Bidaha Götürürmüyüm Bilmiyorum zaten, Yanı Başımda Yetkili Servis var Yeniköy Honda Pazarbaşı orda yaptırırım artık.. Birde Kendim Yapmak İstersem Nasıl temizlemem lazım..
zincir temizleme spreyleri var onlardan alıp temizleyebilirsin onun dışında hiçbir şey kullanma. mazot gazyağı şudur budur diyolar ama en garantisi sprey
Haydar Bıçak Sen Ne kullanıyosun temizlemek için sprey..
benim evim şirinevlere yakın şirinevlerde birçok motorcu var ordan 10 liraya sprey alıyorum ucuzundan onu kullanıyorum. üzerinde oringlere zarar vermez yazanlardan alıyorum. markasını hatırlamıyorum şimdi en sonuncusu bitti attım ama marka fark etmez
Tamam Sagol![]()
Bu arada Cuma Günü Bende geliyorum Buluşma yeri ziraat bankasının önü ordan toplanıp sarıyere geçiyoruz galiba..
Selam,
Son hız denemesi yaparken 5. viteste mi deniyorsunuz acaba? Ben 6. vitese aldığımda motoru devir düşüyor ve bir daha artmıyor. 10 bine falan gelemiyor devir ve son hızım 155 civarı oluyor. 170 falan yapan arkadaşlar nasıl beceriyorlar acaba?
(Benim boyum 1.87 ve kilom 80, motorda da topcase takılı bunların etkiside var son hıza ayrıca.)
97 ye gerek yok yapan 95lede ypaıyorher viteste 9500 devire gelsin, üzerine yatın, rüzgarsız günü tercih edin, benzin 97 oktan alın
ayrıca topcase illaki etki eder bence en az 5 km etkisi olur
Deviri sabit birşey söylemek yanlış. En iyi hızlanma için önceki ve sonraki viteslerde motorun aynı gücü üretmesi lazım. Güç - devir grafiğine bakın. Vites oranları da belirli zaten. Tahmini olarak düşük viteslerde 9500, 4-5, 5-6'da da 9000'de değiştirin vitesi.97 ye gerek yok yapan 95lede ypaıyordeviride 10bin diyelim
![]()
Two Brothers Black Series Aluminum ExhaustSelam Beyler, 250 Cıbırla ilk günümü geçirdim. Beklediğimden daha etkileyiciydi. FAKAAAT ses 250 lik bir makinaya göre biraz korkak çıkıyor.
Tavsiye edebileceğiniz egzoslar neler siz neler kullanıyosunuz.
Yolunuz açık rüzgarınız az olsun.
her viteste 9500 devire gelsin, üzerine yatın, rüzgarsız günü tercih edin, benzin 97 oktan alın
ayrıca topcase illaki etki eder bence en az 5 km etkisi olur
son hizin yada hizlanmanin oktan ile alakasi yok olamaz. diger dedikleriniz dogru. zaten ortalama 155 demissin ruzgar ve topcase nedeniyle 10 km/h hizda kesilmesi normal sonucta 250cc motor 170 gibi hizlara cikilsada ne kadar guvenilir tartisilir.
son hizin yada hizlanmanin oktan ile alakasi yok olamaz. diger dedikleriniz dogru. zaten ortalama 155 demissin ruzgar ve topcase nedeniyle 10 km/h hizda kesilmesi normal sonucta 250cc motor 170 gibi hizlara cikilsada ne kadar guvenilir tartisilir.