2013 olacakşuan alırsak model olarak 2013 mü 2014 mü olacak
2013 olacakşuan alırsak model olarak 2013 mü 2014 mü olacak
Valla ben ilk aldıgımda keyfime baktım rodaj aklıma bile gelmedi. Rodaj km yaptıkca halledılen bişey. şu kadar hız yap şu deviri geçme işler boş bana kalırsa.yeni nesil motosikletlerde rodaj olayı yoktur bence ak git yaRodaj konusunda sabit hatlarla önerebileceğiniz bir şeyler vardır arkadaşlar çok sefer söylenmiştir ama iki kelam bir şey sorun olmayacaktır şu hızı geçme şu deviri geçme şu km ye kadar olarak anlatırsanız eğer cidden minnettar olurum şimdiden çok teşekkürlerYada rodaj bu kadar büyütülecek bir şey değil çok abartılıyor sen ilk aldığında çok abartmadan keyfine bak gibi öneriler istiyorum
![]()
Beklediğim yazı buydu ciddi anlamda hocamalıpta 70 80 gitmek çok koyar adama başka arkadaşlarında yorumları gelecektir yüksek ihtimal yarın itibariyle bakalım bir orta yolu görüp o şekilde kullanıcaz cıbırımızı
![]()
![]()
Beklediğim yazı buydu ciddi anlamda hocamalıpta 70 80 gitmek çok koyar adama başka arkadaşlarında yorumları gelecektir yüksek ihtimal yarın itibariyle bakalım bir orta yolu görüp o şekilde kullanıcaz cıbırımızı
![]()
![]()
bu motor 2014'de makyaj veya kasa değiştirecekmi ?
http://www.ebay.com/itm/LeoVince-GP-Corsa-Racing-Carbon-Slip-on-Exhaust-Honda-CBR-250R-2011-2012-/380731145162?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item58a5583bca&vxp=mtr
biraz tuzlu ama ne diyosunuz?
Bu arada yarın noterdeyim 2012 model 2013 çıkışlı beyaz bi cbr la takaslıyorum benzincilerle bütün ilişkimi yarın bitiriyorum![]()
hayırlısı olsun. egsoz tavsiye etmiyorum cbr'da çok fark ettirmez sonuçta tek silindir. bence kendi haline bırak sessiz daha güzel.