Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar şimdi benim için can alıcı olan soruyu sorucam bu motorlar 100 km de kaç litre yakıyor veya kaç lira?
Eğer motoru zorlamazsan ve 100ü geçmezsen göreceğin en iyi değer 100km de 3.2lt olacaktır.

ben 2 kişi Bursaya gittim geldim yüksek hızlarda 3.9Lt ye kadar çıktı. Ortalamada işe gidip gelirken 3.4lt yakıyorum.

gecmıs olsun yuce.

ya baslık olarak kan akıtalım dıyorum :(

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:14 ----------

demekki en kötü ihtimal 4 litre yani.. iyimiş aslında aklıma yattı sanki =)

gsr ne kadar yakıyor? yenı kasası ılerıde dusunduklerım arasında , merak ettım :)

gecmıs olsun yuce.

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:14 ----------

gsr ne kadar yakıyor? yenı kasası ılerıde dusunduklerım arasında , merak ettım :)

Kullanıma göre değişmekle birlikte 30 / 35 / 40 kuruş gibi gidiyo şimdilerde =)

ero ve wolrath arkadaslar ilginiz icin tesekkurler.
herkes ayrı havalarda motoru almadan hicbirsey hakkında yeterli bilgiye sahip olamayacaz,su an itibarıyla anlasıldı.............

Ne havası hocam, anlamadım?
Bir soru sormuştun ve cevabını aldın.
Daha ne gibi bir bilgi bekliyorsun? Geriye dönük sayfalarıda okumanı tavsiye ederim.

---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

arkadaşlar bende ilk kazamı yaptım kaza değilde düşü diyelim.kipanın otoparklarındaki asfalt ı bilirsiniz heralde.o asfaltta 20-30 la giderken sola dönüşte motor sola düştü biraz sürüklendik artçımla birlikte.lastik hiç ama hiç tutmadı pat diye kapaklandık yere.vites değiştirme yeri yamuldu bide büyük grenaj çizildi.

Geçmiş olsun, sizde bişey olmasında gerisi önemli değil. Motorun parçaları ucuz allahtan.

gecmıs olsun yuce.

Haklısınız, şimdilik Nazar Boncuğu koyalım sayfamıza..

5ZD7.jpg

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Arkadaşlar az önce işten eve geldim, gelirken TEM'i kullandım.

Daha önce bu değeri yakalayan arkadaş varmıydı bilmiyorum, Bizim motorun REDLİNE'ı = 175km/h.
Resmen bu değeri elde etmiş oldum. Daha önce e-5'te düzde 169'a kadar çıkmıştı, TEM'de hava rüzgarlıydı ama Rüzgar arkamdaydı, Düzde 150-170 arası gidip geldi ve çok hafif bir eğimde 175'i gördüm. Daha gidermiydi gitmezmiydi bilemiyorum ama zaten Redline'a girmiş 10.500 devire gelmiştim. Daha gitsede zaten zararlı.

Eski motorum B500'ile 180 görüyordum bununla arasındaki terk fark, B500 ile 180e her halikarda ve durumda kolaylıkla çıkabilip sabit kalıyordum, Cbr250 ile ise 150 ye kadar her koşulda gelebilirken üzeri hızlar için daha iyi hava şartları ve yol durumu gerekiyor.

netice itibari ile bu hız beni oldukça tatmin etti, bu hızdaki yakıt tüketimininde 4 litre civarında olduğunu tahmin ediyorum.

Ali tebrik ederim, imzanı atmışsın motora :cat:

Ben hala topspeed deneyemedim ya :)
Arada bi 150 görüp bırakıyorum 150ye kadar hemen çıkıyo sonrasına gitmiyorum hızlanma yavaşlayınca motordan soğuyorum ahh 660'm diyorum :)

Bu arada 2500kmde mesnet bilyalarında iz yapan tek honda benim :)
Neden olduğu bilinmiyor..Son günlerde virajlarda ben kontrayı verip yatırmaya calıstıkca o yok kalk gidelim demeye başlamıştı on lastiği bi yerden kesip gidonu çevirince durum anlaşıldı :)

Garantiden parçaları geldi yarın takıcaklar.

Şu son yıllarda bütün markalarda kalite anlamında bir düşüş var. Eskiden honda dedinmi resmen sorunsuzluk sembolüydü fakat cbf150 ve 1000rr ın yağ yakması olsun, son kasa cbr 125 lerin neredeyse hepsinin enjeksiyonundan ısklık sesi ve zincirden gelen şıkırdama sesi olsun, gerçekten sinir edici.
Yine cbr250 bunların yanında gül suyu, zaten sanırım mesnet bilyası problemi sadece sizin motorunuza ait bir problem oldugu için bunu saymıyorum.
Bu arda acun0 a davetiye çıkarmış gibi oldum ama :) gerçekten honda bezen cıvıtıyor

Şu son yıllarda bütün markalarda kalite anlamında bir düşüş var. Eskiden honda dedinmi resmen sorunsuzluk sembolüydü fakat cbf150 ve 1000rr ın yağ yakması olsun, son kasa cbr 125 lerin neredeyse hepsinin enjeksiyonundan ısklık sesi ve zincirden gelen şıkırdama sesi olsun, gerçekten sinir edici.
Yine cbr250 bunların yanında gül suyu, zaten sanırım mesnet bilyası problemi sadece sizin motorunuza ait bir problem oldugu için bunu saymıyorum.
Bu arda acun0 a davetiye çıkarmış gibi oldum ama :) gerçekten honda bezen cıvıtıyor

Pazarbaşına bu problemden gelen tek benim Plaket göndertcez sana Sercan dediler :)

Neyseki garantinin gözünü seviyim talebi gönderiyon öbür gun parçayı yolluyorlar :)

427826_2890087656105_1377633630_32081236_1836613697_n.jpg

O zaman geçmiş olsun bile demiyorum :) bizde daha 95000 de olan corollanın şanzıman dişlilerini bozmuştuk aydoğan toyotadaki ustalar inanamamıştı :)
Zaten benim gözümde toyota otomobilde ne kadar sorunsuzsa hondada motosiklette aynıydı ama maşallah onları bile halladiyoruz :)

Arkadaslar kasko hakkında soru sormuştum ama bir arkadas cevap verdi(sagolsun) ancak kasko çok gerekli bir şey mı yeni öğrenen için ve fiyatlar hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı acaba

Arkadaslar kasko hakkında soru sormuştum ama bir arkadas cevap verdi(sagolsun) ancak kasko çok gerekli bir şey mı yeni öğrenen için ve fiyatlar hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı acaba

Ben Şair Sigorta'dan fiyat almıştım. 1.250 TL dediler, 10 taksite bölüyorlarmış.
Bütçem imkan verse hiç düşünmez kasko yaptırırdım. Başımıza ne geleceği belli değil.
Başımıza bişey gelmese bile çalınma ihtimaline karşı kasko yaptırmak en iyisi.
Sonuçta motorun sıfır fiyatı artık 9.900 TL, az para değil.
İmkanın varsa yaptır derim.

---------- Post added at 08:20 ---------- Previous post was at 08:18 ----------

Pazarbaşına bu problemden gelen tek benim Plaket göndertcez sana Sercan dediler :)

Neyseki garantinin gözünü seviyim talebi gönderiyon öbür gun parçayı yolluyorlar :)

Sercan geçmiş olsun. Nasıl çizilmiş olabilirki, anlamadım?

http://www.ebay.com/itm/Xrace-NO-CUT...ht_2439wt_1302

21.03.2012 de siparişini verdim bu koruma takozonun, henüz elime ulaşmadı.
Sevkiyatı Pos Indonesia diye bir firma ile Endonezyadan yapılıyor.
İnternet sitesinde pek sağlıklı takibi yapılamıyor doğrusu.
Ürünün montajı gayet basit. Gelince bir fotosonu paylaşırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar