Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yahu bu kitapçıkları bize neden vermiyorlar,anlamıyorum.ayrıca türkiye honda için çok büyük bir pazar en azından türkçe kullanım kılavuzu yapsınlar.

Eee bu kitaplar herkeste olursa servisleri nasıl para kazanacak değil mi?
Türkiyedeki düzen yolma üzerine kurulmuş. Bunu her alanda her sektörde görüyoruz.

- Boyut
- Güç
- Hız
- Ergonomi
- Full Depo ile 375-400 km yol

daha ne olsun :)

Walla ben CBF150 ile 350 - 400 yapıyorum iyi imiş

375-400 km yolu nasıl yapıyorsunuz abi. Ben maksimum 315 km civarı gördüm 1 depo ile ondanda hissediliyor motorun cekisinin azaldıgını gaz yemediği.
Maksimum şimdiye kadar 10.80 LT falan benzim aldım 11 litre bile olmadı. Motor dik konumundayken mi depoyu dolduruyorsunuz acaba?

ben 1 kere full doldurdum depoyu 360-370 km yolyaptı yani :) oda haftasonları kullanıyorum sadece 1 ay 1 depo :D

Arkadaşlar.. yarın A2 ehliyet sınavına gireceğim.. acilen tecrübesi olan arkadaşlardan tüyo rica edeceğim.. sanırım sadece motor bilgisi sorulacak.. ayrıca 4 yanlış 1 doğruyu götürüyormu..? götürmüyorsa ; bilmediğimiz soruları bile cevaplandırmak mantıklı... vs.. şimdiden teşekkürler

4 yanlış 1 doğru götürmüyor size en doğru gelen şıkkı işaretleyin mutlaka, 20 soru var sadece ilk 45 dk sınavu terk etmek yasak, hepsi çok kolay sorular.

:flower:
Arkadaşlar.. yarın A2 ehliyet sınavına gireceğim.. acilen tecrübesi olan arkadaşlardan tüyo rica edeceğim.. sanırım sadece motor bilgisi sorulacak.. ayrıca 4 yanlış 1 doğruyu götürüyormu..? götürmüyorsa ; bilmediğimiz soruları bile cevaplandırmak mantıklı... vs.. şimdiden teşekkürler

yarın bende sınava giriyorum ama bildiğim kadarıyla 4 ynlış 1 doğruyu götürmüyor bu sürücü kurslarının internet sitelerin de önceki dönem sınavları var onları çözmen senin açından ii olur ukalalık gibi olmasın ama yarın ki sınav dan 100 alırım diorum:p:wiinkk:

arkadaşlar sizlere bi soru sorucam bunu diyer 250cc kullanan arkadaşlarada sorcam

motor sikletinizin( gt250r ) en sevmediğiniz yönleri ve en sevdiğiniz yönleri nedir ? titreşim,yakıt,parça,vs gibi ???

crazy_81, Dostum, kimse yoğurdum ekşi demez :) Keşke "motorunuzu yeniden dizayn etseydiniz nesini değiştirmek isterdiniz" deseydin :)) Ama güzel bir yaklaşımın var. Bunlar mükemmel araçlar değil nihayetinde.

4 yanlış 1 doğru götürmüyor size en doğru gelen şıkkı işaretleyin mutlaka, 20 soru var sadece ilk 45 dk sınavu terk etmek yasak, hepsi çok kolay sorular

yarın bende sınava giriyorum ama bildiğim kadarıyla 4 ynlış 1 doğruyu götürmüyor bu sürücü kurslarının internet sitelerin de önceki dönem sınavları var onları çözmen senin açından ii olur ukalalık gibi olmasın ama yarın ki sınav dan 100 alırım diorum

eyvallah.. teşşekkür ederim bende oyle düşünüyordum.. 20 soru 15 dk da biter.. 45 dakika ne yapacağız içerde yaw..

Sanırım ilk önce göstergeyi sökmek gerekiyor. Ondan sonra o boşluktan camın devamını ve onu tutan vidaları görebiliriz.
Cumartesi günü ilk işim bu olacak. Sökerken bende fotoğraf çekerim.
Bu arada başka bir link daha buldum. O daha detaylı ve ingilizce. Süper işimize yarayacak bir kitap.
Adam üşenmemiş bütün sayfaları taramış.

http://img24.resimup.net/di/QRMD.jpg

Şifre: cbr250.org click here to download
O Değilde Adamın Parmaklar Yüzüklerin Efendisindeki Frodoyu Hatırlattı Bana :mrgreen:

crazy_81, Dostum, kimse yoğurdum ekşi demez :) Keşke "motorunuzu yeniden dizayn etseydiniz nesini değiştirmek isterdiniz" deseydin :)) Ama güzel bir yaklaşımın var. Bunlar mükemmel araçlar değil nihayetinde.

haklısın ama yınede motorunuzun - ve + larını kullanıcılarından dınlemek daha guzel olmazmı :) hem bilgi paylastıkca guzeldır dime :)

Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece, Bahçeşehir, Sinanoba, Mimaroba taraflarında oturan arkadaşlar varsa iletişime geçelim. Birşeyler yapalım.
hocam siz nerde yaşıyorsunuz b.çekmece-avcılar grubu zaten var ve her hafta cuma günü buluşuyoruz http://www.facebook.com/alperkaya91 bu adresten beni eklerseniz sizide mt b.çekmece-avcılar grubuna eklerim aktivitelerden haberiniz olur iyi geceler

İlk kazamı yaptım. Biraz süratlenmiştim 60 civarı yavru köpek fırlayı verdi. Nasıl olduysa anlamadım başladım sürüklenmeye. Bende hiç biriey yok dirseğim biraz üstüne düştüm diye ağrıyor ama eklemde sorun yok. Korumasız motora binilmez kesinlikle dizlikler kırıldı, mont kalın deridendi biey olmadı fazla çizilmemiş, deri eldivenler sağlam, kaskı hiç yere vurmadım tertemiz. Motora gelirsek sağ ayaklığın bağlı olduğu alüminyum parça kırılmış, arka fren pedalı eğilmiş, eksoz koruma baya çizilmiş ve yamulmuş durumda. Tabi gidon sola doğru biraz eğik duruyor. Elle biraz kanırttım düzeldi biraz ama serviste adam gibi baktıracağım. Anlaşılan biraz daha ani durumlarda ne yapmam gerektiğine dair birşeyler öğrenmem lazım. Ders oldu diyelim bu bana :D. alper150zc ben beylikdüzü iskinin orda oturuyorum.

İlk kazamı yaptım. Biraz süratlenmiştim 60 civarı yavru köpek fırlayı verdi. Nasıl olduysa anlamadım başladım sürüklenmeye. Bende hiç biriey yok dirseğim biraz üstüne düştüm diye ağrıyor ama eklemde sorun yok. Korumasız motora binilmez kesinlikle dizlikler kırıldı, mont kalın deridendi biey olmadı fazla çizilmemiş, deri eldivenler sağlam, kaskı hiç yere vurmadım tertemiz. Motora gelirsek sağ ayaklığın bağlı olduğu alüminyum parça kırılmış, arka fren pedalı eğilmiş, eksoz koruma baya çizilmiş ve yamulmuş durumda. Tabi gidon sola doğru biraz eğik duruyor. Elle biraz kanırttım düzeldi biraz ama serviste adam gibi baktıracağım. Anlaşılan biraz daha ani durumlarda ne yapmam gerektiğine dair birşeyler öğrenmem lazım. Ders oldu diyelim bu bana :D. alper150zc ben beylikdüzü iskinin orda oturuyorum.

Cok gecmiş olsun.
Zaten hayvan sever biri değilim, şu gt 250 r ı aldıktan sonra iyice nefret ettim köpeklerden ya, ondan öncede 3 tane motor alıp satmıştım ama onlarda hic köpekler takılmıyodu nedense bu gt r da cok köpek takıldı, aslında işin iki taktiği var yavaş gidiyosan durcaksın köpeğin üstüne üstüne hafif gidince pısıp siniyo, ama eğer hızlı gidiyosan köpeğin geldiği tarafa yönelip son anda gaz acıp ters taraftan kacmak işe yarıyo

0520chase20sequenceTr.jpg

Burda anlatılanın aynısını sadece köpeği gördüğümüz anda köpeğin üstüne yönelicez, ve yaklaştıkmı ters tarafa doğru gaz acıp kacıcaz, köpek koşu yolunu tutturamıcak hatta üstüne sürdüğümüz icin terettütte kalıp korkarak geri de cekilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar