Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu yaz bende d100 karayolunda ortalama 100 km hızla giderken motor anlamsız stop etti allahtan kazasız belasız durdum sonra tekrar çalıştı eve geldim
sonraki gün motoru yıkayayım dedim en ince köşeşine kadar temizlerken bilin bakalım ne çıktı akü'nün garanti belgesi havalandırmayı tıkamış
akü'nün garanti belgesini öylece orta selenin altına akü'nün yanına bırakmışlar çok büyük sorumsuzluk tüm cbr sahipleri kontrol etmeli bence sizinde havalandırma girişini tıkamış olabilir
[url]http://d1202.hizliresim.com/u/2/2chcm.jpg[/url]
[url]http://d1202.hizliresim.com/u/2/2chdp.jpg[/url]
[url]http://d1202.hizliresim.com/u/2/2chfm.jpg[/url]
[url]http://d1202.hizliresim.com/u/2/2chgj.jpg[/url]

teşekkürler tamer bu bilgiyi verdiğin çok iyi oldu. en son kullandığımda ( daha kar ve don olayları başlamamıştı ) bir kez bizim cbr125 te stop etmişti ben benzinde su yada pislik olacağından şüphelenmiştim. ama bizim aküde muhtemelen cbr250 nin ki ile aynı pozisyondadır. havalar düzelsin ilk işim aküye bakmak olacak :)

bu arada 125 kullanıcısıyım ama 250 başlığını daha çok seviyorum. bunun nedeni ise buradaki arkadaşlar daha faydalı şeyler yazıyorlar ve tecrübe olarakta doğal olarak daha iyiler. diğer bir nedeni ise 125 başlığına önemli birşey sor ya hiç cevap gelmiyor yada 1 hafta sonra cevap alabiliyorsun :)( zippos ve gp500 hariç )
ama burası çok aktif ve faydalı herkese teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim tamer abi ama bildiğim kadarıyla motosikletler aküsü bağlanmamış şekilde geliyor burda satıldıktan sonra aküyü bağlıyorlar. Umarım böyle basit bir problemdir yarın ilk işim bunu kontrol etmek olacak.Elektriksel bir arızadan korkuyorum.Bakalım yarın tekrarlayacak mı ? Birdde rölanti ayarı nerden yapılıyor bilen birisi varsa çok sevinirim.

Bende motoru aldığın ilk bir iki ayda , 80 , 100 km ile giderken ansızın anlamsız şekilde stop etmesinde şikayetçiydim. Ve bu durum başıma dört beş kere gelmişti. Şimdi neden olduğunu daha iyi anlıyabiiyorum :cherry::cat:bu bilgi için çok teşekkürler ve dediğiniz gibi yeni cbr 250 r alanları uyaralım çünkü aynı şikayeti ben dört beş kişiden daha duydum :cat:

bu cok faydalı oldu gercekten :)

ben de kontrol edecegım ılk fırsatta. orta sele kolay cıkıyor mu?

Gerçekten çok sinir bozucu bir olay motorun anlamsız stop etmesi arkam müsait olmasaydı kaza yapabilirdim motorsikletimden tırsar hale geldim :(

peki cbr 125 inde aküsü aynı yerde mi arkadaşlar bilen var mı ? bizimkide 1 kez stop etmişti hiç anlamsız yere :)

Çok teşekkür ederim tamer abi ama bildiğim kadarıyla motosikletler aküsü bağlanmamış şekilde geliyor burda satıldıktan sonra aküyü bağlıyorlar. Umarım böyle basit bir problemdir yarın ilk işim bunu kontrol etmek olacak.Elektriksel bir arızadan korkuyorum.Bakalım yarın tekrarlayacak mı ? Birdde rölanti ayarı nerden yapılıyor bilen birisi varsa çok sevinirim.

