Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

91z8.jpg

:cherry:Arada bir temizleme lazım :)

Yeni sinav sistemi her kursiyerin 30 dk sinav suresi olmasi uzerine dayali. Trafige cikip yavas bir tur atiyorsunuz. Komisyondakilerin gelmesi ihtimali var bu yuzden turunuzu attiktan sonra sinav alaninda park edip uzerinizde ekipmanla motor basinda bekliyorsunuz. Yani benim kursta oyleydi.abartilacak bi durum yok 2 defa motor surdum oda kurstaki ogrendigimle sinavi gectim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

Depo kapagini acik birak uzerine tül benzeri bisey koy cer cöp girmesin kalan benzin ucup gider. Yani ins :)

Dostlar bir yardim edecek yok mu. Bir deneseniz baksanız sert basınca teker kilitlenince tak tak ses yapıyormu sizde de? Hondaya gittim normaldir diyor zincir boşluğa mı düşüyormuş neymiş adama ne göstersem hepsi normaldir diyor

arka tekerleği kitlediğinde öyle ses yapar benim motordada oluyor gayet doğal

Dostlar bir yardim edecek yok mu. Bir deneseniz baksanız sert basınca teker kilitlenince tak tak ses yapıyormu sizde de? Hondaya gittim normaldir diyor zincir boşluğa mı düşüyormuş neymiş adama ne göstersem hepsi normaldir diyor
Arka frene sert bastıginda kizaklarsa motor ozaman yapiyor. Tanıdığım her cbr kullanicisinda aynı. Yapmasini istemiyorsan fren yaparken debriyaji ona göre sıkmalısın. Tahminim debriyaj tam sıkılmayıp sert frenlemeden dolayı.

Son düzenleme:
Arka frene sert bastıginda kizaklarsa motor ozaman yapiyor. Tanıdığım her cbr kullanicisinda aynı. Yapmasini istemiyorsan fren yaparken debriyaji ona göre sıkmalısın. Tahminim debriyaj tam sıkılmayıp sert frenlemeden dolayı.
Debriyajı tam sıksamda oluyor. Zaten normalde o kadar sert fren yapmıyorum sadece sıkıntılı bir durummu var merak ettim

Debriyajı tam sıksamda oluyor. Zaten normalde o kadar sert fren yapmıyorum sadece sıkıntılı bir durummu var merak ettim
sanmıyorum sıkıntılı bişey olacağını. Zaten serviste sorun yok dediyse bisey olmaz. Sonuçta sen belirtmişsin durumu. Bu saatten sonra top onlarda :D Kizaklama yapmadan fren yaptığında gelmiyorsa ses kafanı takma.

Bugün arkadaşımla Mudanya ardından da Misi köyü yaptık, kartinge bindik :) eğlendik açıkçası. Mudanya yolunda 110 kilo ben ve 90 kilo artçım ile 160 gördüm. Cbr 250r ile . Daha boşluk ve devir vardı fakat riske girmek istemedim. Çooooooook eğlendik :)

Motosikleti
Cbr 650F
selam cbr cı arkadaşlar :) bende sanırım gelecek hafta bu modelden satın alıcam. daha doğrusu takas ediyoruz. ne diyorsunuz şimdi 250likler arasından doğru tercih yaptım diye düşünüyorum. hata yaptın diyen çıkmaz değil mi

sanmıyorum sıkıntılı bişey olacağını. Zaten serviste sorun yok dediyse bisey olmaz. Sonuçta sen belirtmişsin durumu. Bu saatten sonra top onlarda :D Kizaklama yapmadan fren yaptığında gelmiyorsa ses kafanı takma.
O zaman canımı sıkmayayım yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

selam cbr cı arkadaşlar :) bende sanırım gelecek hafta bu modelden satın alıcam. daha doğrusu takas ediyoruz. ne diyorsunuz şimdi 250likler arasından doğru tercih yaptım diye düşünüyorum. hata yaptın diyen çıkmaz değil mi

Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzemiş senin sorun. O kadar bu canavari kullananin bulunduğu ortamda hata yaptin diyebilecek olan yoktur :) tabi şu önemli takas ettiğiniz cihaz nedir?

Arkadaşlar Cbr250 Hrc modelinin kafa grenajı fiyatını bilen var mı? Ya da genel olarak renk fark etmeksizin beyaz veya siyah rengin? Bir arkadaşım farklılık olması açısından farklı bir renk alıp değişiklik yapmak istiyorda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------

bu kafa grenajı motosiklete farklı bi hava katmış ayrıyetten vfr 1200 ön çamurluğu takmış sanırım alt sakalda vfr'nin
[url]http://c1303.hizliresim.com/17/w/ljmxu.jpg[/url]
[url]http://c1303.hizliresim.com/17/w/ljmrf.jpg[/url]

Birde şu kafa grenajı hakkında araştırıp her hangi bir bilgiye ulaşabilen kimseler var mı?

arkadaşlar bu hrc ile normal cbr arasında fark var mı ? bide ülkemizde hrc denilen model satılıyor mu ?

Kismet olursa haftaya alacagim ben de motoru. Gonlum siyah diyor ama beyazin da ayri bir sportif havasi var ve trafikte daha gorunur sanki. Sizce hangi renk ve neden? Tavsiyelerinize acigim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar