Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yok bir şey olmaz..çinli değilki bu:)
hem altın elbiseli adam cbr250 yi tanıtırken nasıl evirip cevirdiğini görmediniz mi :)

Benim motoru yıkattığım adamda motorcu. Dediğin haraketin nasıl yapılacağını gösterdi.
Tekniği öğrendim ama henüz cesaret edemedim. Adam resmen dans ettirdi motora :cat:

Motosikleti
Honda Crf250L
Benim motoru yıkattığım adamda motorcu. Dediğin haraketin nasıl yapılacağını gösterdi.
Tekniği öğrendim ama henüz cesaret edemedim. Adam resmen dans ettirdi motora :cat:

ben cbr125 imi öyle yapardım..dans ettirmezdim tabi..sadece arka teker yerden kesilcek kadar kaldırırdım yeterdi..bende öyle abanmazdım yani korkardım :)

rq7

İlk zincir yağlama işi rezalet, her yerim kırmızı yağ oldu, Ayrıca düzgün yağlayabildim mi bilmiyorum.
En iyisi bu işi 500km de bir yol üzerlerindeki motorculara 3-5 lira verip yaptırmak lazım.

İlk yağlaman olduğu için olabilir zamanla alışırsın ben ilk yağlamayı motorcuya yaptırmıştım bir daha da gerek duymadım arka tekeri sehpa ya da başka bir şekil de yerden kesebilirsen yağlamak çok kolay oluyor ben würth kullanıyorum hatta bir kere yağladıktan sonra motoru bekletmeden kullanmaya devam ettim kesinlikle sıçrama yok.

Beyler bu aynalar nasıl? Elim değmişken renkleri de değiştirdim :p

U6DS.jpg

Bence aynalarda o kadar fanteziye gerek yok, ben bu motora kırmızıdan başka rengi yakıştıramıyorum :)
2 sene sonra motoru kırmızıya boyatırım kesin :)

Bugün bayide Yeni Cbr600F i gördüm ve gerçekten cbr250 den sonraki hedefimin o olması gerektiğinine karar verdim.
2011-Honda-CBR600F-Official-Photos.jpg

Bence aynalarda o kadar fanteziye gerek yok, ben bu motora kırmızıdan başka rengi yakıştıramıyorum :)
2 sene sonra motoru kırmızıya boyatırım kesin :)

Bugün bayide Yeni Cbr600F i gördüm ve gerçekten cbr250 den sonraki hedefimin o olması gerektiğinine karar verdim.

Bende geçen incelemiştim bunu, tam benim kalıbıma göre :cherry:

Ahh birde trafiği görsen hiç öyle demezdin. Motorla bile zorlanıyoruz burada.
Her taraf araba kaynıyor.

Arkadaşlar bende daha yeni sayılırım bu forumda , daha önce buluşmalarınıza katılmadım.
Bir buluşma organizasyonu planınız yok mu ? olsa gayet iyi olurdu.

Motosikleti
Honda Crf250L
sanırım sıfır cbr alacağım..
bayiileri aradım tekrar yine en ucuz fiyatı doğu batı verdi..8650 (plaka ruhsat hariç)..ama ellerinde yokmuş..yarın getirtiriz dedi bayan..
tanıdık bir otobüslede anlaştım..10 gün sonra istanbula seferi varmış..
otogara kadar nakliye istedim bayiiden kabul etmediler...ben de istanbulu bilmiyorum..
diyorumki...ben istanbula geldiğimde doğu batı hondanın önünde buluşsak, motoru alsak hepberaber turlaya turlaya otogara götürseniz beni :)

bayiileri aradım tekrar yine en ucuz fiyatı doğu batı verdi..8650 (plaka ruhsat hariç)..ama ellerinde yokmuş..yarın getirtiriz dedi bayan..
otogara kadar nakliye istedim bayiiden kabul etmediler...ben de istanbulu bilmiyorum..
diyorumki...ben istanbula geldiğimde doğu batı hondanın önünde buluşsak, motoru alsak hepberaber turlaya turlaya otogara götürseniz beni :)

Bence süper olur :cat:

Arkadaşlar bende daha yeni sayılırım bu forumda , daha önce buluşmalarınıza katılmadım.
Bir buluşma organizasyonu planınız yok mu ? olsa gayet iyi olurdu.

Havalar güzel olunca birşeyler yapacağız :cat:
Anadolu yakasında olacak büyük ihtimal.

En iyisin yapmışsın, hadi hayırlı uğurlu olsun.
Müsait bir zamanda olursa olur tabii neden olmasın.
Ama otobüse nasıl yerleştireceksin motoru?
İyi sabitlemen lazım.

Motosikleti
Honda Crf250L
En iyisin yapmışsın, hadi hayırlı uğurlu olsun.
Müsait bir zamanda olursa olur tabii neden olmasın.
Ama otobüse nasıl yerleştireceksin motoru?
İyi sabitlemen lazım.

otobüsün tam günü belli değil..8-10 gün sonra dedi tam tarih veremedi..ben diyorumki şimdi gitsem istanbula..1 hafta takılsam oralarda..kadıköyü falan dolaşırım motorcuları..
otobüse yerleştirme konusunda sıkıntı olmaz..cbr125 imi ankaradan otobüsle getirmiştim..battanıyeye sarıyorsun, iplerlede bagaj demirine baglıyorsun hiç hareket etmıyor..:)

Yoğun kar, buzlanma gibi sebepler olmadığı sürece motorla gidip gelmeye devam :cherry:
Lakin bugün köprüde çok rüzgar vardı. Baya zorladı beni giderken.

Motosikleti
Honda Crf250L
ümraniyeye en yakın otogar neresi biliyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar