telefon kamerasını kullanarak çekmek istyorum ama nereye bağlıyacağımı bulamadım daha :d
O sese uyuz oldum plastic için gres spyrey nasıl olur keser mi acaba sesi ?bendede yapıyor.sol aşağıdaki parça ses yapıyor onu tutunca ses kesiliyor
kelepıR & dolu baslangıc makınesı... ese dosta haber salın... gıttı gıdıyo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50-r-2000-plus-tl-aksesuarli-103681861/detay/
kelepıR & dolu baslangıc makınesı... ese dosta haber salın... gıttı gıdıyo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50-r-2000-plus-tl-aksesuarli-103681861/detay/
arkadaşlar son zamanlarda cbr 250 r ımdan göstergede ses geliyordu neden olabilir acaba cızırtı gibi bir ses aynı sorunu yaşayan varmı
Gopro'yla video çekme olaylarına ben de katılacağım da bağlantı aparatları gelmedi daha
Gopro'yla video çekme olaylarına ben de katılacağım da bağlantı aparatları gelmedi dahaale:. 1-2 haftaya çok sağlam videolarla geleceğim, bekleyin.
debriyaj sertliğini okudum...arka frenleri ile ilgili de şikayet vardı çabuk kitlediği ile ilgili ama bunun sürüşle ilgili olabileceğini düşünüyorum...ben de cıbırla kitliyodum ilk başlarda...cıbırla 4000 km tecrübem var sadece...benim henüz deneme şansım olmadı...motoru da sattığım için illaki bi 600 lük alıcam artık...er6 da seçeneklerim arasında ama fiyat/performans ve piyasa açısından mantıklı olan fazer..ama düşeş ve temiz er6 ya da yok demem...
başlarda enduro touring düşünüyodum ama zor satılıyo...seçenekler de kısıtlı..ya transalp ya da f650 gs..ikisi arasında da transalp önde ama onun da handikapları var...yakıt, güç, piyasa vs...
şu an benim için ideal motor er6 ya da fazer...
Erhan abi 7000 km'yi geçtim, hala biniyorum arada CBR 250'ye.
Çayyolunda bir abimizin Fazer'ı vardı, 10 bin km'de. Hali vakti epey yerinde bir abi. Fazer ile de yatmış bi kere tehlikesiz şekilde. Benim motorumu istedi, üstüne de cüzi bir miktar. Ben kendimi hazırladım, para falan hazır, bindim arabaya yanına gittim FZ6'ya bakmak için.
Off..... Hiç beklediğim gibi değil ya. O kadar korkuttu ki beni, boyum 191 cm olmasına rağmen o kadar yüksek geldi ki bana. Ayrıca o yükseklikte, ABS'siz bir motorda o makine neydi öyle ya, gazı çekmiyon ha, sadece tutuyon, zıbuuuv devirleniyor hemen. R6 makinesinin az dişlik takmışı.
Tabi ben ilk motoru ile sadece 7 bin km yapmış biri olarak konuşuyorum, tecrüben muhakkak ki benden fazla olabilir başka motor kullandıysan ama inan ki bana sorarsan Fazer çok tehlikeli, çok yüksek ve güçlü. ABS de yok. Yerine 2 silindirli makineleri tercih ederdim ben.
ben cbr 250 den fazer'a geçtim. makina çok güçlü, ivmelenmesi çok iyi, çok hızlı ama illa sınırlarda kullanılacak diye birşey yok.
ben nadiren 130 km hız ve 6000 deviri geçiyorum fazerdan çok memnunum. benim kullandığım hızlarda frenler gayet yeterli ve motorun yüksek olması uzun yolculuklar için çok keyifli.
önemli olan motorun ne yaptığı değil kullanıcının ne yaptığı.
Erhan abi 7000 km'yi geçtim, hala biniyorum arada CBR 250'ye.
Çayyolunda bir abimizin Fazer'ı vardı, 10 bin km'de. Hali vakti epey yerinde bir abi. Fazer ile de yatmış bi kere tehlikesiz şekilde. Benim motorumu istedi, üstüne de cüzi bir miktar. Ben kendimi hazırladım, para falan hazır, bindim arabaya yanına gittim FZ6'ya bakmak için.
Off..... Hiç beklediğim gibi değil ya. O kadar korkuttu ki beni, boyum 191 cm olmasına rağmen o kadar yüksek geldi ki bana. Ayrıca o yükseklikte, ABS'siz bir motorda o makine neydi öyle ya, gazı çekmiyon ha, sadece tutuyon, zıbuuuv devirleniyor hemen. R6 makinesinin az dişlik takmışı.
Tabi ben ilk motoru ile sadece 7 bin km yapmış biri olarak konuşuyorum, tecrüben muhakkak ki benden fazla olabilir başka motor kullandıysan ama inan ki bana sorarsan Fazer çok tehlikeli, çok yüksek ve güçlü. ABS de yok. Yerine 2 silindirli makineleri tercih ederdim ben.
sonra arkadan kız arkı sanırım , ındı. cocuga gosterdı benımkını bak vs..............////...................cok da ezmeden kem kum bıraz elledım felan falan gecıstırdım , olay yerınden uzaklastım kavgaya sebebıyet vermeden![]()