Bugün itibari ile motorumun satışını vermiş bulunuyorum. Açıkçası biraz üzülmedim değil. Tek sevindiğim nokta, bu üzüntünün yerini ileri de 600'lüğün dolduracağı. Şimdilik yazlık için aldığım motoran mt 150 cruiser ile bir süre oyalanacağım.
Saygılarımla.
Hadi hayırlısı olsun kardeşim ne düşünüyorsun 600lük?
kask kilidi..
hiç denemedim bilmiyorum ama tahminim kaskın çene kısmından halatı geçirip artçı koltugunun altından biyere takıyosun iki ucunu, üstünede koltugu kapatıyorsun..yani kask artçı koltugunun üstüne duruyor..sanırım böylenasıl kullanılıyor bu kask kilidi..ben bişey geliştiremedim kullanımı ile ilgili olarak...
hiç denemedim bilmiyorum ama tahminim kaskın çene kısmından halatı geçirip artçı koltugunun altından biyere takıyosun iki ucunu, üstünede koltugu kapatıyorsun..yani kask artçı koltugunun üstüne duruyor..sanırım böyle![]()
Bugün itibari ile motorumun satışını vermiş bulunuyorum. Açıkçası biraz üzülmedim değil. Tek sevindiğim nokta, bu üzüntünün yerini ileri de 600'lüğün dolduracağı. Şimdilik yazlık için aldığım motoran mt 150 cruiser ile bir süre oyalanacağım.
Saygılarımla.
soner hayırlısı olsun, bi mahsuru yoksa kaça sattın ? bende ilan açabilirim bu ara =)
iyi fiyat yine yahadi bakalım bende mi satsam napsam
ağustos eylül de de binmek istiyorum ama
![]()
denemedim ama zincir bunun için kısa, altta bi yere bağlayıp koltuğu kapatmak için de kalın geldi gözüme...yoksa güzel bi zımbırtıymış...
çok kullanışlı bir alet değil, takması çok uzun sürüyor. file gibi motor hareket halindeyken kaskı orada taşıyamıyoruz. şu sele altı honda u kilitleri merak ediyorum ama. kullanan var mı?
denemedim ama zincir bunun için kısa, altta bi yere bağlayıp koltuğu kapatmak için de kalın geldi gözüme...yoksa güzel bi zımbırtıymış...