Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi yolculuklar Sercan, çok kalabalık tanımadığımız kişilerle çok sarmaz diye biz de kendi çapımızda öyle günübirlik gidiyoruz bı yerlere. Hepimize kazasız belasız yolculuklar .

Abi hiç öyle düşünmeyin alışmanız 15 dk sürer :)

Bir Çarşamba Çayır Çimen mangalına gidelim görürsün zaten ortamı hepimizin bir ilki vardı tabi tatlımızı yerken tanışmak kaynaşmak daha hızlı oluyor tercihimiz sütlü nuriye :p

Bugün aldım arkadaşı, gel dedim Çeşme'ye kumru yemeye gidelim :). Resim pek çekilemedim. Zaten fotoğraf makinası da yoktu yanımda. 10 dk oldu döneli, hem orada ki arkadaşları gördük, hem de turlamış olduk. Dönüşte acayip bir rüzgar vardı. Yollar rahattı :). Yaptırdığım xenona hasta kaldım. Kaskımı akşamda aynalı vizörü ile kullanıyorum. O şekilde kullanmam da ki amaç, karşıdan gelen ışıkların gözümü almaması için. Uzatmadan bugünün anısına bir tane foto paylaşayım. Yolda dönerken, duralım şurada, beni çek dedim arkadaşa...:cherry:

http://i46.tinypic.com/292tr2a.jpg

park ampllerini markası nedir acaba :cherry:

Valla arkadaşlar bilmiyorum :D. Ben Kuşadasına gittiğim de benim servis montajı dışarı da yaptırdı. İşin piri bir elektrik ustasına kendileri götürüp, getirdiler motoru. 1.000 bakımın da öğrenir yazarım burada sizin için. :)

@sercan
biraz önce gittim bayiye, hafta ici yatıralım dediler. hiç zorluk çıkarmadılar. sen de görüş bayinle.

Niye Takmadınız Hocam ? Benim Aklımda Olan Ürünlerden Biriydi.
Motoru Hayırlısıyla Alınca "Taktırırım Belki" Diyordum.

Zevkine guvendigim bir kac kisi orjinalligini bozmamam konusunda ikna etti.. Kutusunda duruyor, acmadim bile.

Ilgilenen olursa buradan yollarim, alisveris sitelerine de koyacagim.

Tsk

Tekirdağ Merkez Mola

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Uçmak Dere

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Bugün aldım arkadaşı, gel dedim Çeşme'ye kumru yemeye gidelim :). Resim pek çekilemedim. Zaten fotoğraf makinası da yoktu yanımda. 10 dk oldu döneli, hem orada ki arkadaşları gördük, hem de turlamış olduk. Dönüşte acayip bir rüzgar vardı. Yollar rahattı :). Yaptırdığım xenona hasta kaldım. Kaskımı akşamda aynalı vizörü ile kullanıyorum. O şekilde kullanmam da ki amaç, karşıdan gelen ışıkların gözümü almaması için. Uzatmadan bugünün anısına bir tane foto paylaşayım. Yolda dönerken, duralım şurada, beni çek dedim arkadaşa...:cherry:

http://i46.tinypic.com/292tr2a.jpg

xenon çok iyi bi olay gerçekten..burda da kendini çok belli etmiş...

merak ettiğim bişey var...biz herhangi bi şekilde polislerin kullandığı çakar lambalardan yaptırma imkanımız var mı..yani nereye koyulabilir ve nasıl olur...geceleri büyük faydası olacağını düşünüyorum...

arkadaşlar merhaba stop etme sorunu yaşayan varmı? yavaşlarken debriyajı sıkınca stop etme gibi bir sorun.

[url]http://img818.imageshack.us/img818/7123/dscf1868x.jpg[/URL]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

[url]http://img42.imageshack.us/img42/8622/dscf1873j.jpg[/URL]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

[url]http://img826.imageshack.us/img826/5414/dscf1874h.jpg[/URL]

şarköy yolları virajlıdır yavaş gitmek içap eder :):))

xenon çok iyi bi olay gerçekten..burda da kendini çok belli etmiş...

merak ettiğim bişey var...biz herhangi bi şekilde polislerin kullandığı çakar lambalardan yaptırma imkanımız var mı..yani nereye koyulabilir ve nasıl olur...geceleri büyük faydası olacağını düşünüyorum...

Çakar faydalı olabilir fakat bildiğim kadarı ile yasak. Motoru bağlayabilirler..

Çakar Lamba İşini Araştırmıştım Bir Ara High Power LED ile Grenajı Delerek Yapan Bir Yer Bulmuştum
Hatta Yanma Şekillerini vs Değiştirebiliyordunuz. Bulursam Adamın Sitesini Yollarım Size.
Selamlar..

@sercan
biraz önce gittim bayiye, hafta ici yatıralım dediler. hiç zorluk çıkarmadılar. sen de görüş bayinle.
bi arayım bende o zaman.
geçen hafta da biz çınarcıktaydık, yalova-çınarcık arası sıcaktan asfalt erimiş haberiniz olsun, iyi yolculuklar :king:

Aynen yol baya kötü ucuz olsun diye mıcırın üstüne zıft atıp devletimiz yol yaptı diyorlar he yol :)

asfaltı güzel olsa viraj eğimleri felan güzelde bikaçyerde limitleri denedim bırakıyo zıft sıcakta iyice yumuşamış :)

ıstanbul kozyatagında sıte ıcınde park halınde sıyah 250 gordum burdan mıdır acaba oyleyse cok yakınız:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim başıma da bir kere geldi. Hatta sağa çekmek zorunda kalmıştım, çalıştırmak için birkaç kez start'a bastım çalışmadı, gaz verip çalıştırabildim sadece. Servise sormuştum nedendir diye, benzin içinde pislik falan varsa motora girdiği için olabilir falan demişti. Neyse son 2000 km'dir 97 oktan benzin alıyorum, gerçi 97'ye geçme sebebim bu değil ama aynı sorun tekrarlamadı daha. Benzin istasyonunu değiştirip denemeniz belki iyi olabilir.

Tabii debriyajı geç sıkıyor olma ihtimaliniz de var, buna da dikkat edin :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar