bellik belin üşümemesi için mi ? Yoksa düşme anında koruma için mi ?
Sanırım kendimi biraz kasıyorum. Elime çok yükleniyorum. Kollarımı serbest bırakamıyorum nedense ? Ondan kaynaklanıyor gibi.
belliğin faydalarını takmaya başlamadan tam olarak anlayamıyor kullanıcı

üşümeyi önler, böbrekleri korur, koruması varsa kaza anında korur. olmazsa olmaz yani.
hele hele spor ve sert amortisörlü motosikletlerde eğer bellik kullanmıyorsan uzun süreli sürüşlerden sonra vücüdunun kasılıp, çabuk yorulduğunu farkedersin.
bellik vucudunu sıkı sardığından çok daha az yorulursun
bir çok kişi ceketin içine takar ama aslında önerilen ceketin üzerinden takılmasıdır.
motoru kullanırken kollarından güç alma. Sercan'ın dediği gibi dizlerle depoyu sıkıştır. Depo ile aranda 1 yumruk kadar mesafe olsun. vücudunun ağırlığını bacaklarınla taşı, kolların gevşek ve rahat olsun.
bu şekilde ani kaçış manevraları yaparkende rahat edersin. kayak yapar gibi motoru kaçırmak istediğin taraftaki ayak pegine güç verince motor o yöne yatar ve döner.
ellerinden güç almana gerek yok, sadece gidonun üzerinde olsun yeter.
Bu arada, dragos'u sahil ve minibus yoluna bağlayan ara yoldaki Total benzinlikte ikidir siyah cbr250r görüyorum. Birinde benzin alıyordu, ben motoru yıkattıktan sonra önünden geçtim, selamlaştık.
Bugün yine ordan geçerken gördüm ama o beni görmedi, arkasındaydım. Dragos tarafından geliyordu... Sahibi burda mıdır?