Gopro Motosport kamera.Casillas çekim yaptığın kamera ne acaba??
walla tas toprak deilde uzun yol ve konfor dusunuyorum acikcasi yalniz o fiyatlara cikmak istemiyorum 15 civari bisey dusunuyorum fazer hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Hocam yazdığın şeyler ruh çağırma seansı gibi olmuş.. Buraya musallat olan var bitane, şimdi duyar da hemen gelir hemen Allah korusun:cherry:
boşver zaten kimse önemsemiyor bu şıkırtıyı. çözümü motoru satıp başka motor almak ile sonuçlanıyor muş okuduğum kadarı ile.
motordelisinde yazmıştım.
(engintim) niki ile
10 temmuzda aldığım motordan sesler geldi.
Servise götürdüm anlamadılar boşunada debriyazj vs takımını söküp boş yere motoruma anahtar vurdular.Honda Fabrikaya gitim bişi olmaz garantili motor bişi olursa garintiden parça değişir diyorlar.İlgi ve alaka Sıfır Şirinevlerde Otosever var honda bayi. Adamlara değişim istediğimi yazdım umurlarında degil.21 ocak 2012 mahkemeye hondayı dava ettim bilir kişi geldi . garanti kapsamında motora bakılacağını gerekli işlemler şöyle
bir yıl içinde aynı arızanın ikiden fazla tekrarlanması veya farklı arızaların 4 den fazla tekrarlanması arızaların toplamı 6dan fazla olması bu unsurların maldan yararlanamamayı sürekli kılması durumunda değişim talep edilebilirmiş. değişim haricinde motor kobay gibi sağı solu kurcalanacaktı.bu yüzden hakımdan vazgeçip satma kararı aldım. ve sattım.
bir şey daha paylaşmak istiyorum sizinle Bir kaç arkadaştan daha duydum titreşim sorunu ve motordan hafif ses geliyor bu cbr 250r lardan ve daha çok balonsör ve krank mili tarafından diyor arkadaşım bu ilk serilerde biraz sıkıntı var gibi 4 silindirli makina kullanan arkadaşlar hemen fark ediyorlar sorunu yeni başlıyan arkadaşlar için ise bu baya zor.Eğer honda CBR250R Alacaksanız bence yanınızda mutlaka 4 silindirli en 600 cc motor kullanmış motordan anlıyan biriyle gidin ve mümkünse sesini dinletin
Hocam yazdığın şeyler ruh çağırma seansı gibi olmuş.. Buraya musallat olan var bitane, şimdi duyar da hemen gelir hemen Allah korusun:cherry:
anlıyorum arkadaşım da ben hondası olan ve motosikleti kullanan bir arkadaşa sormuştum yanlış anlamazsan kulaktan dolma bilgilere pek ihtiyacım yok.. dediğim gibi doğrudur bir şey söylemem yanlış olur, benim öğrenmek istediğim benimle aynı motosiklete sahip olan bir arkadaşın veya honda motosikleti olan ve bu sorunu yaşamış birisinden bilgi almak zaten internette bununla ilgili bir çok yazı mevcut. senin de honda motosikletin olmadı için bu konuda yorum yapman pek mantıklı gelmiyor..
O dedikleri ses tamamen motorunu nasıl açtıgınla alakalı güzel abicim adamın biri gelmiş diyorki burda benim motorumdan acayıp zincir sesi geliyo.
eee gergisini ayarla temizle bi yagla bakalım diyorum. motor daha 3000KM'de ne germesi diyor. Bu adama ne anlatabilirsin ki 3000kmde motorun zincirimi gevşermiş siz sert kullanıyorsunuz diye bilmişlik yapar üstüne birde
Benim motorum 2500KM'ye geldi ve o dedikleri ses yoktur.İlk 1000kmde hep uzun yolda yaptım 5000rpm geçmeden sakin bir kullanımda 900kmde rodaj yagı deıstırıldı rodaj bitti topspeed deneme hadi demedim 2000km oldu motor ondan sonra limitlerine gittim.Sorunsuz biniyorum.
Evet doğru diyosun ama zincir sesi bu cbr 125te de var 250de de birçok kişi şikayetçi cbf 150de de nedendir acaba:silent:
Zinciri gaz yağıyla 2 saat boyunca temizledim würthle 3 defa bir saat arayla yağladım yaklaşık 2 gün motora binmedim.
Ses azaldı ama hala duyulur halde.Tabi kasktan duyulmuyor :cherry:
arkadaşlar günaydın...ankara dan cbr 250 r arıyorum...temiz 3000-4000 km bir motor için verilmesi gereken fiyat nedir acaba?
ne kadar temiz olursa olsun artıları olmayan 2. el bir cbr250 ye 8bin tl den fazla para vermem ben..o yüzden gittim sıfır aldım![]()
O dedikleri ses tamamen motorunu nasıl açtıgınla alakalı güzel abicim adamın biri gelmiş diyorki burda benim motorumdan acayıp zincir sesi geliyo.
eee gergisini ayarla temizle bi yagla bakalım diyorum. motor daha 3000KM'de ne germesi diyor. Bu adama ne anlatabilirsin ki 3000kmde motorun zincirimi gevşermiş siz sert kullanıyorsunuz diye bilmişlik yapar üstüne birde
Benim motorum 2500KM'ye geldi ve o dedikleri ses yoktur.İlk 1000kmde hep uzun yolda yaptım 5000rpm geçmeden sakin bir kullanımda 900kmde rodaj yagı deıstırıldı rodaj bitti topspeed deneme hadi demedim 2000km oldu motor ondan sonra limitlerine gittim.Sorunsuz biniyorum.