ben cbr 250 ye bu topcase olayını hiç sevmiyorum her nekadr ss olmasada ss e yakın bi motor olduğundan bence komik duruyo tabi bu benim fikrim takan arkadaşlarada saygı duyuyorum
++++++.+++
ben cbr 250 ye bu topcase olayını hiç sevmiyorum her nekadr ss olmasada ss e yakın bi motor olduğundan bence komik duruyo tabi bu benim fikrim takan arkadaşlarada saygı duyuyorum
Merhaba arkadaşlar
Az önce motor fuarından geldim hemen foruma üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum.
Resimdeki motor 125r. 250lik bi tek siyah rengi vardı. benim gördüğüm en azından. Honda standı çok kalabalıktı. kısmetse yaza 250r alarak başlangıç yapacağım.
Saygılarımla...
anil durmaz , evet bendim tesekkur ederim begendiginArkadaşlar önceki sayfalarda FMF egzoz takan siyah cbr lı bir arkadaş vardı ismini şuan bulamadım, bu aksam 11.00 sularında bağdat caddesinden geçen arkadaş eğer o ise, egzozun sesi gerçekten güzel ve tok, videoda çok beğenmemiştim ama canlı duyunca beğendim, düşünenlere tavsiye ederim.
arkadaşlar bu motor bizim cbr 250r mi bu renk seçeneğini ilk defa gördüm üstelik jantlar da siyah , bu motor hakkında bilgi verebilecek olan varmı ?
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...48247451_63727972450_9100000_1740257905_n.jpg
anil durmaz , evet bendim tesekkur ederim begendigin
icinsnake_cbr forumdaki adim
![]()
Devriм;2597395' Alıntı:Sevdiğim şarkıcılardan Funda aRaR
Motosikletim CBR 250 R![]()
tabiki cok iyi olur bulusuruz hem sohbet ederiz bir arkadas daha var zaten merak eden , oda gelir , yine forumdan gelmek isteyen arkadaslar olursa guzel bulusma gibi olabilir yakin olan arkadaslar ile carsamba gunu gelecek her arakdasada uygun ise caddebostan sahilde bulusur sohbet ederizBuralarda oturuyorsan müsait olduğun bir aksam buluşalım caddede, ben henüz almadım ama önümüzdeki 1 ay içinde gelecek motorum, müsait bir zamanda sohbet etmek isterim, anadolu da oturan arkadaşlar varsa herkez gelebilir tabi=)
tabiki cok iyi olur bulusuruz hem sohbet ederiz bir arkadas daha var zaten merak eden , oda gelir , yine forumdan gelmek isteyen arkadaslar olursa guzel bulusma gibi olabilir yakin olan arkadaslar ile carsamba gunu gelecek her arakdasada uygun ise caddebostan sahilde bulusur sohbet ederiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Bu arada fuara gittim bazzaz getiriyorlarmi diye sordum getirebiliyorlarmis kisaca fmf egzozu taktiktan sonra bazzaz ecu mudahalesinde bulunabilirim , yine bununla beraber aleminyum hafif ve daha buyuk arka disli , olmazsa olmaz iridyum buji![]()
ile beraber bazzaz QS yani quickshift baktim hepsi kabataslak 1500 tl ye yakin tutuyor bakalim alabilirim henuz karar vermedim ama alirsam foto ve vidyolar ile sonraki onceki hali gibi forumdaki arkadaslari bilgilendiririm bazzaz in quickshift ve yakit kontrol unitesinin fiyati toplam 800 kusur dolar fiyatina degermi diye bakiyorum su aralar tabiki fiyati kadar performans saglamayacak ancak 3 ile 5 hp arasin da guc katiyor motora tekerde ki verisi arastirmalarima gore , kimi kaynaklarda 22,7 iken 25,8 oluyor kimi kaynaklardada 22,7 iken 27,4 filan oluyor, % 16 gibi bir artis sagladiginida okumustum degermi bilmiyorum ama arka dislide buyutulunce ayni anda guzel sonuclar alinabilir diye dusunuyorum.tabi birde guce etki etmeyen ama hizlanmaya cok buyuk yarari olan quickshift bolumu varki zaten o 400 dolar tutuyor , bu islemlerden sonra sanirim 0-100 hizlanma degeri 6 sn gibi degerlere inebilir eger orjinal hali ile 7 saniye ise tam bilmiyorum bizim motor 7 gibi cikiyor gibime geliyor kabataslak tabi
![]()
cok sukur 1 kisi dahaHava iyi olursa benimde boş günüm o gün gelebilirim.
aaaa eee görüşelim bigün ya benim ev yürüyerek 5 dk koşarak 2 dkcok sukur 1 kisi dahacasillas zaten ben seni nasil goremiyorum anlamiyorum ayazaga vidyonu filan gordum benimde okul beykent orada okuyorum
![]()