Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2gunden berı kabusum olan yakıt mevzunu bugun cozdum :)
servıse gıttıgımde aletı ıncelerken resetledıgımız ıcın 65km eksık hesaplamısım :p
yanı 36.28 TL > 210 km o da 3.7 lt/100km yapıyor . oh be. 2gundur nasıl 5.4 yakıyorum dıye kendımı yedım.depoya felan baktım delık mı dıye :D

bizim motora anes ya da herhangı bır fırma orjınal kıt halınde komple egzoz getırıyor mu? akrapovıc-tb-yoshı farketmez..
ehh beeee sende :)
walla bu motorun hic ikinci eli yok yeni bir model sanirim? fiyati hakkinda bilginiz varmi?
20.750TL 700cc 50 HP şehiriçi-dışı karışık 4litrenın altında tüketimden bahsediyordu honda ve MD'de 3-4 kişi aldı kullanıcılarda inanmayarak almışlar ama hakketten yakıt dedikleri gibiymiş.

Endurodan beklentileriniz nedir acaba taşa topraga girerim derseniz nc700 ihtiyaçlarını karşılamaz.dersiniz yoksa uzun yolda konfor istiyorum o zaman seçenekleriniz arasına alın.

Benim tavsiyem yeni Transalp'den yana olur herşeyiyle iyi bir enduro.

rq7

Geldi hepsi geldi :) İnşallah yarın montajını yaptırıcam.Bugün yaptırıcaktım ama garajı sabitlemek 3 saatimizi aldı
hayırlı olsun garajın hocam fiyatı nedir acaba ? bende fuar da görmüştüm lazım aslında böyle bir şey bir çok insan bu sıkıntıyı yaşıyor

Bugün aldığım parçaları burda bi motorcuda taktiriyim dedim.Hepsi dolu boş zamanım yok onları takamam dedi.Servisede gitmek istemiyorum ufak işler için.Anadolu yakasında ben yapabilirim diyen bi babayiğit var mı ?

Herkeze selam maksimum 3haftaya bende bir cbr 250r alicam buaralar nerdeyse bu sayfadaki butun yorumlarinizi okudum tek bi kafama takilan olay var oda nisanda fiyati articak 9800 fln olcakmis ben simdi almaya kalksam alicagim motor 2011sonlarnin elde kalan motorumudur bunu nasil anlicam bi yontemi varmidir yoksa tamamamen guven isimi guvendiginiz biryer varmidir tavsiye ediceginiz yardimci olursaniz sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

Buarada istanbulda olursa sevinirim eklemeyi unuttum

fatura elime ulastı
merak edenler ve ıhtıyacı olanlar ıcın.

( yag filtresının ustunde duran radyator baglantı yerı) pompa kapagı 25.00
on fren kolu 15
gıdon agırlık 8
egzoz koruma 65;
on sınyal sag 105
sag on sakal 16
sag grenaj iç 30
sag grenaj dıs (buyuk parca)57

büyük parça grenaj 57 tl (süper fiyat)
ön sinyal 105? çok pahalı
egsoz koruma 67? çok pahalı
fiyatlarda tutarsızlık var honda neden böyle birşey yapıyor anlamadım

büyük parça grenaj 57 tl (süper fiyat)
ön sinyal 105? çok pahalı
egsoz koruma 67? çok pahalı
fiyatlarda tutarsızlık var honda neden böyle birşey yapıyor anlamadım
Sinyal 140liraydı eski kasa cbr125'lerde :)

bu gibi parçalar pahalıdır hep aynada pahalıdır mesela.
Herkeze selam maksimum 3haftaya bende bir cbr 250r alicam buaralar nerdeyse bu sayfadaki butun yorumlarinizi okudum tek bi kafama takilan olay var oda nisanda fiyati articak 9800 fln olcakmis ben simdi almaya kalksam alicagim motor 2011sonlarnin elde kalan motorumudur bunu nasil anlicam bi yontemi varmidir yoksa tamamamen guven isimi guvendiginiz biryer varmidir tavsiye ediceginiz yardimci olursaniz sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

İstanbul'da satılmadık 2011 kalmadı kardeşim raaaad ol :)
Alıcagım motor 2012 olacaktır.

2012 bile bitiyor ben tricolor istediğim icin hiçbirinde bulamadım sadece birkaç bayide siyah var onlar da 1 er tane. Nisan sonu Mayıs bası bir sonraki partinin gelmesi ben adımı yazdırdım bekliyorum yapacak birşey yok maalesef :)

arkadaşlar selam..

birkaç gündür motorumda 5000 devir üzerinde gelen şıngırtı sesi arttı km şu an 3500 civarlarında sizde de aynı sorun varmıdı, forumlarda araştırdığımda bazı arkadaşlar var diyor bazıları yok..

arkadaşlar selam..

birkaç gündür motorumda 5000 devir üzerinde gelen şıngırtı sesi arttı km şu an 3500 civarlarında sizde de aynı sorun varmıdı, forumlarda araştırdığımda bazı arkadaşlar var diyor bazıları yok..

Hocam yazdığın şeyler ruh çağırma seansı gibi olmuş.. Buraya musallat olan var bitane, şimdi duyar da hemen gelir hemen Allah korusun:cherry:

beyler benim zincirler paslanmis dün farkettim. daha önce temizleme ve yağlama yapmadım. benim sorum temizlemeden yağlarsam paslar gider mı? yoksa illa temizlemek mı lazım?

hocam kurulum ve nakliye dahilmi acaba?

Valla nakliyeyi ve kurulumu yapıyolar ama yerleri taşınıyomuş biraz bekleriz diye biz gidip kendimiz aldık ve montajını yaptık.Babam kamyonetle gidip aldı.İşimiz gereği bu işleri yaptığımız için zaten montajında sıkıntı yaşamadık.

Valla nakliyeyi ve kurulumu yapıyolar ama yerleri taşınıyomuş biraz bekleriz diye biz gidip kendimiz aldık ve montajını yaptık.Babam kamyonetle gidip aldı.İşimiz gereği bu işleri yaptığımız için zaten montajında sıkıntı yaşamadık.
anladim hocam fuarda gormustum incelemistim baya guzel fiyatida makul alinabilir seviyede. satanlarin internet sitesi yada markasi falan varmi netten baksak.

Bu bazı motorlarda 5500 devirde gelen şıkırtı sadece ses mi yoksa motora zararı var mı?
Sadece ses ise hiç takılacak bir durum değil...

ehh beeee sende :)

20.750TL 700cc 50 HP şehiriçi-dışı karışık 4litrenın altında tüketimden bahsediyordu honda ve MD'de 3-4 kişi aldı kullanıcılarda inanmayarak almışlar ama hakketten yakıt dedikleri gibiymiş.

Endurodan beklentileriniz nedir acaba taşa topraga girerim derseniz nc700 ihtiyaçlarını karşılamaz.dersiniz yoksa uzun yolda konfor istiyorum o zaman seçenekleriniz arasına alın.

Benim tavsiyem yeni Transalp'den yana olur herşeyiyle iyi bir enduro.

walla tas toprak deilde uzun yol ve konfor dusunuyorum acikcasi yalniz o fiyatlara cikmak istemiyorum 15 civari bisey dusunuyorum fazer hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar