Şayet bir Zongshen GY 125 kullanan arkadaşınızla Ankara'dan depoyu fulleyip, azami hızı 70 km/s olan sürati ile arkadaşınızın peşine takılıp, Çankırı'ya giderseniz, Çankırı'da (130 km sonra) tekrar depoyu fullediğinizde 14 TL yakıt alacaktır

100 kilometrede 2.34 litre civarı bir şey yapar. Şaka değil, denenmiş, yaşanmış ve görülmüştür. Ama 6. vites 4500 rpm sabit, sürekli

(GY 125 ile giden arkadaş sürekli tapa gaz olduğundan tam iki katım tüketti

)
Ankara içinde 160 km'de 8 litre bitirdiğim oluyor

(yani 5 lt/100km gördüğüm pek sık oluyor, direk x2) O bakımdan yakıt konusu motorsiklette otomobil gibi düşük standart sapmalarla olmuyor, kestire kestire gezince hesabını yapamadan bitiyor

Dokunarak gidince de bi türlü bitmiyor, gösterge bozuldu sandığım oluyor.
Sürat konusuna gelince çok yazılıp çizilmiş, sürücüyü derde salmadan uzun yolda gideceği en kıral sabit hızı çok aradım ben ve 118 km/s olarak tespit ettim. (kadran dijital ya artistik olsun

) Vallahi bakın, ne zaman hem akıcı hem de huşu içinde olsam kadranı kesince 118 görüyorum, 7 bin km oldu, her seferinde tesadüf olamaz ya, üstündeki hızlarda kafayı eğecen...
Düzde soluksuz 155'e çıkıyor, sonrası ıkınma sıkınma ıggh 164 falan görüyorum, yokuş aşağı yol varsa 178 dayar(dım). Ama durmaz

Bi de balans yapan Nolan N62'niz varsa oh oh oh cümbüş. Sağlıksız hızlar hep.