Rölantı ayarını hiç elletmeden hava filtresinin ağzının kapalı olup olmadığına bak ... Sonucu bildirirsen çok memnun oluruz hoşçakal
Not: İlk bir iki ayda aynı şikayet bendede vardı aşayukarı bir sene oldu daha öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım . Bende o kağıdı hava filtresinin ağzına yakın yerden alıp attığımı hatırlıyorum şimdi :cat::cherry:.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Yarın ilk işim onu kontrol etmek olacak inşallah kaıt yüzündendir...

vidaları söküp arkaya ve yukarı çekiyorsun.

lastikleri değiştirecek arkadaşların dikkatine üzerlerinde harflerle son hız limitleri oluyormuş ona göre lastik alınıyormuş bilginize.

karbon kaplama 3m en iyisi malzemede ucuza kaçmayın yoksa çok uğraşır ve birseye benzemez.bursada toptancısı var bursalı arkadaşlar için yazayın yada burda tanıdığı olan varsa aldırabilir folpa diye gerçek karbonların siyah beyaz kahve diye seçenekleri var internetteki turuncular yeşiller bence sağlıklı sonuç vermez.1.5 metrelik top halinde ve 1 metreden az kesmiyorlar metresi 30 tl burda bilginize.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

istanbulda da şube açmışlar internetten bakdım folda reklam ürünleri diye bilginize.

Günaydın Arkadaşlar;
Az önce ön seleyi söktüm ne yazıkki kaıt falan yoktu :( Son çare rölantisini yükselteceğim nasıl yükseltildiğini bilen varsa çok sevinirim.

Geçen hafta 8,900 tl fiyat almıştım bayiden.Şimdi bayiyi aramaya çekiniyorum yeni fiyatı sormak için:)

Arkadaşlar Siyah cbr a Bu 3 renkli jant şeridi sizce iyi dururmu? Fikirlerinizi almak istedim.
http://www.feyizoglu.com/uc-Parcali-Jant-seridi_47057.html1#0

Benim eski motorumda vardı bu şeritten, resimden bir fikir edinebilirsiniz. Siyah jantta çok güzel duruyor.

URTK.jpg

HV8O.jpg

Geçen hafta 8,900 tl fiyat almıştım bayiden.Şimdi bayiyi aramaya çekiniyorum yeni fiyatı sormak için:)

Tayfun dostum, sitede 9.250 yazarken 8.900'e kadar düşüyorlardı fiyatlardı. Zorlasan 9.000'e bırakırlar mı acaba?

Benim eski motorumda vardı bu şeritten, resimden bir fikir edinebilirsiniz. Siyah jantta çok güzel duruyor.

http://img32.resimup.net/di/URTK.jpg

http://img32.resimup.net/di/HV8O.jpg

Tayfun dostum, sitede 9.250 yazarken 8.900'e kadar düşüyorlardı fiyatlardı. Zorlasan 9.000'e bırakırlar mı acaba?

Evet Can 8,900 tl fiyat almıştım geçen hafta doğru söylüyorsun.Az önce aradım fiyat için öğlenden sonra sizi arayacağım dedi Konşuk motor.Fuar'ı beklesem mi diye sordum?Bir zam daha gelecek bilginiz olsun dedi.Doğru yanlış bilemedim:silent:

arkadaslar motor ciktigindan beri diyordum fiyatlar yukselecek, bu fiyatlara satamazlar, sadece reklam amacli az piyasaya surduler ama genele satisi yuksek fiyatli olacak diye, bu motorlar taylandda uretiliyor ve gecen sene 1000baht 47TL idi, motorun burdaki satis fiyati da 100.000baht yani 4700TL idi, sonra turk parasi %25ten fazla deger yitirdi cok kisa bir sure icinde ve motorun fiyati da taylandda 100.000den 120.000e cikti, yani toplamda yuzde 50 artis oldu, old fiyati 7000kusur lira, bunun uzerine forumda defalarca yazdim zam gelecek 8800e kacirmayin diye, bir de su var 2012 kasalar ile 2011 kasalar ayni ve honda 2-3 sene oynama yapmayacak bu kasalarda, cbr125 icin ise 2012 kasalarda sadece sticker degisti :), kisacasi CBR125-CBR250-innova-pcx fiyatlari burada da baht kurunda yukseldi, pcx125 uretimi bitti pcx150 uretimi basladi bu arada ve tabi fiyatlar gene artacak, bayinin dedigi dogru olabilir cunku alimi 7000TL, nakliyesi vergisi islemi kari, bayi kari derken 9500 aslinda iyi fiyat su an icin.

PARAYI BAHTA yatırsak %25 mi kazanacaktık yani????? BAHT yükseliyor TL düşüyor....bizim ekonomi büyüyor TL değer kazanıyor zannediyorduk bizde??? Motora yatırsak zamdan dolayı mutlaka kazanıyor ZAMLARDAN dolayı maalesef..:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar