Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bizim radyatörlerde antifriz var mıdır? Yoksa bu soğukta büyük ihtimalle açıkta kalan motorların radyatörleri çatlamış mıdır?

@ciplakayak
hayırlı olsun. valla kardesim ben almak isterim motorumu. o kadar para verdik, orada duracağına evimin önünde dursun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@ciplakayak
hayırlı olsun. valla kardesim ben almak isterim motorumu. o kadar para verdik, orada duracağına evimin önünde dursun.

eyvallah sağol, sana da hayırlı olsun. sende haklısın, insan sabırsızlanıyor tabi. Ben haftasonuna bıraktım artık bakalım...

Ben otoseverden aldım ..parasini verip motoru aldim eve gòturdum plakası çıkmadan.. 2 gün sonrada plakası ruhsatı çıktı gittim plakayi taktırdım .. Sizin niye o kadar sürüyo ... Çok saçma...

Acun0 bir daha bu topiğe yazma, senin fikirlerine ihtiyacımız yok, ne kıyaslayıp duruyorsun ninja ile... Sen git bin ninja'na güzel güzel, senin motor 4 silindirlere bile kafa tutar, havada karada R1'i bile tokatlar. Kocaman bir alkış sana :)
Birazda gir R1 forumuna sataş nasıl kafa tutuyorum size diye...
Bizide meşgul etme Ego'nuda al git

Arkadaşlar bizim radyatörlerde antifriz var mıdır? Yoksa bu soğukta büyük ihtimalle açıkta kalan motorların radyatörleri çatlamış mıdır?

arkadaslar motorunuzun radyator kapaginizi acin ve parmaginizla suya dokunun ve tadin ama sakin yutmayin :) eger sekerli ise yani tatli ise antifriz vardir yoksa acil ekleyin insallah gec kalmamissinizdir:salut: benim motorumda var sanirim antifrizli geliyor cunku ben eklemedim

Acun0 bir daha bu topiğe yazma, senin fikirlerine ihtiyacımız yok, ne kıyaslayıp duruyorsun ninja ile... Sen git bin ninja'na güzel güzel, senin motor 4 silindirlere bile kafa tutar, havada karada R1'i bile tokatlar. Kocaman bir alkış sana :)
Birazda gir R1 forumuna sataş nasıl kafa tutuyorum size diye...
Bizide meşgul etme Ego'nuda al git

:thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

@zeymen
vallahi kendim yapsam yarım günde yapardım ama iste takipçinin eline düşünce oyalıyor karaktersizler. ama en sonunda halletmişler. biraz önce telefon geldi plakam ve ruhsatım hazır. şimdi geriye karların erimesini bekleyip teslim almak kaldı.

Süha dostum dediğin gibi çok hafif, is gibi olursa gerçekten süper olur. Ama boyayla istediğimiz sonucu elde edebilirmiyiz dersin?

boyanin en acik olanini alman lazim onlar ilk katta is gibi yapiyor eger koyu yapilmak istenirse 3 - 4 kat atiliyor diye biliyorum ama yinede bir arastirmak lazim

arkadaslar az once gungor motoru aradim antifriz orjinal halinde var sizin birsey yapmaniza gerek yok dediler bilginize :)

Hergün bu siteyi bu sayfayı okumaktan kafayı yiyeceğim, yaza kadar nasıl dayanacağım :))

2012kar.jpg

2012kar2.jpg

2012kar3.jpg

motora binemiyoruz enerjimizi böyle atıyorum artık :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar