Hepsi gayet güzel modeller. Hayırlısı olsun. Eee ben de alıyorum 636'yı nisan-mayıs gibi. Güzel güzel gazlarız artık. Bazen gönlüm 1.000'liğe kayıyor. Benim de sağım, solum belli olmuyor. Korkuyorum bazen kendimden
. Ama yeni 636'yı gerçekten çok beğendim
.
636 ıyı guzel ama dedıgım gıbı aradakı 10.000tl kı bu ıyımser bı rakam benı dusunduruo.bı de lojmana hem 0 hem de 30 ustu bı motor fazla gelır.suan bıle 3saatte bır motora gıdıp bakan ben kafayı yıyebılırım
1000lıkler? gazlamak yok demıstık ama?
niye o kadar masraf yaptın diye sordukalrında yıllarca binicem kendi zevkime göre para harcadım diyince verdiğin ilan biraz erken oldu sanki...
aksesuarlar elbette fiyata eklenir ama aksesuarın normal fiyatını eklemek abestir...yarı fiyatını ekleyebilirsin ancak motora...aksesuar motoru sadece cazip kılar..senin motorun fiyatını normal yazmışsın...işi abartan çok piyasada...
kasımdan sonra 2ay neredeyse motora bınemeyecegım.cocuktan dolayı.bu yuzden sımdıden verdım ılanı
elbette 500lraılık egzoz alıp 9900 sıfırı olan motora 11 yazan gavat cok pıyasada
---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:34 ----------
er6-f de 2011_12 on numara düşün derim. benim hedefim ama daha var![]()
cıft sılındır kesınlıkle dusunmuyorum andaccım. en buyuk ıstegım 4 sılındır gurultusu