Arkadaşlar bizim radyatörlerde antifriz var mıdır? Yoksa bu soğukta büyük ihtimalle açıkta kalan motorların radyatörleri çatlamış mıdır?
@ciplakayak
hayırlı olsun. valla kardesim ben almak isterim motorumu. o kadar para verdik, orada duracağına evimin önünde dursun.
Arkadaşlar bizim radyatörlerde antifriz var mıdır? Yoksa bu soğukta büyük ihtimalle açıkta kalan motorların radyatörleri çatlamış mıdır?
Acun0 bir daha bu topiğe yazma, senin fikirlerine ihtiyacımız yok, ne kıyaslayıp duruyorsun ninja ile... Sen git bin ninja'na güzel güzel, senin motor 4 silindirlere bile kafa tutar, havada karada R1'i bile tokatlar. Kocaman bir alkış sana
Birazda gir R1 forumuna sataş nasıl kafa tutuyorum size diye...
Bizide meşgul etme Ego'nuda al git
Far karartma değilde aslına bakılırsa hafif siyah cam güzel gözüküyo.
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CBR...cycle_Parts&hash=item4843c4ca86#ht_550wt_1037
Alınabilcek bi ürün
bence bu ikiside cok abartili yani hic yakismamis bence cok hafif olacak seffaf kalacak yine ama koyu renk olacak
Süha dostum dediğin gibi çok hafif, is gibi olursa gerçekten süper olur. Ama boyayla istediğimiz sonucu elde edebilirmiyiz dersin?
bence bu ikiside cok abartili yani hic yakismamis bence cok hafif olacak seffaf kalacak yine ama koyu renk olacak
Erhan abi senin için güzel bişeyler tasarlarız, bu arada geri döndüm aranıza artık yazarım, erhan abi telefonumu kaybettim numaranız yok beni arayın ama![]()
bizim motorlarda antifiriz var beylerArkadaşlar bizim radyatörlerde antifriz var mıdır? Yoksa bu soğukta büyük ihtimalle açıkta kalan motorların radyatörleri çatlamış mıdır?