Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar şu konularda Tavsilerinizi bekliyorum

1-Cbr 250 TANK PAD
2-Bot Yağmurluğu
3-Pantolon üzerine giyilebilen motosiklet pantolonu
4-Zincir Yağı

Fiyat/Performans değerlendirerek kullandığınız veya tavsiye edebileceklerinizi bekliyorum

Acildir :) Yarın almam lazım hepsini.

1-Cbr 250 TANK PAD
2-Bot Yağmurluğu
4-Zincir Yağı

Fiyat/Performans değerlendirerek kullandığınız veya tavsiye edebileceklerinizi bekliyorum

Tank pad kesinlikle HRC olmalı :) Anesten alabilirsiniz Depo pad ile beraber.

http://anesmotor.com/?urun-1189-HRC-Tank-Pad-Takim.html

Zincir yağı kesinlikle Würth.Sıçratma yapmıyo.Würth'ün zincir temizleme ve yağlama spreyini aldım çok memnunum.

Şu ebay den anlayanlar var mı acaba ? 1 hafta önce aldım ürünü,tekrar mesaj attım bugün kargoluyorum dedi ama hala kargo bilgisi girilmemiş.Postage & packaging yazıyo.

Son düzenleme:

1-Cbr 250 TANK PAD
2-Bot Yağmurluğu
4-Zincir Yağı

Pantalon için bunu tavsiye ederim.
http://www.feyizoglu.com/Axis-Yandan-Fermuarli-Pantolon_46814.html#0

Ben bundan aldım, giyip çıkarması çok rahat. Yanlardan çift yönlü fermuarlı.
Kot üzerine giyiyorum genelde. İşe gelip gittiğim için böyle birşey işimi gördü.
Yağmur performansını denemedim hiç.
Genelde yağmurluk takımı giyiyorum, işi şansa bırakmamak lazım. Soğuk içinde idare ediyor beni.
Çok kalın değil, rüzgar geçirmiyor. Ama dondurmuyorda. Dizlik korumaları var ve kumaşı sağlam.
Giyip çıkarma olayı benim için daha önemli olduğu için bunu aldım.
LBC'ninde yandan fermuarlı bir pantalonu var. İstersen birde ona bak ama tipi hoşuna gitmeyebilir.
Fiyatı 175 TL. O da feyizoğlunda var.

Bot yağmurluğu dün attığın linkteki güzel.
Tank Pad'i Ekrem arkadaşımız yazdı.
Zincir yağında Würth iyidir. Ben ipone kullanıyorum. Temizliği içinse gazyağı ve diş fırçası.

En son attığınız linki inceledim. Bu uygulamayı yapan arkadaş iki tane balast bağladığını söylüyor.
Bende ona bir kaç soru sordum. Şimdilik bu işi erteleyeceğim sanırım. Yanlış birşey yapmayalım.

Bahsettiğiniz çantanın tipini hiç sevmiyorum ben. Yoksa fiyatı çok uygun.

walla adam bana cevap vermiyor konusamiyorum adamla adamin baglantilarini inceledim balastin birini halo ya bagliyor digerini ampule onu biliyorum.

Sevgili Motorsaykıl İzmirden Trabzona gidişte tek başıma yolculuk ettim. Bayağıda yüküm vardı. Gidiş fotoğraflarını [B]gezi etkinlik fotoğrafları topiğinin [/B]arka sayfalarda görebilirsin İzmir yozgat ,yozgat gümüşhane etabındada tuvalet, benzin, yemek hepsini toplasan 45,bilemedin 50şer dakika mola vermişimdir. dönüşte eksradan çantalar haricindeki olan yükleri kargoya verdim bir artçıyla beraber iki kişi izmire geldik. Ve iki kişi olmamıza rağmen CBR 250 R nin performansına birkez daha hayran oldum
Motokurt abi,
Yol performansın için gerçekten kutlarım. Bu yol boyunca kaç dakikada bir mola verdin ve ortalama hız neydi acaba ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün benim yakıt baya düştü.
3.1 lt / 100km, para olarakta 15 tl ile 110Km yol yaptım.
Daha rodaj bile bitmedi bitince kim bilir ne olacak :)

galiba motor almak için yazı bekleyemeceğim :) ehliyeti aldıktan sonra gelsin CBR :)
hem yaza kadar da acemiliğimi atmış olurum :)

ya alarm dedinizde ben servise alarm sordum bana listeden gösterdi fiyatı 750 yazıyordu..

ben tabi olamaz dedim 75 dedim kendi kendim tamam takalım dedim adam getirdi..dedim bu 75 tl olamaz
bidaha bakarmısınız fiyatına dedim gerçektende 750 tl imiş
bu aksesuralarda vfr ın sayfasındaydı ama bulamadım şmdi

Motosikleti
Honda Crf250L
bu lastik kaçlık?

Nagpur-Ahmedabad-and-back-Touring.jpg

bitince daha fazla basmaya başlayacaksın ve daha fazla yakacak :)

ben bir depo (50 tl ) ile anca 300 km gidiyorum.ama asılıyorum baya gaza 8000-9000-10 000 devirden aşağı düşmüyorum

Motosikleti
Honda Crf250L
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0-kilometrede-hatasiz-acilllll-70485010/detay

2. el düşünen arkadaşlar varsa fiyat uygun,uthec bakıyordu galiba 2. el

bu motoru biliyorum..
ilk önce 7250 idi fiyatı ve sabah akşam aramama ragmen telefonu hep kapalıydı ulaşamadım..sahibi ameliyat olacagı için satıyordu..sonra ilanı kalktı....
şimdi 7500 liradan tekrar ilanda ama bu sefer bedelli askerlik için satılık..o yüzden soğudum o ilandan:)

hem benim gönlüm siyahtan yana;)
8000TL yi geçmeyecek siyah cbr250 arıyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Bu lastik bence orjinal ölçülerde benim bu resimde dikkatimi çeken Plaka'nın ne kadar güzel oluşu :)

benimde motorun pisliği çok hoşuma gitti nedense..güzel pislenmiş:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar