bugun akşam iftardan sonra izmirde motorcu şuan 3 kesin dha fazla kişinin gelmesi de muhtemel toplanıyoruz gelmek isteyenler özelden mesaj atarlarsa kendilerini bilgilendirirm
gardaşşşşşşşşşşşşş. Karabüke gelin artık zırt zırt aynı yerlerdesinizmisafir ederim kaç kişi gelirsenizzz.

Yamuktur o bence :mrgreen:. Ben de çokça düşürdüğüm için birkaç sefer düzelttirdim. Ama insan takıntı yapıyor, kaç sefer düzeltelim dedim, yine de hep ufak bir açı kalıyordu. En son aneste 2 kişi ayarlayıp tam 0° yaptıbenim motoru apartmanın çocukları oynarken düşürmüşlerdi. (neyseki hiç birine bişey olmadı) düz giderken gidon sola dönük duruyordu. esengüle götürdüm. gidon üzerindeki iki vidayı gevşetip düzeltti ve sıkıladı. çok büyük bir problem değil. şimdi psikolojik olarak hala biraz yamukmuş gibi görüyorum ama benden başka herkes düzgün olduğunu söylüyor. ben de kendimi inandırmaya çalışıyorum.![]()
Suanda istanbulda bayilerden haberi olan var mı cbr250 icin herseyi hazırladık motor yok piyasada Ağustos sonu diyorlar erken gelme ihtimali ne kadar sıkıldım beklemekten ya bütün bayileri aradım 5 gün önce tekrarda aramak istemiyorum adamlar saldıracak bana en sonunda![]()
Sadece istanbulda beklersen işin çok zor. Burada eski konualara bi bak benım yazdığım... taaaaaa Bursadan bulduk motoru... saolsun burdan bi arkadas gitti motoru alıp eskişehire kadar getirdi. 1 hafta iş sebebı ile onda kaldı bende gittim aldım ondan saolsun. baska şehırlere sor.Bi kaç gün önce Kartal konşukta vardı ama onu da ben yakalayamadım kötü olduale:
Arkadaslar merhaba 4 gun once ikinci el almis oldugum cbr250 de bugun ilginc bir olayla karsilastim. Kontagi cevirdigm anda ince bir ses ve gostergeler yanardi. Bugun cevirdim tik yok. Kapattim tekrar dnedim yine olmadi. Marsda basmiyor. Kisacasi elektrik aksami calismiyor teknik problem ne olabilir?
evetHocam kırmızı tuş var eğer kapalı ise ses mes çıkmaz . Onu unutmuş olabilirmisiniz ?
Arkadaşlar 2012 model 3000 km de bir cbr 250r aldım. Motorun kitapçığı kayıp. Kaç km aralıklarla neler yapmam gerek bilgilendirirmisiniz. 200 km de bir zincir yaglanir 2000 km de bir yağ değişir felan diyorlar ama tam bilgi alamadım hala bir bilgilendirirseniz çok sevinirim.