Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar koruma takozunun nimetlerinden ilk defan dün faydalandım ve iyiki taktırmışım dedim. Dün bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkına düzgünce bıraktığım motorumu çıkışta yerde buldum ve deliye döndüm. Motoru kaldırdım baktım konuma takozunun demir biraz yamulmuştu düzelttim ve ekzozda küçük bir çizik oluşmuş, onun dışın motorun hiçbir yerinde nokta çizik olmamıştı.
Koruma takozunu kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

Bunun gibi bi forum daha vardı abi ama bu daha detaylı bilgiler içeriyo iyiymiş gerçekten.Kurcalıyorum şuan biraz

Bir şeyler bulursan bizede haber ver. 75€ üzerindeki siparişlerde gümrükte vergisini ödedikten sonra sorun olmuyormuş sanırım.
Kimisi %10 kimisi %16 falanmış.

Arkadaşlar koruma takozunun nimetlerinden ilk defan dün faydalandım ve iyiki taktırmışım dedim. Dün bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkına düzgünce bıraktığım motorumu çıkışta yerde buldum ve deliye döndüm. Motoru kaldırdım baktım konuma takozunun demir biraz yamulmuştu düzelttim ve ekzozda küçük bir çizik oluşmuş, onun dışın motorun hiçbir yerinde nokta çizik olmamıştı.

En kısa zamanda almak lazım, geçmiş olsun bu arada.

Çok teşekkür ederim.
Ekzozdaki çizik küçük ama gözüme çok takılıyor. Acaba ekzozu karbon görünümlü folyo ile kaplatsam nasıl olur ?

Çok güzel olur,ben yapmıştım.

img0484nd.jpg

Motosikleti
Honda Crf250L

koruma takozunun fotorğafı varmı? motorun neresine takıyorlar görmek istedim..

Motosikleti
Honda Crf250L
Alper ne yaptın motor işini, ne zaman geliyorsun?

otobüs ayarlamıştım ilk önce..arkadaş şofördü..bugünde satmışlar otobüsü şansıma bak:) sonra o arkadaş bana buradan tanıdık bir kamyon ayarladı..Yarın akşama da otobüsten bilet aldım..Çarşamba günü motoru alıp Kartal'a götüreceğim..orada yükleyeceğiz motoru..:)

otobüs ayarlamıştım ilk önce..arkadaş şofördü..bugünde satmışlar otobüsü şansıma bak:) sonra o arkadaş bana buradan tanıdık bir kamyon ayarladı..Yarın akşama da otobüsten bilet aldım..Çarşamba günü motoru alıp Kartal'a götüreceğim..orada yükleyeceğiz motoru..:)

Kim götürecek motoru? Kamyonun kasası kapalı değil mi?

Hep böyle zamanlarda denk gelir zaten şanssızlıklar.Ama olsun hayırlısıyla inşallah halledersin şu işleri.

Motosikleti
Honda Crf250L
Kim götürecek motoru? Kamyonun kasası kapalı değil mi?

kasa kapalı..hatta kasanın arka kapağı otomatik inip kalkmalı..asansörlü diyim :D
o yüzden indirip bindirmesi çok kolay olacak..
motoru ümraniyeden kartala da sürerek götüreceğim mecbur..
çarşamba günü öğleden sonra işin olmazsa motorunu al gel beraber sürelim Kartal'a..deponu doldururum :)

kasa kapalı..hatta kasanın arka kapağı otomatik inip kalkmalı..asansörlü diyim :D
o yüzden indirip bindirmesi çok kolay olacak..
motoru ümraniyeden kartala da sürerek götüreceğim mecbur..
çarşamba günü öğleden sonra işin olmazsa motorunu al gel beraber sürelim Kartal'a..deponu doldururum :)

Senin canın sağolsun kardeşim, benim işim olamsın gelirim seve seve. Ne deposu olur mu hiç öyle şey :rendeer:
Sende Kamyon'la mı seyahat edeceksin, zevkli olur heralde.

Motosikleti
Honda Crf250L
aynen yaa..1 haftadır yaptıgım stresi bilemezsiniz..her sey tamam derken son günde olana bak..otobüs satıldı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Senin canın sağolsun kardeşim, benim işim olamsın gelirim seve seve. Ne deposu olur mu hiç öyle şey :rendeer:
Sende Kamyon'la mı seyahat edeceksin, zevkli olur heralde.

işlerini hallet öğlene kadar..izin almaya çalış..öğlen bulusalım bi yemek ısmarlayım sana..ordan db ye gider motoru alır kartala gideriz..çıkamazsanda sorun değil canın sağolsun..ilgilenmen bile yeter :)
kamyonla gideceğim büyük ihtimal:)

aynen yaa..1 haftadır yaptıgım stresi bilemezsiniz..her sey tamam derken son günde olana bak..otobüs satıldı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

işlerini hallet öğlene kadar..izin almaya çalış..öğlen bulusalım bi yemek ısmarlayım sana..ordan db ye gider motoru alır kartala gideriz..çıkamazsanda sorun değil canın sağolsun..ilgilenmen bile yeter :)
kamyonla gideceğim büyük ihtimal:)

Ben yinede söz vermeyeyim kardeşim, bizim işlerde belli olmuyor ne olduğu.
Ayarlayabilirsem işlerimi gelmeyi çok istiyorum.

Motosikleti
Honda Crf250L
Ben yinede söz vermeyeyim kardeşim, bizim işlerde belli olmuyor ne olduğu.
Ayarlayabilirsem işlerimi gelmeyi çok istiyorum.

habrleşiriz ozaman..numaran var nasıl olsa bende.. benımkıde : 0537 857 55 56
inş işlerini ayarlayabilirsin..bende çok isterim iki cbr sürmek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar