Cevabın icin sagol tiger düsünüyorum tam olarak uygun model nedir biliyonusuz şık olcak ses istediginde cok ciksin istemedigimde kısılsın istiyorum bide delmeden etmeden tak cikar gibi biseymi oluyo slip on ve garanti durumu nasil oluyo cok soruyorum ama bu konu hakkinda hic bisey bilmiyorum
uygun model derken trı oval ve yuvarlak modeller bıze uyuyor dıye bılıyorum.trı oval guzeldır.2 cesıdı var.bırının sadece son kısmı dıgerının komple govdesı karbon.aralarında agırlık ve ısınma farkları var ama ses aynı ses.250tl de fıyat farkı var.
ses cok cıkıyor.tek sılındır oldugu ıcın de gaza oturmalarda ve rolantıde helıkopter sesıne alıstır kendını.8000 sonrası spor motor sesine ulasıyorsun.ara gazlar guzel + gazdan elını cekınce cıkan patırdılar da cok hos bence
dbkıller lar markalar gore degısıyor.tıger ıcınden cıkmıyor .benım yaptırdıgım ıcıne cakma seklınde.vıda vs delınmeden takılıyor.kotu yanı zor cıkacak olması.he cıkaracakmısın dersen? asla

standart bınemedım cunku. tırın yanından gecerken kendı sesınden rahatsız oluyorsun o derece yanı

dıger markalarda tup vs seklınde de dbkıller lar mevcut.muayene ıcın orjınalını sakla kesınlıkle.gecme ımkanın yok cunku dbkıller ıle bıle 2000devır sonrası cıgırtır kapalı alanı slıp-on lar.
garantı olarak ben yukselısle konustum.garantıyı etkılemez dedıler.dıger servısler ne uygular ya da krız anlarında nasıl tepkı verırler bılmıyorum ama slıp on egzoz yuzunden arıza cıkar mı ? dusunmek lazım

zaten egzoz olmasa da kotu nıyetlıyse servısınız,sızın sucunuz olmasa da kullanıcı hatasına getırır olayı.
Bir de yavaşlama anlarında oldukça pop'luyor, yani tam olarak yanmayan benzin egzoz'dan çıkarken yanıyor.
bu benım cok hosuma gıdıyor.devrı yakalarsan sanıyelerce surdurebılıyorsun.+ bu ozellık db kıllerdan sonra oldu

muhtemelen ani cap kuculmesınden dolayı dıfuzor etkısıyle cıkıyor bu patırtı seslerı.(gaz kesılınce ortaya cıkan zengın karısımla beraber elbette

)
Bugün itibari ile motorumun satışını vermiş bulunuyorum. Açıkçası biraz üzülmedim değil. Tek sevindiğim nokta, bu üzüntünün yerini ileri de 600'lüğün dolduracağı

. Şimdilik yazlık için aldığım motoran mt 150 cruiser ile bir süre oyalanacağım.
Saygılarımla.
hayırlı olsun kardesım

benım de cok begendıgım ve merak ettıgım bır motor yenı kasa F.:thumleft: