Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda Crf250L
bu çantanın markası ve hacmi ne kadardır sizce? bence bu boyut tam uymuş motora..

sepet2.jpg

sepet.jpg

Arkadaşlar Fuarda herhangi bir indirim, kampanya vs uygulanıyormu? bilgisi olan varmı , fiyatlar aynımı cbr250 de?

Arkadaşlar Fuarda herhangi bir indirim, kampanya vs uygulanıyormu? bilgisi olan varmı , fiyatlar aynımı cbr250 de?

Bildigim kadari ile bayi kar koymadan satilan fiyatlar oldugu icin fiyatlar uygun oluyor , hatta bayiler bu durumdan memnun degil diye biliyorum ve fuarda bayilerden eleman gormemizin nedenide sirketlerin onlari gun gun gorevlendirmesi diye biliyorum yanlisim var ise duzeltilsin tam olarak emin degilim duyduklarim bildiklerim bunlar :)

Arkadaşlar benim disk kilidi,branda vs eksiklerim kaldı,yarın filan tamamlamayı düşünüyorum,acaba fuarı beklemelimiyim diyecektim,bu tür şeylerde ciddi indirimler oluyorumu?

Arkadaşlar benim disk kilidi,branda vs eksiklerim kaldı,yarın filan tamamlamayı düşünüyorum,acaba fuarı beklemelimiyim diyecektim,bu tür şeylerde ciddi indirimler oluyorumu?
Bende disk kilidi almayi dusunuyorum aslinda vardida arkadasim dusurmus nasil dusurduyse o celik kapli disk kilidi bozuldu o kadar ben dusurmustum bisey olmuyordu halbuki :)

Ben bu gün zamanı olmadığından gidemedim fuara , giden arkadaşıma sordum o söyledi zaten aynı renklerinde olduğunu fiyat olarakta 9500 TL dedi.

Arkadaşlar Cumartesi ve pazar günü ben fuara katılıcam , fuara gelecek olanlar en azından fuar alanında buluşup bir çay içip sohbet edelim yarım saat , ben can ın numarasını aldım kendisini arıycam ve mutlaka tanışıcam , sizlerle de fuar alanında tanışmak sohbet etmek isterim ...

Motosikleti
Honda Crf250L
Çanta bağlantı demiri orjinal olmadığı için ve tabla yamuk durduğundan çanta çok çirkin ve eğimli olmuş. Görüntü berbat:farao:

ben ona değilde çanta boyutunun motorda nasıl durduguna baktım..bence bu boyut iyi gibi..40 litrede olaabilir aslında ama 40 dan yukarısı sırıtır..

ben cbr 250 ye bu topcase olayını hiç sevmiyorum her nekadr ss olmasada ss e yakın bi motor olduğundan bence komik duruyo tabi bu benim fikrim takan arkadaşlarada saygı duyuyorum

Motosikleti
Honda Crf250L
ben cbr 250 ye bu topcase olayını hiç sevmiyorum her nekadr ss olmasada ss e yakın bi motor olduğundan bence komik duruyo tabi bu benim fikrim takan arkadaşlarada saygı duyuyorum

ben de yakıştırmıyorum..ama bu yaz uzun yol düşünüyorum..uzun yol için topcase şart..günlük kullanımda zaten takmam topcase i.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmızı güzelmiş ama sağolsunlar getimiyorlar bizim ülkeye almasak bile görmek güzel olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar