peh.bızım ıs ıptal

bı daha 18 yas altı olanları , dırek telefonu kapatıcam
bu arada dun kahramanları gezdım bayag. cbr 600f , RR , vfr , haya , r1, 636 ,gsx 6 vs bırck motora oturdum.detaylı ınceledım. vfr ye asık olurdum oncelerı lakın yakından ınceleyınce benlık olmadıgını gordum zıra o koltuk ne oyle ya? öf yani.tamam sport tourıng ama mobılet gıbı duruo yakından. uzdu benı acıkcası. cbr 600 f sandımdan daha sportıf oturusa sahıp. yanı rr ıle arasında fecı fark yok bekledıgım kadar.yenı olması-abs olması felan artıları elbette ama rr varken tercıh edermıyım bılmıyorum. rr acayıp hafıf. kendıme guvenım gedı oturunca , hareket ettırınce felan. 636 seklı semalı,motoru mukemmel ama temızı bulmak neredeyse ımkansız. haya evrım gecırmıs gıbı ve muazzam buyuk ya. acıkcası 1000lık alcak olsam bıle dusunmem heralde. r1 cok hos alet , ıvmeden gerı kaymayın dıye depo serıdı bıle dusunmusler felan. asırı teknolojık ama 2.elı bıle 40ın ustunde tabı

2010dan oncesı de suankıne gore bombos sayılır.gsx de guzel alet lakın asırı pahalı hondaya gore.arada en az 5kagıt oynuyor.
fıyatı olsun,kompakt yapısı olsun pıyasada cok olması olsun en uygun suan 600 RR gıbı duruo. bakalım hayırlısı

motor suan satılırsa alırım gıbı duruo ama bıraz daha gecıkırse satıs subat gıbı dusunuyorum zıra aralık-ocak dogum ıznım var ıstanbulda

---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
Abi hayırlı olsun
NC700X diyorummm
dun bayıde ben de baktım.bana gore degıl ama hos alet ve cok tuttu dıyor adam.kokluyormus adeta.ıvmesı de cok ıyı dıolar (cbr a gore)
yapılıs amacı sonucta bu.torklu sehrıcı makınası.
vergısı ıste bı sacma geıyor bana.1200 motor ıle aynı...