Yok bende yan sehpada fıldır fıldır çeviriyorum o tarz sıkıntılar değil benimkiler, seyir halinde kullanımı çok daha kolay hatta :mrgreen:
Mesela ara sokak trafik durmuş yandan yandan ilerliyorum, durmam gerekiyor ayağım yandaki hafif çukur su eşiğine gelirse o motosikleti o bacak taşımıyor, CB' yi taşıyordu, her ikisindede tecrube ediyorsun ama biri yatıyor yani :mrgreen:
Yada yokuş yukarı tırmanıyorum, yukarda görünürde bişey yok yokuşu çıktın küt duran trafik ve sert bi fren, ayak yine az çok boşlukta ve yatışşşşş :mrgreen:
Hafif yokuş inerken yan taraf açık mesela tam akıyorum oradan hop taksi gıcıklığına ilerleyemesede beni görünce kapatıyor, hafif geri almak imkansız, beklesen 15-20dk, inatla geri alayım derken hop yine yastık yorgan :mrgreen:
Bi gün yan ayağı açtım, çantadan bişeyler aldım CB' den alışanlık yavaş yavaş bırakıyorum kapanmış olabilir diye ve kapanmış, tabi CB de açıyı hissettiğim anda kaldırıp ayağı açıyordum tekrar
CBR' da bırakmak zorunda kaldım ama o gün bıraktığım yerde çıkma lastikler vardı o sayılmaz :queen:
Hafif bi motosiklette bu tür durumlar tek ayak, ilk kural olan ağırlığı motosiklete taşıtmak kısmını tecrube ede ede öğreneyim derken affediyor CBR bende affetmiyor
Yada dediğin gibi herbirinin kilit bi noktası var dolayısıyla benim acilen eğitim almam lazım :mrgreen:
Bi gün yağı kontrol edeyim diye dik tutmaya çalışırken üstüme düşürücem ondan korkuyorum tam enkaz :mrgreen::mrgreen: