt sakalda vfr'nin
[url]http://c1303.hizliresim.com/17/w/ljmxu.jpg[/url]
[url]http://c1303.hizliresim.com/17/w/ljmrf.jpg[/url]
Isı açısındanda beyazı tercih etmelisin. Kaskı falanda beyaz yaparsın kafan pişmez