Arkadaşlar Bizim motorlar için
Honda Alarm buldum
Kargo Dahil 33 Tl ye geliyor ne dersiniz alsak mı ?
http://www.dealextreme.com/p/profes...rity-alarm-system-for-motorcycle-black-108984
( Montaj benden)
ya alarm dedinizde ben servise alarm sordum bana listeden gösterdi fiyatı 750 yazıyordu..
ben tabi olamaz dedim 75 dedim kendi kendim tamam takalım dedim adam getirdi..dedim bu 75 tl olamaz
bidaha bakarmısınız fiyatına dedim gerçektende 750 tl imiş
bu aksesuralarda vfr ın sayfasındaydı ama bulamadım şmdi
arkadaşlar biraz önce top speed denemesi yaptım 160'ı gördüm keşke daha uzun düzlükler olsa şöyle konya ovası gibi bizde hemen virajlar geliyo :mrgreen:
Eğer siz alacaksanız bende alacağımBu verdiğiniz linktekini mi alacaksınız yoksa bi önceki sayfada ki mi ? Alacaksanız beraber alalım.Parasını bir şekilde ileteyim size.Kargo fiyatı 50 $ diyor.ürünle beraber toplam 150 $ çok değil mi ? Ve istanbulda nerdesiniz ?
Merhaba arkadaşlar
-Orjinal HONDA Tank Pad aldım
-Iphone Racing Chain (kırmızı renk bırakıyor ) Zincir yağı aldım 500ml
-Held Bot yapmurluğu aldım ( L )
Ayrıca Plakam ve ruhsatımda nihayet çıktı çok mutlu oldum.
Bilgilerinize![]()
Merhaba arkadaşlar
Bilgilerinize![]()
arka sehpa ile çözülmez mi bu problem ?İlk zincir yağlama işi rezalet, her yerim kırmızı yağ oldu, Ayrıca düzgün yağlayabildim mi bilmiyorum.
En iyisi bu işi 500km de bir yol üzerlerindeki motorculara 3-5 lira verip yaptırmak lazım.
Merhaba arkadaşlar
Bilgilerinize![]()
abi ipone olmasın yağhayırlı olsun bu arada
zinciri ben 500 km de yağlıyorum genelde sorun olur mu ? hep unuttum maalesef . yola çıktım 400 500 km yaptım eve döndüm öyle aklıma geldi 2 3 defa . sanki ses geliyo bazen kuruduğu kirlendiği için mi oluyor ki
Selam arkadaşlar yakın zamanda aranıza katılmak isterim inşallah,
motorlarınızada kocaman bi maşallah.
arka sehpa ile çözülmez mi bu problem ?
Can Teşekkür ederim
Pantolonun üzerine alttan yağmurluk giyiyorum. Bugün Revit'in 375tl lik pantolonunu denedim çok beğendim, şimdi o pantolonu görmüşken daha ucuzunu alamam bir iki hafta daha bekleyeceğim pantolon için.
Yağı kartonlarla falan sıçratmamaya çalıştım, sabah olunca görücez bilançoyu.
Ya arka sehpa alıcam yada bu yağlama işini ben yapmayacağım arkadaş. Zaten vitesli kullanmak eziyet birde o kadar eziyete bunu eklemeyeceğim. Bir daha motor alırsam zincirsiz şaftlı birşeyler bakacağım![]()
eline bir karton parçası al, zincirin altına tut sık yagı..sonra motoru kıç tarafından çek ayak tarafına dogru arka teker kalksın, tekeri cevir bırak..sonra yine zincirin altına tut kartonu sık yagı...ben öyle çevirirdim zinciri..orta sehpaya cok ihtiyaç duymadım ama olsa tabı cok rahat olurdu..
Ben o haraketi yapmak istemiyorum bir terslik olmasın diye ::saskin::
İlk zincir yağlama işi rezalet, her yerim kırmızı yağ oldu, Ayrıca düzgün yağlayabildim mi bilmiyorum.
En iyisi bu işi 500km de bir yol üzerlerindeki motorculara 3-5 lira verip yaptırmak lazım.