Eğer motoru zorlamazsan ve 100ü geçmezsen göreceğin en iyi değer 100km de 3.2lt olacaktır.arkadaşlar şimdi benim için can alıcı olan soruyu sorucam bu motorlar 100 km de kaç litre yakıyor veya kaç lira?
demekki en kötü ihtimal 4 litre yani.. iyimiş aslında aklıma yattı sanki =)
gecmıs olsun yuce.
ya baslık olarak kan akıtalım dıyorum
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:14 ----------
gsr ne kadar yakıyor? yenı kasası ılerıde dusunduklerım arasında , merak ettım![]()
sol ayna aldım bugun 57 tl. merak edenlere
çok ama çok fazla yahu, eski 2000motor arabam kadar yakıyor...Kullanıma göre değişmekle birlikte 30 / 35 / 40 kuruş gibi gidiyo şimdilerde =)
ero ve wolrath arkadaslar ilginiz icin tesekkurler.
herkes ayrı havalarda motoru almadan hicbirsey hakkında yeterli bilgiye sahip olamayacaz,su an itibarıyla anlasıldı.............
arkadaşlar bende ilk kazamı yaptım kaza değilde düşü diyelim.kipanın otoparklarındaki asfalt ı bilirsiniz heralde.o asfaltta 20-30 la giderken sola dönüşte motor sola düştü biraz sürüklendik artçımla birlikte.lastik hiç ama hiç tutmadı pat diye kapaklandık yere.vites değiştirme yeri yamuldu bide büyük grenaj çizildi.
gecmıs olsun yuce.
ya baslık olarak kan akıtalım dıyorum![]()
Arkadaşlar az önce işten eve geldim, gelirken TEM'i kullandım.
Daha önce bu değeri yakalayan arkadaş varmıydı bilmiyorum, Bizim motorun REDLİNE'ı = 175km/h.
Resmen bu değeri elde etmiş oldum. Daha önce e-5'te düzde 169'a kadar çıkmıştı, TEM'de hava rüzgarlıydı ama Rüzgar arkamdaydı, Düzde 150-170 arası gidip geldi ve çok hafif bir eğimde 175'i gördüm. Daha gidermiydi gitmezmiydi bilemiyorum ama zaten Redline'a girmiş 10.500 devire gelmiştim. Daha gitsede zaten zararlı.
Eski motorum B500'ile 180 görüyordum bununla arasındaki terk fark, B500 ile 180e her halikarda ve durumda kolaylıkla çıkabilip sabit kalıyordum, Cbr250 ile ise 150 ye kadar her koşulda gelebilirken üzeri hızlar için daha iyi hava şartları ve yol durumu gerekiyor.
netice itibari ile bu hız beni oldukça tatmin etti, bu hızdaki yakıt tüketimininde 4 litre civarında olduğunu tahmin ediyorum.
Şu son yıllarda bütün markalarda kalite anlamında bir düşüş var. Eskiden honda dedinmi resmen sorunsuzluk sembolüydü fakat cbf150 ve 1000rr ın yağ yakması olsun, son kasa cbr 125 lerin neredeyse hepsinin enjeksiyonundan ısklık sesi ve zincirden gelen şıkırdama sesi olsun, gerçekten sinir edici.
Yine cbr250 bunların yanında gül suyu, zaten sanırım mesnet bilyası problemi sadece sizin motorunuza ait bir problem oldugu için bunu saymıyorum.
Bu arda acun0 a davetiye çıkarmış gibi oldum amagerçekten honda bezen cıvıtıyor
Arkadaslar kasko hakkında soru sormuştum ama bir arkadas cevap verdi(sagolsun) ancak kasko çok gerekli bir şey mı yeni öğrenen için ve fiyatlar hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı acaba
Pazarbaşına bu problemden gelen tek benim Plaket göndertcez sana Sercan dediler
Neyseki garantinin gözünü seviyim talebi gönderiyon öbür gun parçayı yolluyorlar![]()
Teşekkürler açıklama içinPiaggio Baverly 500:cat:
Beyler şu koruma takozunu alsam mı bizim motora, ne dersiniz?
http://www.ebay.com/itm/Frame-Slider-for-Honda-CBR250R-2011-No-Fairing-Cut-Black-/251027383241?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3a7265e3c9&vxp=mtr#ht_3889wt_1069
Peki bunu nasıl monte edeceğiz yeri neresidir? kolay mı biz takabilirmiyiz*